Glitz & Glam

Tuoksuarvonnan voittaja & 11. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Katkaisin hieman tätä hiusviikkoa ja postasin aamulla joulukuun LivBoxista. Samalla tein taas katselmuksen koko vuoden LivBoxeihin, sillä olihan tämä taas vuoden viimeinen boxi. Postaukseen pääsee tästä.

Tänään Glitz & Glamin joulukalenterin voittaja sai tuoksuvan luukun sisällön. Rakastuin tänä syksynä Yves Saint Laurentin Black Opiumiin. Postasin tuosta ihanasta tuoksusta täällä.

Halusin laittaa joulukalenteriin saamani sample-tuoksun. Tosin tuo näyte olisi ollut minulle kätevä käsilaukkuun mukaan, sillä yksi harmillinen puoli Black Opiumissa on. Sen tuoksu ei ole kovin kestävää sorttia. Koska yksi tuoksunäyte olisi ollut tylsä, niin laitoin mukaan pari muuta tuoksunäytettä. Mukaan valikoin minua miellyttävän Chloén See By Chloé EdP ja Calvin Kleinin Endless Euphorian.

Minulla oli tuoksuarvonta, jonka tarjosi MyLook.fi -verkkokauppa. Onnetar suosi tällä kertaa Ninaa. Hän oli kertonut tuoksuksi Giorgio Armanin Acqua di Gio Women EdT -tuoksun, jos arpaonni suosii. Ninalle lähtee tuo ko. hajuvesi. Paljon onnea Nina! Olen ottanut voittajaan yhteyttä.

Huomenna jatkuu taas hiusviikko ja uusi hiustutoriaali.

Minä tässä sairastuin. Eilisen päivän aikana alkoi tuntua siltä, että olen tulossa kunnolla kipeäksi. Yön aikana oli sitten noussut kuumekin ja heräsin tähän päivään lähes 39 asteen kuumeessa. Onneksi huomenna ei tarvitsekaan mennä töihin, mutta lauantaina on pakko olla kunnossa, sillä on taas teatterin näytösilta. Olen kylläkin huojentunut, että kuume nousi. Nyt vihdoin varmaan parannun. Korvat ovat olleet lukossa reilun viikon ja olo vähän puolikuntoinen. Sohvalla löhöilyä ja Finrexiä, eiköhän tämä tästä.

Lue myös

X