Glitz & Glam

The One – meikkailua Oriflamella

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oriflamen tuntee varmasti aivan jokainen. Eikö Oriflame ole ensimmäisiä näitä meikkikutsu -meikkibrändejä Suomessa?

Olen tässä viime aikoina esitellyt meikkipostauksissa paljon hintavampia meikkituotteita. Halusin postata välillä vähän edullisemmasta värikosmetiikasta ja olihan minustakin mukava kokeilla pitkästä aikaa Oriflamen tuotteita.

Oriflame on minulle tuttu vuosien takaa. Muistan, kun lapsena ystäväni äiti piti Oriflame-kutsut. Oma äitini oli kutsuilla myös ja muistan, kuinka imin sitä tietoa, jota konsulentti kutsuilla jakoi. Ikää minulla oli tuolloin 9-10 vuotta. Äitini ei ostanut minulle mitään. Mikä pettymys! Olisin halunnut sen ripsienhoitoaineen ja mansikalta tuoksuvan huulivoiteen! Kaikilla koulussa oli sellainen.

No se siitä lapsuuden muistelusta. Myöhemmin tutustuin Oriflameen ihan konkreettisesti, kun eräs ystäväni ryhtyi konsulentiksi. Tämä taisi olla vuonna 2005 tai 2006. Pidin joistakin tuotteista erittäin paljon. En millään enää muista tuotteiden nimiä, mutta eräs maskara oli ehdoton suosikkini ja ihonhoidostakin löysin kivoja juttuja. Aurinkopuuterihelmet olivat myös mieleeni. Huulipunat ja -kiillot eivät sykähdyttäneet, paitsi eräs lila kuultopuna.

Olen saanut testiini Oriflamen The One -linjan tuotteita. The One -linja jakautuu neljään omaan ryhmäänsä, josta minulla on Everyday Beautyn tuotteita.

Oriflame on tunnettu siitä, että sitä voi ostaa vain itsenäisten konsulenttien kautta. Nykyään Oriflamella on myös verkkokauppa. Nettisivuilta pääsee myös selailemaan kuvastoa, joka on vasta julkaistu ja voimassa 2.10.-22.10. Tässä kuvastossa ei ole nämä esittelemäni tuotteet tarjouksessa, joten ilmoitan niiden normaalihinnat. Seuraavassa kuvastossa nämä saattaa olla tarjouksessa, joten Oriflame on kanssa vähän sellainen, että kuvastoja kannattaa seurailla ja tehdä hankinnat aina kampanjoiden mukaan.

Tässä meikissä olen käyttänyt luomiväriduoa Pink Mauve, huulipunaa Vip Beige ja 5-in-1WonderLash Mascaraa.

Kokeilin pitkästä aikaa violettista silmämeikkiä. Violetti oli vuosia minun se the sävy silmämeikissä. Nykyään yllättävän harvoin tartun violettiin, vaikka pidän edelleen violeteista luomiväreistä.

Totesin, että violetti näyttää edelleen aika kivalta ja toimii minulla. Oli hiusteni väri mikä tahansa.

Poskille valitsin hieman lämpimämmän sävyn, jotta meikissä säilyisi pieni fiilis syksystä. En halunnut turhan viileää kokonaisuutta, sillä huulille valitsin vaalean sävyn.

En koe tämän sävyisiä huulipunia omaksi jutukseni. En tiedä mitä mieltä olette, mutta minulle toimii toisenlaiset sävyt paremmin. Toisaaltaan olen aika kaikkiruokainen ja tykkään vaihdella sävyjä. En halua liikaa kangistua kaavoihini.

Silmämeikin tein ihan perusturvallisella tyylilläni.

Käytin silmien sisänurkassa ja kulmaluulla L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure -luomiväriä, sävyssä Little Beige Dress. Liikkuvalla luomella Oriflamen The One Colour Match Eyeshadow Duo -duoluomiväristä vaaleampaa violettia. Ulkonurkassa duon tummempi sävy, jonka häivyttelin kevyesti luomivakoa kohti.

Alaluomella olen käyttänyt samoja sävyjä niin, että ulkonurkan puolella tummempaa ja sisänurkan puolella vaaleampaa. Rajauksissa ja alaluomen sisärajauksessa MACin Technakhol Liner sävyssä Purple Dash. Maskarana Oriflamen The One 5-in-1WonderLash Mascara.

Kerron lyhyesti käyttämistäni Oriflamen tuotteista.

Oriflamen The One 5-in-1WonderLash Mascara yllätti minut. Ensimmäisellä käyttökerralla en oikein osannut käyttää kaksipuolista maskaraharjaa, mutta toisella kerralla onnistuin. Minulle toimi parhaiten levitystapa, jossa ensin harjaan massaa ripsiini siksak-tekniikalla. Käytän siihen maskaraharjan lyhyempien ”piikkien” puolta. Tämän jälkeen ripsien kampaus pitkäpiikkisellä puolella. Kerrostin tällä tekniikalla kolme kerrosta, jotta sain omaan makuuni riittävästi volyymia. 5-in-1WonderLash Mascara on vesiliukoiseksi hyvin kestävä. Tuhriintumista en huomannut ollenkaan. Kuvassa maskaraharja näyttää aivan puhtaalta (tarkoitan maskaramassatton). Harja annostelee massaa kohtuullisesti. 5-in-1WonderLash Mascara antaa kyllä volyymia, mutta ei minusta ole niinkään volyymimaskara, vaan enemmänkin pidentävä. Ripsistä saa helposti hyvin erotellut.

Hinta: 16,00 euroa

The One Colour Match Eyeshadow Duo, sävyssä Pink Mauve. Kuten kuvista näkyi, niin sävyt ovat hyvin kauniit ja niissä on hieman hohdetta ja shimmeriä. Koostumus on yllättävän hyvä. Hieman jauhoinen, mutta ei kuitenkaan niin kuiva, kuin miltä näyttää. Pohjustajan päälle käytettynä saa sävyt parhaiten esiin.

Hinta: 17,00 euroa.

The One 5-in-1 Colour Stylist, sävyssä Vip Beige. Näissä kuvissa huulipuna näyttää oranssiselta, mutta sitä se ei ole. Vip Beige on beige sävyltään, jossa on aika paljon hohdetta. En itse kokenut tätä punaa erinomaisena. Koostumus on hieman kuiva ja jähmeä. Huulipunassa tuntuu se klassinen tuoksu, joka on hieman vahamainen ja parfyyminen.

Hinta: 12,00 euroa

Maskara ja luomiväriduo ovat loistavia ja voin suositella kokeilemaan. Huulipuna ei oikein vastaa minun odotuksiani.

Kuvasin vielä kaikki olennaisimmat tuotteet, joita olen meikissäni käyttänyt. Oriflamen tuotteiden lisäksi poskipunana Benefitin Rockateur, varjostuksissa Lumenen aurinkopuuteri Päivän hehku, Macin korostuspuuteri Lightscapade, silmien korostuksissa L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure Little Beige Dress, silmien rajauksissa MAC Technakhol Liner Purple Dash ja huulten rajaus Grimas 892.

Jep, violetti on otettava taas useammin käyttöön. Se vaan näyttää niin kivalta silmämeikissä. Kuka tykkää violetista?

Oriflamen tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X