Glitz & Glam

Tummuutta häivyttävä silmänympärysvoide

Teksti: Minna / Glitz & Glam
originsginzing1
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Marraskuun pimeys alkoi. Marraskuu ei kuulu lemppareihini. On niin pimeää ja märkää. Joinakin vuosina talvi alkaa jo marraskuussa, joka kylläkin helpottaa pimeydessä. Tummuutta ja pimeyttä vastaan voi taistella erilaisin valoin ja kynttilöin. Myös tummille silmänalusille löytyy pimeyttä häivyttäviä tuotteita.

originsginzing1

Origins saapui ihan hiljattain Suomeen. Tämä Stockmannin tavarataloissa ja verkkokaupassa myynnissä oleva kosmetiikkamerkki on herättänyt kiinnostukseni. Itse en ollut tästä aikaisemmin kuullut, mutta testailtuani saatuja pr-näytteitä, kiinnostus heräsi.

*Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff -silmänympärysvoide lupaa vähentää tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholla. Sen sanotaan herättävän sähäkästi väsyneet silmät ja raikastavan niiden ilmettä. Ainakin pakkauksen värimaailma on jo energisoiva ja piristävä. Värien voimalla on merkitystä ja huomaan selkeästi värien vaikuttavan asenteeseeni kosmetiikkatuotteita kohtaan. Jos joku on oranssissa purkissa, se piristää mieltä. Sinisistä tulee rauhallisempi tunnelma ja vihreästä jotenkin uudistava, jotain parantava ja ehkä jopa luonnollisuus. Niin ne värit vaikuttavat mieliimme, eikä tuotteille sattumalta valita jotain tiettyä väriä tai julkisiin tiloihin sävymaailmaa.

originsginzing2

Silmänympärysvoiteessa on käytetty kahvipapua, ginsengjuurta, magnoliauutetta, B-vitamiinia, omena-, kurkku- ja kastanjauutetta. Kahvin uskotaan vähentävän silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta. Kurkun virkistävän vaikutuksen iholla tietää varmasti jokainen.

GinZing -silmänympärysvoide on sävyltään hennon oranssista. Tämä on hieman poikkeavaa, sillä yleensä silmänympärysvoiteet ovat valkoisia tai geelit saattavat olla sinisiä. Värioppia hieman tuntevat keksivät hyvin pian syyn voiteen sävyyn. Sininen on oranssin vastaväri, joten nämä keskenään neutraloivat toisiaan.

originsginzing3

Tietenkään silmänympärysvoiteella ei ole mitään peittokykyä, sillä kyseessä ei ole meikkituote, joka neutraloi ja peittää, mutta oranssinen silmänympärysvoide aavistuksen neutraloi ja helpottaa meikkausvaiheessa neutraloimista ja peittämistä.

originsginzing4

Silmänympärysvoide tasoittuu ja imeytyy hyvin iholle. Kevyt taputtelu kannattaa tehdä nimettömällä ja aloittaa sisänurkasta, josta liikuttaa voidetta kevyellä taputuksella ulkonurkkaa kohti.

originsginzing5

Oranssin sävyn lisäksi Origins GinZing -silmänympärysvoiteessa on runsaasti valoa heijastavia hiukkasia, jotka kirkastavat tummaa silmänympärysihoa. Toisille voi pelkkä voide riittää häivyttämään tummuutta, jos se on pientä, mutta minulla on sen verran paljon tummuutta, että voide ei vielä riitä. Mutta tällainen valoa runsaasti heijastava ja kevyesti oranssinen silmänympärysvoide aina helpottaa tummien silmänalusien meikkaamisvaiheessa.

originsginzing

Sen lisäksi, että Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff -silmänympärysvoide häivyttää tummuutta kosmeettisesti, se myös kosteuttaa ja suojaa herkästi kuivuvaa silmänympärysihoa. Minä tykkään tästä! Ihan parhaimmillaan päiväkäyttöön, mutta menee yökäytössäkin. Silloin vain tuo tummuuden häivyttely on vähän turhaa, mutta voiteen muut ominaisuudet kyllä toimivat yökäytössäkin.

Silmänympärysvoide soveltuu kuivuuteen taipuvaiselle iholle, mutta näin talviaikana varmasti hyvä myös heille, jotka eivät kesällä kärsi kuivuudesta. Voide ei tosiaan ole mitenkään rasvaista, vaikka sen muuten luokittelisin puolitäyteläiseksi. Mutta erityisesti tämä on hyvä tuote tummista silmänalusista kärsiville. Voiteet eivät voi poistaa perinnöllisiä seikkoja, eivätkä ne korjaa huonoja valintoja elintavoissa, mutta kosmeettisilla avuilla silmänympärysvoiteella voi tuoda pientä lisähelpotusta tummuutta ja pimeyttä vastaan taistellessa.

Voit tilata Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff -silmänympärysvoiteen esimerkiksi *Lookfantasticilta tai *Kicksistä.

Tuote saatu.

Lue myös

X