Glitz & Glam

Teräksisen hopeinen silmämeikki Make Up Storella

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen nyt monesti käyttänyt vanhempia luomivärejäni ja jopa kynsilakkojakin. Ne tuntuvat tauon jälkeen taas uusilta ja kiinnostavilta. Haalin Make Up Storea muutama vuosi takaperin. Silloin en vielä tilaillut ulkomailta monia muita hyviä merkkejä ja Kouvolasta ei saannut yhtään mitään. Täällä ei ollut enää Sokosta, kunnes se tuli takaisin pari vuotta sitten. Suomalaisia nettikauppojakaan ei ollut, kuten Pretty.fi. Ostin MUSin luomivärejä aina Helsingissä ollessani, mutta myös Lahdesta, Turusta ja Tallinnasta. Tykkäsin/tykkään MUSin luomivärien pigmenttisyydestä ja näyttävistä väreistä. Tämän kertainen silmämeikki on yksi varmasti minun eniten käyttämäni silmämeikki vuosien takaa.

Suosin ennen pelkästään mustaa, hopeaa ja violettia. Kesäisin suosin myös turkoosia. Tälläistä silmämeikkiä tykkäsin käyttää lähes aina. Erona toki on se, että olen nykyää jonkun verran taitavampi kuin esim. 4-5 vuotta sitten olin. Häivyttelytaito on kehittynyt niistä ajoista.

Huulikiiltona NYX Round Lip Gloss Natural, joka on nimensä mukaisesti nude huulikiilto.

Kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Pink Frost ja sen päälle taputtelin hieman Make Up Storen Eyedust Crystalia, joka antaa todella säihkyvän kimalluksen. Bling Bling! Häivyttelin hieman kimallusta, koska olin menossa töihin tässä meikissä. Liikkuvalla luomella ja alaluomella Make Up Storen Silver. Ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomen ulkonurkassa Make Up Storen Crow.

Rajaus mustalla geelilinerilla, jota pehmensin Make Up Storen Pollutionilla, joka on mattamusta luomiväri.

Vasemmalla: Crystal, joka on Make Up Storen Eyedustia, eli jauhemaista luomiväriä, joka on valkoinen ja erittäin kimalteinen. Soveltuu parhaiten käytettäväksi toisen luomivärin päällä, mutta toimii kyllä yksinäänkin.Olen käyttänyt yhden purkin Crystalia kokonaan… tosin se loppu kerran kippas pitkin vessaa, joten ostin uuden. Tämä on siis minulla jo toinen.
Keskellä: Crow, joka on tummanharmaa. Crow on hohtava ja ehkä hieman helmiäismäinen. Tämä oli vuosia minun ehdoton suosikki ja pidän tästä kyllä edelleen. Crow putosi joskus lattialle. Siksi siinä on muutama irtomurunen. Ihme kyllä Crow ei mennyt kokonaan atomeiksi, sillä siinä näkyi keskellä pohja jo silloin kun se putosi.
Oikealla: Silver, joka on nimensä mukaisesti hopeinen. Erittäin metallinen… lähes peilaava. Aika jännä luomella. Valitettavasti en saa vangittua Silverin lähes peilaavaa efektiä kameralla. 🙁 Olen käyttänyt aika paljon tätä Silveriä, mutta näyttää silti koskemattomalta. Koostumus on sellainen, että Silveriä ei kulu paljoa. Hyvin riittoisa luomiväri joka kestää äidiltä tyttärelle. ;D

Onko muita Make Up Storen luomiväreistä pitäviä? Vai kuulutko heihin jotka inhoavat niitä?

Oikein leppoisaa viikonloppua! 🙂

X