Glitz & Glam

Tukkakateus ja hiushaaveilua

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään haaveilen ja kadehdin.

black&blonde

Toissa päivänä tehtiin pikakelaus hiusteni muutoksessa tummasta vaaleammaksi. Näin paljon on tapahtunut muutosta 2,5 vuoden aikana. Postaukseni vaalentumisen vaiheista löydät täältä.

Villein unelmani oli jotain tällaista, kuin tässä Cara Delevingnellä tässä kuvassa. Tummahko vaalea, aika neutraali ja luonnollinen.

kissblush6

Minulla oli yhdessä vaiheessa todella vaaleat hiukset. Sen jälkeen nämä ovat alkaneet tummua, koska raidat eivät enää ole yhtä kirkkaat. Hiukseni ovat aika lämpimät vielä.

Cara-Delevingne_Vogue-China_04

Tämä tummuus oli tavoitteitani. Sellainen realistinen tavoitteeni. Olen oikeastaan hyvin pitkälti tämän sävyinen nyt itsekin. Tavoitteessa siis olen. Mutta miksi nälkä on kasvanut syödessä? Miten tässä näin pääsi käymään?

cara-cara-delevingne-34228669-398-600

Olen todella mieltynyt Cara Delevingnen hiusten sävyihin, joten käytän näissä haaveiluissani hänen kuviaan. Cara on niin upea ja minusta täydellinen keulakuva Yves Saint Laurentin kasvoksi.
Tämä on myös ollut yksi haaveiluni. Tuhkainen tyvi, joka minulta löytyy ihan luonnostaan. Tämäkin olisi jo tavallaan mahdollinen hyvin pian. Vähän vielä vaaleammaksi ja tuhkaisuutta lämmön tilalle.

Dark-Gray-Hair

Nyt sitten kuitenkin unelmoin huippumuodikkaasta ”granny-tukasta”. Haluan harmaat hiukset! Kysyn itseltäni monesti, että WTF, ei kun siis mitä ihmettä Minna? Minä vitsailin työkavereilleni tästä aiheesta. Nauroin, että kohta istun heidän penkissään puhkiblondatuissa hiuksissa, jotka ovat todella harmahtavan kylmät. Pyydän vielä vaaleampaa ja viileämpää. No eipä tuo minun haaveeni nyt kaukana siitä ole. En nyt aivan vitivaaleaa tavoittele, mutta harmaata kuitenkin. Edes siihen vivahtavaa, kun en tiedä saako minun hiuksiini tällaista.

16520099405_06afd4277a_z

Kuva: Heidi / Mustaa Kajalia

Koin pienen kateuskohtauksen nähdessäni Mustaa Kajalia -blogin Heidin iiiihanat harmahtavat hiukset. Mäkin haluun! Juuri tuollaiset, että tyvestä tummempi ja pituudet vaaleammat. Paljon on kampaajillani tekemistä ja tuollainen lopputulos minun päähäni vaatii aivan oikeasti sitä ammattitaitoa ja tietämystä. Minulla on jo harmaita raitoja, jos käytän hopeatuotteita hiuksilleni. Vielä on vain matkaa siihen, että koko pää olisi sen värinen. Ehkäpä se paljon ylistetty Olaplex mahdollistaisi kunnollisen vaalennuksen hiuksilleni?

metallic-blue-hair-color

Oikeastaan kaikki metallinen vetoaa minuun. Olisi niin mahtavaa päästä leikkimään suoraväreillä ja kokeilla kivoja raitoja ja osioita joukossa. En koko päätäni ehkä tämän väriseksi uskaltaisi. Koen itseni liian vanhaksi. Ihailen nuoremmilla näitä sävyjä.

pastel-hair-colors-2015

Kaikki ponitukat saavat myös sydämeni läpättämään. Tahdon poniraitoja. Tällaisia laventelisia ja hempeän vaaleanpunaisia. Iiiih… minulla ei ole koskaan ollut. Vaalea pohja mahdollistaisi niin moniin juttuihin. Olen ollut lähes koko ikäni tummissa hiuksissa, joten tulen varmasti kokeilemaan kivoja juttuja sydämeni kyllyydestä, kun vaaleissa se on mahdollista!

hair-color-ideas-for-blondes-2015

Jos saavutan harmaan, enkä sitten viihdykään siinä tai se ei sovi minulle, niin olen kovin mieltynyt toiseen hiustrendiin, eli rose gold -sävyyn. Tämä kuva on manipuloitu, mutta siinä on juuri sellainen ruusukultainen sävy (persikkaista, vaaleanpunaista ja kultaa), erilaisilla vivahteilla ja tummuuksilla, josta pidän. Tämän nyt pitäisi olla mahdollinen omaan päähäni, sillä…

kuvatus1 copy

 Tämän hetkisessä tilanteessa en ole kaukana tuosta. Hiuksiani ei ole värjätty tuohon sävyyn, vaan ne ovat vaalentuneet ja sitten hieman tummentuneet. Alla olevat värikerrostumat hehkuvat alta.

haaveilua

Tällaisia hiushaaveita ja -tavoitteita minulla. Harmaa on minun uusi musta.

Mistä sinä haaveilet? Mikä estää toteuttamasta haaveesi? Vai oletko kenties haavehiuksissasi?

 

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X