Glitz & Glam

TIGI Bed Head Recharge ja Elasticate

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nämä Tigin Bed Headin shampoot ja hoitoaineet ovat jo olleet esittelyssä parissa blogissa, kuten Tyttö ilman helmikorvakorua ja Nonnula. Minä kannan oman korteni kekoon ja kirjoitan itsekin omat kokemukseni Tigin Bed Head tuotelinjan Recharge ja Elasticate shampoista ja hoitoaineista.

Ihan alkuun minun on pakko kommentoida pullojen muotokielestä. Putelien ensinäkeminen aiheutti minussa lapsenmielistä tirskuntaa, sillä kovin tulee mieleeni kaalimadon suihkulelut. Varsinkin, kun pullojen värit ovat kuin aikuisten hassuttelevissa leluissa. Mutta Tigin Bed Headin tunnuslause kuuluukin: You must have sense of humour to use our products, joka lukee näidenkin pullojen kyljessä. Suomennettuna tunnuslause: Sinulla täytyy olla huumorintajua käyttääksesi tuotteitamme. ;D

Tigi on brittiläinen hiustuotteiden valmistaja ja Tigiä suosii monet hiusalan ammattilaiset. Vaikka kyseessä on ammattilaismerkki ja tästä syystä merkin tuotteita ei tapaa joka kaupan hyllyllä, niin hyvinkin moni kuluttaja tuntee Tigin ja erityisesti tuotesarjan Bed Head.

Tigi ja Tigin Bed Head on tuttu minulle jo vuosien takaa ja merkin tuotteet olivat minun lemppareitani useita vuosia. Jossakin vaiheessa minulle vain tuli hieman stoppi Tigiin niiden voimakkaan ja äklön makealta tuoksuvien tuotteiden vuoksi. En vain enää pitänyt niin karkkimaisen makeista tuoksuista päivittäisessä käytössä. Jotain Bed Headin hoitsikkaa minulla on vielä pyörimässä pesuhuoneen hyllyllä. Olikin oikein mukavaa palata kokeilemaan tämän vuosien takaisen suosikki merkin tuotteita.

Recharge

Shampoo on syväpuhdistava, jonka itseasiassa ensin luin Tyttö ilman helmikorvakorua -blogista. En ollut vielä silloin tutkinut pullon kylkeä, enkä kokeillut shampoota. Olisi saattanut olla minulle hieman hämmentävä kokemus, jos en olisi lukenut tuota asiaa Sonian blogista. Jokainen tietää miltä hiukset tuntuvat syväpuhdistavan shampoo pesun jälkeen. 😉

Kun ensimmäisen kerran pesin hiukseni Recharge -shampoolla, olin hieman skeptinen vaahdotusvaiheessa shampoon syväpuhdistavuudesta. Shampoo tuntuu vaahdotusvaiheessa silottavia silikoneja sisältävältä, mutta poishuuhdellessa huomaa, että tämä onkin syväpuhdistavaa. Hiuksien suomut ovat auki ja hius on takkuuntunut ja se ”soi”, kuten itse aina sanon. Recharge vaikuttaa kuitenkin kevyemmältä syväpuhdistavalta ja uskaltaisin käyttää useamminkin, kuin kaksi kertaa kuukaudessa.

Hoitoaine on ihanan silottavaa, eli sisältää paljon erilaisia silikoneja, jotka saavat hiukset helpommin käsiteltäviksi ja liukkaiksi. Minun hiukseni ovat erittäin takkuuntuvat ja pitkien kutrieni harjaaminen on työlästä, jos en käytä hyviä hoitoaineita. Päätin testata näiden Tigin hoitoaineiden selvittävyyttä kunnolla, enkä käyttänyt hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jotta saan oikean käsityksen hoitoaineiden tehosta.

Elasticate

Shampoo ja hoitoaine lupaa vahvistaa hauraita hiuksia ja antaa niille voimaa. Shampoo ja hoitoaine luonnollisestikin ovat siinä tapauksessa silikoneja sisältäviä, jotka silottavat hiusta ja suojaavat sitä. Shampoo silottaa hiuksia ja huuhtelun jälkeen huomaa, että hoitoainetta ei tarvitse käyttää kovin paljoa, sillä hiukset ovat valmiiksi jo hieman selvittyneen tuntuiset.

Mielipiteeni ja kokemukseni omille hiuksilleni oli, että Elasticate ja Recharge shampoo ja hoitoaine ovat oikein hyviä. Shampoot vaahtosivat hyvin ja tuntuivat hyvin puhdistavilta, erityisesti syväpuhdistava, mutta en kokenut syväpuhdistavaa shampoota liian puhdistavaksi, joten kerran viikkoon voin käyttää sitä oikein hyvin. Hoitoaineet ovat tarpeeksi selvittäviä ja silottavia.

Tuoksut yllättivät minut positiivisesti! Ihanaa, että tuoksut eivät olleet liian makeita ja voimakkaita. Toki tuoksut olivat makeita, mutta eivät aiheuta ällöä oloa, jos sattuu pesemään hiukset irtokarkkiöverien jälkeen. 😀 Kuvailisin tuoksuja lasten shampoiden tuoksuisiksi, eli hauskan makea, mutta ei liian voimakas.

Huomasin myös, että molemmat shampoot ja hoitoaineet eivät rasvoittaneet hiuksiani. Hiukseni pysyivät puhtaina yllättävän kauan, vaikka en käyttänyt muotoilutuotteita. Yleensä muotoilutuotteet hidastavat hiusteni rasvoittumista. Ilman muotoilutuotteita hiukseni saattavat pahimmillaan rasvoittua todella likaisiksi alta vuorokaudessa.

Shampoiden pullo koko on 250 ml ja hoitoaineiden 200 ml. Hinnaltaan shampoot ovat 21,60 € (sh.) ja hoitoaine 23,80 € (sh.)

Yhden vinkin annan loppuun. Jos ostat tai sinulla jo on Rechargen tai Elasticaten shampoota ja hoitoainetta kylpyhuoneessa, niin kannattaa ne piilottaa hyvin anopin tai äidin tullessa kylään, ellet halua äitisi tai anoppisi huolestuvan sinun seksielämästäsi tai vaihtoehtoisesti voi käydä niinkin, että äitisi tai anoppisi alkaa kertomaan omista suosikkileluistaan. ;D Koska Tigi arvostaa huumoria, niin sallittakoon minunkin viljelevän sitä tässä loppukevennyksessä. Ha-ha-haa! Kaksimielisesti ajattelevilla on aina tuplasti hauskempaa. 😉

Tuotteet ovat blogin kautta saatuja.

X