Huulet

Tuoksuvaa joulua Lushilta

11.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lushin joulutuotteet ovat tulleet myyntiin Briteissä. Minun piti heti tehdä tilaus, sillä tästä lähtee joulufiilistely käyntiin.

Tällaisen satsin nappasin tällä kertaa ostoskoriini. Vähän itselleni kivaa, miehelle suihkugeelejä ja tyttärelle joululahjoja. Sain tuotteet vasta, mutta kirjoitan suihkugeeleistä hieman ja esittelen Lushin joulutuotteita. Suihkugeelien testaaminen, kun ei oikeastaan vaadi ihmeempiä. Tutustuu tuoksuun, koostumukseen ja käyttää suihkussa. 

Hullaannuin toissa kesänä Lushin suihkugeeleihin, kun voitin Kissaämmä -blogin arvonnassa Lushin tuotteita. Toki tiesin Lushin jo useiden vuosien takaa, mutta en ollut koskaan kokeillut niitä. Että kiitos vain sinulle Kissis, kun koukutit minut näihin.

Lushin suihkugeeleissä on vahvat tuoksut, kun verrataan muiden merkkien suihkugeeleihin. Ne ovat tuoksuiltaan omanlaisiaan. Lisäksi pidän suihkugeelien riittoisasta koostumuksesta, niiden helposta poispeseytymisestä ja siitä, että ne eivät jätä kiristävää tunnetta iholle. Vaikka kyseessä ei olisikaan juuri kosteuttava suihkugeeli, niin Lushin suihkugeelit jättävät miellyttävän tunteen ja tuoksun iholle.

Itselleni tilasin pari joulusesongin suihkugeeliä, miehelleni pari ja yksi pieni Snow Fairy lahjoihin. Minulla on vielä viime vuodelta iso pullo Snow Fairya, joten en siitä syystä tilannut itselleni sitä.

Joulusesongin suihkugeelejä on näiden lisäksi (tämän hetkinen tilanne) Rose Jam. Sen jätin tilaamatta, sillä vasta loppukesästä sain ison pullon Rose Jamia kulutettua loppuun. Sitä vastoin innostuin näistä uutuuksista, So White ja Hot Toddy. En tiedä ovatko nämä täysin uusia, mutta ainakaan viime vuonna näitä ei ollut myynnissä.

So White on minusta löytynyt aikaisemmin kylpypommeista, kuten tälläkin hetkellä. Tuoksu on hieman kirpeä, omenainen ja kukkaismainen. Tulee mieleen talviomenat. Tiedättehän ne hyvin kirpeät ja hapokkaat omenat? Lisäksi valkoiset kukat tulevat tuoksusta mieleeni. Yllättävän mieto tuoksultaan Lushin tuotteeksi. Tuoksu ei jää pitkäksi aikaa iholle, kuten esimerkiksi Snow Fairy tai Tramp.

Koostumus on hyvin ohut, lähes maitomainen. So White on todella kaunista. Valkoista, jossa ihanasti kimaltaa hopeinen shimmer. Tästä tulee mieleen talvi ja lumi.

Hot Toddy on todella jouluinen tuoksultaan. Kaipasin viime jouluna Lushilta suihkugeeliä, jossa olisi enemmän joululle tutunomaisia tuoksuja. Minulta jäi tilaamatta se Glögg, koska ko. suihkugeeli ei ollut myynnissä vielä silloin, kun ostin joulusuihkugeelejä.

Tuoksussa tuntuu mausteet ja lämpö. Kanelia, neilikkaa, inkivääriä… mmm… Lämmin glögi tulee vahvasti tästä mieleeni, vaikka tuoksu ei suoranaisesti ole glögin tuoksuinen. Tuoksu on voimakas ja jää joksikin aikaa iholle.

Hot Toddy on myös kaunis. Kultaiset glitterit koristavat tätä joulusuihkugeeliä.

 Koostumus on keskipaksua geeliä. Tulee hyvin pullosta ulos, mutta ei ole yhtä ohutta, kuin esim. So White tai The Olive Branch. Jos kaipaat suihkugeeliä, josta tulee vahvasti mieleen perinteinen joulu, niin Hot Toddy on nimenomaan sellainen.

Snow Fairy on kaikille Lushin tuotteita käyttäville tuttu. Tämä on hullannut eräätkin pienet ja isommat prinsessat. 

Snow Fairya kutsutaan meillä hattarapinkiksi. Tyttäreni on antanut sellaisen nimen tälle karkkimaisen makealle, mutta hieman kirpeäntuoksuiselle suihkugeelille.

Snow Fairyssa kimaltelee sinervä keijupöly. Tämä suihkugeeli on ikuisesti minun suosikkejani. Voiko tästä enää enempää olla pikkutyttömäisempää suihkugeeliä? Sisäinen prinsessani huutaa aina WHIIII, kun tällä pesen itseni.

Miehelleni ostin kokeiluun tällä kertaa Grassin ja Supertrampin. Hänen Tramp on loppunut aikoja sitten ja Freeze vetelee viimeisiään. Mieheni on tykännyt Lushin suihkugeeleistä. Ilmeisesti tuoksut ovat olleet mieleisiä ja kuitenkin vähän erilaisia, kuin mitä aikaisemmin on käyttänyt. Olin nämä jo ehtinyt tilaamaan, mutta mieheni ei sitä tiennyt. Hän silleen vienosti minulle suihkussa vihjaili, että hänen shampoo on jo loppunut ja nyt tuo suihkugeelikin on lopuillaan. Tulkitsin tämän selkeänä vihjeenä, että olisi kiva saada uusi Lush. Sanoin vain, että odota, hankin sinulle uudet.

Ostin viime jouluna golfia pelaavalle sukulaismiehelle Grassin. Tuoksu on tavallaan unisex, mutta itse miellän Grassin tuoksun maskuliinisemmaksi. Tuoksuu selkeästi vihreälle ruoholle, mutta hyvällä tavalla. Itse en pidä vastaleikatun nurmen tuoksusta, mutta Grass tuoksuu ihanalle.

Supertramp on hieman maskuliinen tuoksultaa. Ei yhtä voimakkaasti, kuin Tramp. Tuoksussa tuntuu metsä, pihka ja ehkä hieman mentoli. Koostukseltaan Supertramp on paksua geeliä.

Tilasin vuosi sitten itselleni Trampin, mutta nuuhkaistuani sitä, totesin sen olevan liian miehekäs tuoksultaan. Annoin sen miehelleni. Pidin Trampin tuoksusta mieheni iholla, kylpytakissa, vaatteissa, lakanoissa jne. Tuoksu on hyvin voimakas ja pitkään iholla viipyvä. Supertramp vaikuttaa olevan tuoksultaan miedompi ja kevyempi, kuin Tramp.

Tyttärelleni joululahjaksi kylpypommeja. Voi, että nämä tuoksuvat ihanille! Nautin aina suuresti, kun saan laskea lapselleni kylpyvannaan veden ja saamme yhdessä sujauttaa sinne kylpypommin. On aina hauskaa yhdessä katsoa, että mitä värejä tämä pommi saa aikaan?

Tällä kertaa lahjapakettiin sujahtaa söpö nalle (Butterbear), joulupukki (Dashing Santa), lahjapaketti (Golden Wonder) ja kaksi ilotulitetta (Sparkler ja Northern Lights). En malta odottaa, että pääsen näkemään mitä nämä tekevät kylpyvedelle ja miltä tuoksuvat kylpyhuoneessa.

Tilasin pari kappaletta Santa’s Lip Scrub -huulikuorintaa. Toinen itselleni ja toinen lahjaksi. Tästä tulee tarkempi esittely vielä. Halusin jo vilauttaa tämän kuitenkin.

Lisäksi tuli tilattua pari kappaletta Sugar Scrub -vartalokuorintaa. Minun on tehnyt mieli kokeilla tätä ja nyt vihdoin muistin ostaa. Tästäkin annan tarkempaa raporttia, kun ehdin tutustumaan ja testaamaan.

Yhtä minä jäin vielä kaipaamaan… miehille joulusuihkugeeliä. Olisi kiva ostaa miehelle sellainen todella vahva ja selkeästi jouluntuoksuinen suihkugeeli.

Luulen, että joulutuotteet tulevat pian myös Suomen Lushille. Joko odotatte innoissanne Lushin joulutuotteita? Onko muita yhtä hätäisiä Lush-shoppailijoita?

Kommentit (32)

Itse tässä mietin jo toisen tilauksen tekemistä. :O

Mä tilasin viimeksi pari vuotta sitten Briteistä ison satsin Lushin (joulu)tuotteita. Tuli vissiin sen verran yliannostus, että sen jälkeen onkin saanut pitää taukoa 😀 Tuo Snow fairy on munkin suosikki – aivan ihana tuoksu!

Minulle taisi tulla Snow Fairyyn, kun en korkannut sitä toista isoa pulloa, kun nyt vasta syksyllä. Ihana tuoksu, mutta välillä on kiva käyttää muitakin. 🙂

Kivoja ostoksia oot tehnyt

Kiitti! 🙂

Tuo Grass kuulostaa siltä, että voisin pitää siitä. Pidän nurmikkomaisista tuoksuista kovasti. Hyvä lahjaidea myöskin. Kiitti vinkistä. En ole usein uskaltanut käydä Lushin putiikissa, mulla lähtee niin helposti lapasesta tuommoisissa kaupoissa. Mutta tykkään kovasti Lushin tuotteista. Aamullakin käytin putsarina sitä jotain sitruunasaippuaa, jonka nimeä en nyt muista. On oikein hyvä vähä rasvoittuvalle iholle. Ja kestää ikuisuuden.

Kannattaa kokeilla sitä Grassia. Voi olla, että testaan sitä itsellenikin, vaikka miehelleni sen ostin. Se tosiaan tuoksuu ruohikolle (meinasin kirjoittaa ruoholle, mutta vaihdoin sanamuotoa, ettei kukaan ymmärrä väärin. :D)

Joo, siellä kaupassa on niin vaikeaa… haluaisi ostaa kaiken. 😀 Ajattelin ostaa miehelle niitä palashampoita kokeiluun. Erityisesti se violetti Jumping Juniper vaikuttaisi hyvältä hänen rasvoittuville hiuksille. 🙂 Samalla tietty testaan itsekin. 😀

En oo pitkään aikaan käyny Lushilla (osittain nykyisen sijaintinsa vuoksi, mikä eu ole mulle mieleen kun siellä liikku hieman epämääräistä porukkaa), mutta nyt iski kauhea Lush-himo päälle. Ehdottomasti ostan joko itselleni tai sitten laitan joululahjalistalle ton Santa’s Scrubin ja Hot Toddyn!

http://annikaamandas.blogspot.fi/2014/10/haul.html

Suosittelen! Noissa kahdessa on eniten sellaista joulufiilistä värin ja tuoksun vuoksi. 🙂

Noista tuoksuista, olen varmaan tämän muutamaan otteeseen kertonut omassa blogissani… Kerran Amsterdamissa asuessa suuntasimme brittimieheni kanssa kelluvien kukkamarkkinoiden lähellä olevaan Lushin myymälään. Hämmästykseksemme kyltti oli otettu pois kadulta ja olimme hiukan hämmentyneitä, koska väenpaljouden ja liikenteen keskeltä ei liikettä heti erottunut. No, joillakin on tarkka nenä (enkä tällä viittaa itseeni), ja tuoksun perusteella kun suunnisti, kauppa löytyikin heti…

Eräs entinen työkaverini luuli Tukholman liikettä ensin näyteikkunoiden perusteella konditoriaksi 🙂

Haha! 😀 Minä suunnistin Helsingin asematunnelissa tuoksun perusteella Lushille. Minulla oli siellä treffit parin muun bloggaajan kanssa, enkä ollut käynyt Lushilla vielä sitä ennen. Hyvin löysin perille. 😀

En ihmettele ollenkaan, sillä onhan ne kylpyvaahtoviipaleet, saippuat, pommit jne. aivan syötävän näköisiä. 🙂

Huulikuorinta on ihana, kun siinä on sydämiä :3
Muutama tuote on sellainen, jonka voisin ostaakin, mutta tällä kertaa en kajoa Snow Fairyyn 😀

Joo! Ne sydämet sulatti mun sydämen täysin. Ihana! <3

Snow Fairy on blogeissa oikea klassikko, joten tänä vuonna se on pakko hankkia 🙂

Ehdottomasti kannattaa kokeilla. 😉 Se on niin ihanan tuoksuinen. <3

Hellöy! Kannattaa myös kokeilla Ro’s Argan Body Conditioneria Lushilta,on siis aiiiiivan ihana! Se on niitä suihkussa käytettäviä voiteita,tää tosin on hyvin öljynen tapaus. Oon aivan koukuttunu <3

Kaikista eniten on tullut tutuksi suihkugeelit ja kylpypommit. Muihin yritän aloittaa tutustumisen. 🙂

Mullekin Lush on hyvin testailuvaiheessa vielä mut ei se paljoo tarvii kun hurahtaa jo niihin tuoksuihin! 😀

Hei kiitti vinkistä! 🙂 Kun en tosiaan loppujen lopuksi tiedä paljon mitään Lushin tuotteista. Kuulostaa hyvälle. 🙂

Ootpa hankkinut ihania juttuja! 🙂 Mä en ole pariin jouluun tehnyt Lushilta mitään joululahjaostoksia, mutta kiitos sun muistuksen, tänä jouluna sujahtaa paketteihin jotain Lushiakin 😉 Hattaramainen Snow Fairy on mulle tuttu, nuo muut ei. Mutta kohta ovat! 😀

Tuo So White on siitä kiva, että se menee kyllä ympäri vuoden, mutta Hot Toddy on kyllä aika jouluinen, enkä sitä käyttäisi enää vappuna. 😀

Noi kylpommit ovat niin söpöjä itellä on samanlaisia 🙂

Niin ne ovat! Harmittaa, kun meillä ei ole kylpyammetta, että voisi itsekin niistä nauttia. 😉

Oi, tuli heti mieli LUSHin tuotteita… tuo So White kuulostaa ja näyttää ihanalta!

Ja hei, muistelin että olit joskus aikaisemmin blogissasi esitellyt L300 -tuotteita, muistanko väärin? Ei minulla siitä muuten ole kysyttävää mutta omistan sekaiholle tarkoitetun puhdistusgeelin ja kasvoveden, ja rupesin ihmettelemään kun inci-listassa mainitaan ”urea”… en todellakaan tiedä mikä sellainen ainesosa on (harvoin edes tutkiskelen tuotteita sen enempää, kun en selosteista ymmärrä mitään..) eikä siitä tule sellainen olo että haluaisin ko. tököttiä laittaa naamaan, voisitko vähän valaista mistä siinä on kyse? 😀
Ja hei, blogiasi olen lukenut ihan koko ajan vaikka kommentointi onkin vähän jäänyt, sorry! 🙂
-A

Pissivoidetta! 😀 Juu, kyllä siitä ureasta ensimmäisenä tulee mieleen virtsa. En siksi ollenkaan ihmetellyt kysymystäsi. 😉

Noniin, kiitos selvennyksestä! Nyt ei enää epäilytä ettäkö laittaisi jotain pissalitkuja naamaan… 😀
-A

Se näyttää kyllä ihanalta. Valkoinen ja kimaltava suihkugeeli… jotenkin niin wau! 🙂

Nyt muistat valitettavasti väärin. Muistelisin, että ainakin Nonnula -blogissa olisi ollut niistä tai/ja Keyword: Love -blogissa.

Eli ureaa käytetään kosmetiikassa (yleensä ihovoiteet) sitomaan vettä ja säilyttämään ihon kosteustasapainoa. Kosmetiikassa ei käytetä luontaista ureaa, jota on virtsassa ja hiessä, vaan kosmetiikassa käytettävä urea on synteettistä. 🙂 Jotkut kokevat ureavoiteista olevan apua akneen ja toiset saavat siitä apua känsiin ja kovettumiin. Niin ja tietysti kosteutta kaipaavalle iholle.

Ihan ns. turvallinen ainesosa, jota käytetään melko yleisesti. Enemmän ureaa on käytetty apteekkimerkkien tuotteissa. En tiedä onko faktaa vai vain oma huomioni asiasta? Ainesosa on sinulle sopiva sekaihon tuotteissa, sillä ihosi rasvoittuu, mutta tarvitsee kosteutta. 🙂

Ei mitään anteeksipyytelyjä. Kiva kun nyt kommentoit. 🙂 Tiedän sinun vielä olevan siellä ruudun toisella puolen. 🙂

Oi joi, tätä postausta lukiessa oli kiva fiilistellä omaa matkalla olevaa Lush-pakettia. Mutta miten mulla meni tuo Hot Toddy jotenkin ohi kun selailin niitä joulutuotteita? No, ehkä käyn Helsingin liikkeessä sen tsekkaamassa sitten..

Taisit hullaantua muista joulutuotteista, että jäi huomaamatta? 😀 Hot Toddy on juuri sitä mitä kaipasin. Juuri sopivasti perinteisen jouluinen tuoksultaan. 🙂

Ooooh, ehkä pakko tehä lähiaikoina joulutilaus Lushille!! 😀

Itse tässä mietin jo toisen tilauksen tekemistä. :O

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *