Huulimeikit

The One – meikkailua Oriflamella

5.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oriflamen tuntee varmasti aivan jokainen. Eikö Oriflame ole ensimmäisiä näitä meikkikutsu -meikkibrändejä Suomessa?

Olen tässä viime aikoina esitellyt meikkipostauksissa paljon hintavampia meikkituotteita. Halusin postata välillä vähän edullisemmasta värikosmetiikasta ja olihan minustakin mukava kokeilla pitkästä aikaa Oriflamen tuotteita.

Oriflame on minulle tuttu vuosien takaa. Muistan, kun lapsena ystäväni äiti piti Oriflame-kutsut. Oma äitini oli kutsuilla myös ja muistan, kuinka imin sitä tietoa, jota konsulentti kutsuilla jakoi. Ikää minulla oli tuolloin 9-10 vuotta. Äitini ei ostanut minulle mitään. Mikä pettymys! Olisin halunnut sen ripsienhoitoaineen ja mansikalta tuoksuvan huulivoiteen! Kaikilla koulussa oli sellainen.

No se siitä lapsuuden muistelusta. Myöhemmin tutustuin Oriflameen ihan konkreettisesti, kun eräs ystäväni ryhtyi konsulentiksi. Tämä taisi olla vuonna 2005 tai 2006. Pidin joistakin tuotteista erittäin paljon. En millään enää muista tuotteiden nimiä, mutta eräs maskara oli ehdoton suosikkini ja ihonhoidostakin löysin kivoja juttuja. Aurinkopuuterihelmet olivat myös mieleeni. Huulipunat ja -kiillot eivät sykähdyttäneet, paitsi eräs lila kuultopuna.

Olen saanut testiini Oriflamen The One -linjan tuotteita. The One -linja jakautuu neljään omaan ryhmäänsä, josta minulla on Everyday Beautyn tuotteita.

Oriflame on tunnettu siitä, että sitä voi ostaa vain itsenäisten konsulenttien kautta. Nykyään Oriflamella on myös verkkokauppa. Nettisivuilta pääsee myös selailemaan kuvastoa, joka on vasta julkaistu ja voimassa 2.10.-22.10. Tässä kuvastossa ei ole nämä esittelemäni tuotteet tarjouksessa, joten ilmoitan niiden normaalihinnat. Seuraavassa kuvastossa nämä saattaa olla tarjouksessa, joten Oriflame on kanssa vähän sellainen, että kuvastoja kannattaa seurailla ja tehdä hankinnat aina kampanjoiden mukaan.

Tässä meikissä olen käyttänyt luomiväriduoa Pink Mauve, huulipunaa Vip Beige ja 5-in-1WonderLash Mascaraa.

Kokeilin pitkästä aikaa violettista silmämeikkiä. Violetti oli vuosia minun se the sävy silmämeikissä. Nykyään yllättävän harvoin tartun violettiin, vaikka pidän edelleen violeteista luomiväreistä.

Totesin, että violetti näyttää edelleen aika kivalta ja toimii minulla. Oli hiusteni väri mikä tahansa.

Poskille valitsin hieman lämpimämmän sävyn, jotta meikissä säilyisi pieni fiilis syksystä. En halunnut turhan viileää kokonaisuutta, sillä huulille valitsin vaalean sävyn.

En koe tämän sävyisiä huulipunia omaksi jutukseni. En tiedä mitä mieltä olette, mutta minulle toimii toisenlaiset sävyt paremmin. Toisaaltaan olen aika kaikkiruokainen ja tykkään vaihdella sävyjä. En halua liikaa kangistua kaavoihini.

Silmämeikin tein ihan perusturvallisella tyylilläni.

Käytin silmien sisänurkassa ja kulmaluulla L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure -luomiväriä, sävyssä Little Beige Dress. Liikkuvalla luomella Oriflamen The One Colour Match Eyeshadow Duo -duoluomiväristä vaaleampaa violettia. Ulkonurkassa duon tummempi sävy, jonka häivyttelin kevyesti luomivakoa kohti.

Alaluomella olen käyttänyt samoja sävyjä niin, että ulkonurkan puolella tummempaa ja sisänurkan puolella vaaleampaa. Rajauksissa ja alaluomen sisärajauksessa MACin Technakhol Liner sävyssä Purple Dash. Maskarana Oriflamen The One 5-in-1WonderLash Mascara.

Kerron lyhyesti käyttämistäni Oriflamen tuotteista.

Oriflamen The One 5-in-1WonderLash Mascara yllätti minut. Ensimmäisellä käyttökerralla en oikein osannut käyttää kaksipuolista maskaraharjaa, mutta toisella kerralla onnistuin. Minulle toimi parhaiten levitystapa, jossa ensin harjaan massaa ripsiini siksak-tekniikalla. Käytän siihen maskaraharjan lyhyempien ”piikkien” puolta. Tämän jälkeen ripsien kampaus pitkäpiikkisellä puolella. Kerrostin tällä tekniikalla kolme kerrosta, jotta sain omaan makuuni riittävästi volyymia. 5-in-1WonderLash Mascara on vesiliukoiseksi hyvin kestävä. Tuhriintumista en huomannut ollenkaan. Kuvassa maskaraharja näyttää aivan puhtaalta (tarkoitan maskaramassatton). Harja annostelee massaa kohtuullisesti. 5-in-1WonderLash Mascara antaa kyllä volyymia, mutta ei minusta ole niinkään volyymimaskara, vaan enemmänkin pidentävä. Ripsistä saa helposti hyvin erotellut.

Hinta: 16,00 euroa

The One Colour Match Eyeshadow Duo, sävyssä Pink Mauve. Kuten kuvista näkyi, niin sävyt ovat hyvin kauniit ja niissä on hieman hohdetta ja shimmeriä. Koostumus on yllättävän hyvä. Hieman jauhoinen, mutta ei kuitenkaan niin kuiva, kuin miltä näyttää. Pohjustajan päälle käytettynä saa sävyt parhaiten esiin.

Hinta: 17,00 euroa.

The One 5-in-1 Colour Stylist, sävyssä Vip Beige. Näissä kuvissa huulipuna näyttää oranssiselta, mutta sitä se ei ole. Vip Beige on beige sävyltään, jossa on aika paljon hohdetta. En itse kokenut tätä punaa erinomaisena. Koostumus on hieman kuiva ja jähmeä. Huulipunassa tuntuu se klassinen tuoksu, joka on hieman vahamainen ja parfyyminen.

Hinta: 12,00 euroa

Maskara ja luomiväriduo ovat loistavia ja voin suositella kokeilemaan. Huulipuna ei oikein vastaa minun odotuksiani.

Kuvasin vielä kaikki olennaisimmat tuotteet, joita olen meikissäni käyttänyt. Oriflamen tuotteiden lisäksi poskipunana Benefitin Rockateur, varjostuksissa Lumenen aurinkopuuteri Päivän hehku, Macin korostuspuuteri Lightscapade, silmien korostuksissa L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure Little Beige Dress, silmien rajauksissa MAC Technakhol Liner Purple Dash ja huulten rajaus Grimas 892.

Jep, violetti on otettava taas useammin käyttöön. Se vaan näyttää niin kivalta silmämeikissä. Kuka tykkää violetista?

Oriflamen tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (38)

Oi, hienoja nimityksiä sävyille nuo juokseva hunaja jne. 😀 Nyt tiedän silmiesi sävyn. Minulla on pari tuttua, joilla on just sellaiset ruskeat, joissa on kellertävyyttä. Kultasilmät? 🙂

Minä tykkään violetista ja etenkin sinulla; tosi hyvin sopii sulle! 🙂 Mun lemppareita Oriflamelta on juurikin ne helmipuuterit ja ylipäätänsä aika monet Giordani Gold -tuotesarjan tuotteet 🙂

Kiitti! 🙂 Ne helmet kestävät kyllä ikuisuuden, jos eivät pompi lavuaarin viemäriin. 😀

Kaunis meikki ja tykkään violetista

Kiitos eekku! 🙂

Jumaliste noiden sun silmien kanssa käy tämä meikki paremmin kuin hyvin! Tuo paletti sai kyllä mun mielenkiinnon heräämään kun ei ole hinnallakaan pilattu. Täytyy ensin kaivaa omat varastot ja etsiä josko varsinkin tuota vaaleampaa sävyä jostakin löytyisi 🙂

hanna
http://www.hannamariav.com

Violetti on siitä hauska minulla, että se tekee silmistäni vähän vihertävän turkoosiset.

Oriflame on kyllä edullista, varsinkin kampanjahinnat. Nämäkin olivat tarjouksessa, mutta en ehtinyt sen kampanjan aikana postaamaan. 🙁

Hyvin sopii sinulle tuo silmämeikki. Onnittelut myös ehdokkuudesta, monipuolinen blogisi on todellakin ansainnut sen! Aihe, josta mielelläni lukuisin, olisi vertailu apteekki kosmetiikan/selektiivisen ja markettikosmetiikan eroista. Ehkä joskus?

Kiitos, kiitos! 🙂

Hmm… kiitos ehdotuksesta. Aihe on loistava ja minua haastava. En lupaa, mutta jätän hautumaan. 🙂 Aihe on kyllä kiehtova.

Tykkään violetista silmämeikissä kun omistan hassunsävyiset ruskeat silmät joita violetti korostaa tosi kivasti!

Täytyy nyt kyllä sanoa, että näytät ihan upealta! Hiukset on mahtavat ja minusta tämä meikki sopii sulle tosi hyvin 🙂

Oi, hienoja nimityksiä sävyille nuo juokseva hunaja jne. 😀 Nyt tiedän silmiesi sävyn. Minulla on pari tuttua, joilla on just sellaiset ruskeat, joissa on kellertävyyttä. Kultasilmät? 🙂

Kullanruskeat/kellertävät ruskeat 😀 Anoppi se joskus keksi jonkun kiven (topaasi?) ja yhdessä sitten arvuuteltiin jossain juhlissa ikkunan äärellä luonnonvalossa, että onko nämä sen vai sittenkin pihkan, juoksevan hunajan tai jonkun muun väriset 😀 Violetin kanssa näyttää ihan normiruskealta!

Hassun ruskeat. 😀 Mietin kovasti, että minkälaiset ne ovat? Violetti näyttää kivalta ruskeilla silmillä. 🙂

Kiitos Ella! 🙂

TODELLAKIN sopii sulle niin hyvin tuo violetti, voi että! 🙂

Kiitos Salla! 🙂

Violetti on kiva väri, sopii sulle tosi hyvin. Oma löytöni on violetti vaaleana, tummana olen käyttänyt kauan mutta vaaleaa vierastanut. Hiljattain kokeilin ja tykkäsin. Meikistä tuli tosi raikas ja kiva. 😊

No niin! 🙂 Itsekin kokeilen uudelleen ja uudelleen erilaisia sävyjä, vaikka joskus olisin hieman karsastanut. Joskus sävy onkin mielestäni aivan ihana ja sittenkin toimiva. 🙂 Se kannattaa, sillä meikkailussa avoin mieli on hyväksi. 🙂

Ihana silmämeikki, mä en tykkää ylensä violettiä silmämeikissä, mutta tää oli tosi kaunis 🙂

Kiitos, kiitos Rawaa Al-hamedi! 🙂

Todella kivan näköinen meikki! 🙂 Itse en perusta Oriflamesta oikeastaan ollenkaan, nimenomaan huulipunat ovat olleet todellisia pettymyksiä ja muutenkin koen, että OF on laatuunsa nähden todella kallis merkki.

Ne GG:n huulipunat ovat vielä ihan hyviä, mutta edullisempien tuotelinjojen punat eivät ole olleet mieleeni. Paitsi se yksi lila kuultopuna, joka täällä blogissakin on näkynyt. Nyt sitä ei enää ole.

Oletko kokeillut noita luomivärejä? Ne on ihan hyviä ja tämä maskara saa aika siistiä jälkeä. Oikeastaan muistelisin sen vuosia sitten käyttämäni maskaran olevan lähes samanlainen. En usko tämän maskaran toimiva sinulla, koska sinun ripset ovat suorat. Tällä maskaralla ei ehkä saa nostetta jämäköihin ja suoriin ripsiin.

Täällä yksi violetin rakastaja huitoo karvaisella kätösellään! Vihreillä silmillä ihan ykkönen, etenkin nyt kun vanhemmiten on ruskea alkanut hiipiä enenevästi silmien sävyyn.

Violetti näyttää upealta vihertävillä silmillä. 🙂 Aika usein vihrtäviin silmiin tulee iän myötä ruskeutta. Mistähän se johtuu?

Upea violetti, miten hauskan väriset silmät sinulla on tässä meikissä 🙂

Minulla on kyllä kummalliset kameleonttisilmät. 😀 Niiden väri vaihtelee hieman sen mukaan mitä silmämeikissä käytän.

Minulle sattui klikkausvirhe/lipsahdus. Olin julkaisemassa kommentteja, niin hiiren kursori osui julkaise -nappulan viereen, jossa on poista -nappula. Onneksi saan nämä kommentit kopioitua sähköposti-ilmoituksista tänne. Pahoittelen mokaani!

”Tosi nätti meikki. Violetti sopii todella hyvin silmiisi ja tykkään tuosta huulipunastakin. Onko se hieman persikkainen? Itse olen tykästynyt juuri persikkasiin huulipuniin ja tuntuu ettei pinkit nudet sovi ollenkaan vitivalkoista hipiääni vasten. Tykkään joistakin orflamen tuotteista.Olen havainnut oriflamen One-sarjan peitevoiteen todella hyväksi kilpailijaksi Diorin peitevoiteelle. Se on sopivan kosteuttava silmänalusille. Itselläni on siniset silmät ja ostin äskettäin Estee Lauderilta uuden luomiväripaletin violetin ja taupen sävyissä. En vain ole vielä ehtinyt kokeilemaan sitä kuinka toimii silmieni värin kanssa.

Henni”

Näyttää varmasti tyhmälle, kun vastaan itselleni. 😀

Kiitos Henni! 🙂 Sävy on hieman persikkainen nude. Tykkään persikkaisista nudesävyistä, mutta tämä on hieman liian vaalea ja helmiäismäinen omaan makuuni. Mutta saa nähdä. Ehkä kesällä ole sävystä ihan innoissani? 😉

Oho! Yllättävää. Täytyy katsella. Voi kun pääsisi jossain vähän testaamaan kädelle tuota Oriflamen peitevoidetta.

Oijoi… paletti kuulostaa niin hyvältä!!!

Minulle sattui klikkausvirhe/lipsahdus. Olin julkaisemassa kommentteja, niin hiiren kursori osui julkaise -nappulan viereen, jossa on poista -nappula. Onneksi saan nämä kommentit kopioitua sähköposti-ilmoituksista tänne. Pahoittelen mokaani!

Kati: ”Onpa kaunis meikki! Minä tykkään paljon violeteista silmämeikeistä, mutta kyllä violeteissakin on eroja:osa tuntuu sopivan mulle paremmin ja osa taas näyttää jotenkin oudolta. Tuo sinun violetti silmämeikkisi on tosi upea :)”

Ja taas näyttää siltä, kuin puhuisin täällä yksikseni. 😀

Kiitos Kati! 🙂 Violeteissa on eroja. Oletko huomioinut, että kummat sopivat mielestäsi paremmin? Sinervä violetti vai punerva violetti?

Kati: ”Piti tulla vielä lisäämään: tuo sun silmiesi väri – wau miten upea! ”

Kiitos! 🙂 Violetti saa silmissäni vihreyttä esiin ja silloin ne muuttuvat vihertävän turkooseiksi.

Samaa mieltä Jonnan kanssa. Olen Avonin ja Oriflamen konsultti, mutta käännyn silti Avonin puoleen hintojensa vuoksi :/ Oriflamella vaan on niin paljon kalliimpaa, kun yksin tilaa, niin ei saa tilauksiakaan ilmaiseksi ja postikulut on myös suuremmat kuin Avonilla. Kun liityin, sai ilmaiset postarit, niin silloin kannatti jo tilata, mutta jos kukaan muu ei tilaa miun kanssa, niin tuskin tilauksia teen.

Violetti on täällä semmoinen väri, joka ainakin kynsilakoissa näkyy 😀

Muistelisin ystäväni kertoneen samaa. Hän tosiaan oli myös Avonin konsulentti. Mutta voin muistaa väärinkin, sillä siitä on aikaa jo likemmäs 10 vuotta.

Siis vau, miten meikki korostaa upeasti silmiesi sävyjä. Ihan vangitsevat!

Kiitos Janet! 🙂 On se kosmetiikka jännää, kun sillä tosiaan on mahdollista feikata silmien väriä. No ok, täytyy sitä olla omasta takaa hieman sitä vihreää silmissä, jotta sen saa sieltä hieman esiin.

Todella upea meikki, mutta niinhän sun meikit aina ovatkin 🙂 Mistä tuo kaulakoru on ostettu? Sopii tosi hyvin sulle 🙂

Eipä kestä. 🙂

Kiitos linkistä 🙂

Voi kiitos Tiina! 🙂 Tuo kaulakoru on itse asiassa äitini. Oli minulla lainassa. Siinä on kaksi erillistä kaulakorua. (minulla itselläni on yksi tuollainen) Ne ovat magneettikoruja. https://www.magnetix-wellness.com/fi En löytänyt myynnissä enää samanlaisia, mutta tuolta löytyy tietoa siitä, mikä idea magneettikoruissa on. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *