Glitz & Glam

Toukokuun LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Taas se aika kuukaudesta, kun vähän joka blogiin tupsahtelee LivBox -postauksia. Näin myös Glitz & Glamissa. Tällä kertaa boxipostaus on ns. ”ylimääräinen”. Joka toinen päivä on postauspäivä, mutta välipäivinäkin saatan postailla jotain pientä, kuten tänään.

Toukokuun LivBox oli minun 5. boxini.

Tällä kertaa boxin värimaailma oli tummanpunainen, joka hieman hätkähdytti boxia avatessa. Se huusi minulle ULLATUUS!!! 😀 Vihreä, tummansinen ja pinkki ei aiheuttanut suurta yllätystä, mutta räväkkä joulunpunainen yllätti.

Minun toukokuun boxi sisälsi muidenkin tapaan Eyluren ripsitupsuja, Lash Card kortit ja Laveran käsivoiteen. Tuotteet, jotka vaihtelivat olivat minulla seuraavat: Ciatén kynsilakka, Dr. Hauschkan huulipuna ja Móa The Green Balm -balsami.

Lavera Basis Sensitiv -käsivoide

Käsivoiteita tarvitsee aina ja näin ihanan pieni on mukava käsilaukussa. Toki olisin toivonut tällä hetkellä boxista muuta, kuin käsivoidetta. Tästä ei ole kauaa, kun tein suuren käsivoidepostauksen ja tuon jälkeen käsivoidevarastoni ovat kasvaneet. Basis Sensitiv tuotelinjan käsivoide tuntuu täyteläiseltä ja tuntui imeytyvän ihan kivasti, mutta jättä aavistuksen nahkean tunteen. Tuoksusta tulee vahvasti mieleeni lasten yskänlääke, se missä on musta korppi kaulaliina kaulassa. Olen lapsesta asti puhunut korppiyskänlääkkeestä. Tiedättekö ko. yskänlääkkeen? Käsivoide tuoksuu hyvin pitkälle samalta. 😀 Toisaalta hauska nuuskutella käsiä lapsuutta muistellen, mutta toisaalta tuoksu tuo mieleeni kipeänä olevan lapseni myös.


Móa The Green Balm

Tämä on aivan nevehöödbifoor. Boxista tullut purkki on aivan käsittämättömän pieni ja luulinkin voidetta huulivoiteeksi, kunnes luin tekstin. Balsami on antibakteerinen ja soveltuu tulehduksia ehkäisevään käyttöön halkeilevalle iholle tai ihokarvojen poiston jälkeen. Voide ei ollutkaan kovaa koostumukseltaan, vaan pehmeää. Vaseliinimäinen voide ei tuoksu juuri miltään ja levittyy helposti. Kyllähän tämän purkin käytettyä saa. Taidan jemmata lääkekaappiin lasten (ja omienkin) naarmujen hoitoon.

Ciatén kynsilakoista minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta, mutta kieli pitkällää olen näitä katsellut. *lääh, lääh* Ihanan soma minilakka, jossa rusetti koristeena. Kaunis pullo! Harmi vain, että väri on hieman liian kirkaspunainen omaan makuuni. Noh, onneksi olen melko kaikkiruokainen kosmetiikan suhteen, joten saatan lakkailla tällä kynteni.

Lash Card

Joo, olen nähnyt jenkkiläisien kollegoiden käyttävän näitä joillakin videoillaan, mutta minusta tälläiset ovat turhakkeita enemmänkin, kuin hyödyllisiä. Idea on laittaa Lash Card silmäluomille suojaksi maskaraa levittäessä. Veikkaan, että ovat aasialainen keksintö. Eivät tulleet minulle tarpeeseen. Toisaalta kiva, että boxista löytyy tälläisiä monille aikaisemmin tuntemattomia apuvälineitä.

Eylure ripsitupsut

Varmasti monille kiva ylläri ja kiinnostavaa kokeilla kuinka saada pidemmät ja massiivisemmat, mutta silti luonnollisen kauniit ripset. Minulle… aivan turha, sillä voitte varmaan kuvitella miten monta pakettia minulla on Grimasin ripsitupsuja. MONTA! 😉 Päälle vielä kaikki tekoripset ja ripsinauhat… en edes kehtaa näyttää teille tekoripsien määrää. Onneksi ne ovat työtäni varten, joten ei tarvitse ihan liiaksi häpeillä, mutta silti. Myönnän, että minulla on hieman fetissiä tekoripsiin. 😀

Dr. Hauschka Inner Glow (Limited Edition Lipstick)

Minulle sattui sävy 13 Red Quartz, joka näyttää hylsyssä viininpunaiselta, mutta kädelle swatchattuna olikin oranssisempi punainen. Saa nähdä miltä näyttää huulillani. Dr. Hauschkan tuotteet ovat luomukategoriassaan niitä selektiivisiä, jotka näkyvät hinnassa ja tuotteiden pakkauksissa. Hylsy on tyylikäs ja kestävän oloinen. Kaikki omistamani Dr. Hauschkan tuotteet ovat ulkonäöllisesti hintavan näköisiä (mitä ne myös ovatkin). Tuoksu huulipunassa on juuri sellainen perinteinen luonnonkosmetiikalle tuoksuva. Pitäisi saada aikaiseksi tehdä postaus kaikista Dr. Hauschkan tuotteista, joita minulla on.

Pakko myöntää, että tällä kertaa minua hieman harmitti, kun kävin katsomassa mitä muiden boxeissa on ollut ja mitä siellä olisi voinut olla. Nyt minä olen hieman nönnönnöö, mutta Estée Lauderin maskara, Academien kuorinta tai puuteripaperivihko olisi ollut huippiksia minun boxiini. Toisaalta kiinteyttävä naamio Dr. Hauschkalta olisi ollut mukavempi, kuin huulipuna, mutta noh… idea on tämä LivBoxissa, että saa mitä saa. Toisaalta on tyhmää valittaa, jos toinen saa ”paremmat”, kun sille toiselle se sinun boxin sisältö saattaa olla se parempi. Hieman tuollainen ”keräilyerä” boxin tuotteista on kummallinen, sillä tässä kuussa sisältö on heitellyt laidasta laitaan ja tuotteita on PALJON! Ehkä ei kannata katsella sinne aidan toiselle puolelle, koska se ruoho aina näyttää vihreämmältä siellä, joten tuijottelen vain omaa nurtsiani ja olen tyytyväinen. Sisältö on ihan kiva, kun oikein mietitään. Ensi kuussa on minun tilausjaksoni viimeinen boxi ja ensimmäistä kertaa olen pysähtynyt miettimään, että jatkanko tilaustani? Todennäköisesti jatkan, sillä en ole ollut täysin tyytymätön kertaakaan, mutta kerroinpahan vain ääneen, että olen miettinyt jatkoa.

Tässä postauksessa oli alunperin myös esittely näistä uutuuksista…

Mutta päätin poistaa ne ja esitellä seuraavassa välipäiväpostauksessa. Yritän pitää nämä välipäivänpostaukset lyhyempinä ja sellaisina ylimääräisinä juttuina. 😉

Muistakaa osallistua huikeaan Goldwell Rich Repair tuotesarjapakettien arvontaan, jotka Goldwell tarjosi teille arvottavaksi. 😉

Mites muuten teillä muilla livboxilaisilla? Saitko juuri ne tuotteet, jotka olivat mieluisimmat vai saitko juuri ne, joita et olisi tarvinnut?

X