Glitz & Glam

Teema: Urban Decay - nudeilua Preen paletilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein hyvin nuden meikin Urban Decayn Preen paletilla. Eli pikameikki ennen ruokakauppaan menoa…

Meikkivoiteena NYXin Liquid Foundation Nude. Kulmat kevyesti väritetty NYXin Blondella kulmavärillä. Huulilla kiiltona Avonin Plump Pout sävyltään Spun Sugar.

Pohjustus Urban Decay Primer Potion. Kulmaluulla ja sisäkulmassa Make Up Storen Pink Frost. Liikkuvalla luomella Urban Decay Preen paletin Snatch, joka on häivytelty luomivaon yläpuolelle asti. Rajaus Urban Decayn 24/7 kynällä Whiskey, joka on ruskea. Ripsillä ruskea Maybellinen Unstoppable maskara.

Snatch on vähän erilainen koostumukseltaan, kun paletin muut luomivärit. Snatch on hieman hankalampaa saada siveltimeen paletista ja sen levittäminen vaatii vähän vaivaa. Snatchissa on isoja kultaisia glittereitä, jotka varisee heti silmien alle ja poskille… oikeastaan pitkin naamaa! Väri on kaunis Snatchissa, mutta en tykänny muuten. Minua suoraan sanotusti hävetti ruokakaupassa, kun naama oli sen näköinen, kuin glitterinen joulukuusenpallo olisi hyökänny kimppuuni. 😀 Seuraavalla käyttö kerralla teen kyllä puuterijarrut silmien alle, jotta saan glitterit helposti pois.

Avonin huulikiilto Plump Pout Spun Sugar. Kaikki Avonin Plump Pout kiillot tuntuvat huulilla hieman kihelmöiviltä, sillä niiden on tarkoitus suurentaa/täyteläistää huulia. Tosin en ole  huomannut Plump Poutin tekevän sen enempää kuin muidenkaan huulikiiltojen, mutta koostumus on kiva ja sävyt hauskoja arkikäyttöön. Olen myös tykänny kiiltojen suoojaavasta ja kosteuttavasta vaikutuksesta.
Avonia voi tilata ainoastaan myyntikonsultilta. Itse olen tilannut tuon omalta pikkuserkultani. 😉 Avonin tuotteisiin pääsee tutustumaan täällä.

X