Ihonhoito

Tuoksuvia uutuuksia suihkuun

27.2.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Australialainen Aussie on jo vanha tuttu hiusten hoidossa. Aussiesta tulee mieleen voimakas, makea tuoksu. Eikö vain? Nyt Aussie on tuonut markkinoille tuoksuvat suihkugeelit.

aussiesuihkugeeli3

Aussie Body Wash -suihkugeelejä löytyy neljän eri tuoksuisena. Aussien hiustuotteissa on tuttua, että jokaisessa tuotesarjassa on australialaisia luonnonantimia tehoaineina. Pullojen kyljissä näkyy kuva kasvista, josta tuo hoitovoima tuotteeseen on saatu. Niin on myös suihkugeeleissäkin.

aussiesuihkugeeli2

Yleisesti ottaen minulle suihkugeeleissä ratkaisevinta on tuoksu. Toki myös sillä on väliä, että minkälainen koostumus, miten levittyy, miten huuhtoutuu, mikä tuntuma iholle jää ja onko suihkusaippua kuivattavaa. Kuitenkin suurin merkitys on tuoksulla. Suihkugeeli saa tuoksua voimakkaasti ja tuoksu saa jäädä iholleni. Aussien shampoot ja hoitoaineet eivät tuoksunsa vuoksi olleet minun mieleeni. En pitänyt voimakkaasta tuoksusta, joka jäi moneksi päiväksi hiuksiini. Siksi olinkin innoissani, kun sain yllätyspaketillisen Aussien suihkugeelejä. Aussien tuoksut suihkugeeleissä. Joo!

aussiesuihkugeeli7

Fresh Mate

Nimi ja pakkauksen vihreä teksti jo viittaa raikkauteen. Fresh Mate on aika ohutta koostumukseltaan. Se levittyy hyvin, huuhtoutuu yhtä helposti ja ei jätä oikeastaan mitään tunnetta iholle. Odotin ehkä hieman viilentävää tunnetta, sillä suihkugeelissä on käytetty eukalyptusta. Tuoksu on makea, mutta kevyesti raikas. Ei kuitenkaan missään tapauksessa maskuliinisella tavalla raikas, vaan enemminkin makea. Ihan kiva tuoksu.

aussiesuihkugeeli5

No Rush

Violettista ja hieman täyteläisempää sihkugeeliä. Levittyy hyvin ja huuhtoutuu helposti. Ehkä aavistuksen jättää kosteuttavan tuntuman iholle, mutta hyvin hentoisesti. No Rush -suihkugeelissä on käytetty kosteuttavaa jojobaöljyä. Tuoksu taas… se on makea. Tämä ei vedonnut minuun, sillä koin tuoksussa jonkun epämiellyttävän sivuhajun. Ehkä se on se jojoba, joka ei ole mieleeni.

aussiesuihkugeeli6

Mega Watt

Kirkasta ja keltaista, hieman hyytelömäistä geeliä. Iholle levittäessä meinaa hieman karata ja valua pois, mutta toimii kuitenkin ihan hyvin tehtävässään. Huuhtoutuu helposti ja jättää ihan kivan tunteen iholle. Energiaa antavassa suihkugeelissä on käytetty ginsengiä, joka on piristävä lääkekasvi ja trendikkäästi superfoodina käytetty. Tuoksu on todella piristävä ja energinen. Tyttäreni kommentoi tämän tuoksuvan auringolta. Otetaan huomioon, että hän ei osaa lukea, saati ymmärrä Englantia (mitä nyt on halunnut opiskella joitakin perussanoja ja lauseita). Hyvä oivallus häneltä. Minustakin tämä tuoksu tuo mieleen auringon. Pirteä ja valoisa tuoksu, joka on kuitenkin makea. Tykkäsin.

aussiesuihkugeeli8

Shower Smoothie

Paksumpaa, vaaleanpunaista suihkugeeliä. Helppoa levittää ja huuhtoutuu tämäkin helposti pois. Iho jää pehmeäksi ja tuoksuvaksi. Kosteuttavana ja pehmeyttä antavana tehoaineena on käytetty macademiapähkinäöljyä. Tämä tuoksuu karkille. Tätä kirjoittaessa vertailen tuoksua Lushin legendaarisen joulusesongin suihkugeelin kanssa, eli Snow Fairyn. Aussien Shower Smoothie muistuttaa aika paljon Snow Fairya, mutta ei ole täydellinen kopio. Snow Fairyssa on enemmän sitä kirpeyttä mukana, kun Aussien Shower Smoothiesta kirpeyttä en tunne tuoksussa. Tykkään Snow Fairysta, tykkään Shower Smoothiestakin, vaikka tuoksu ei ole autenttinen Snow Fairy.

aussiesuihkugeeli

Kokonaisuudessaan ihan kivoja ja toimivia siinä, mihin ne ovat luotuja. Tuoksut ovat voimakkaita ja makeita, mutta eivät jääneet iholle yhtä voimakkaasti, kuin olisin toivonut. Olisin halunnut tuoksua voimakkaammin käyttämälleni suihkugeelille. Makuasioita nämä ja tuoksut tuntee jokainen omalla tavallaan.

Aussien Body Wash -suihkugeelit tulivat Suomessa myyntiin tammikuussa. Tiedotteessani lukee jälleenmyyjinä Stockmannit ja K-Citymarketit. Voihan se olla, että nämä löytyvät jo Anttiloista, Prismoista ja/tai Sokoksilta. Hinnaltaan Aussien suihkugeelit ovat 10,50 € / 400 ml ja 7,50 € / 250 ml. Eli ei nyt halvinta mahdollista, mutta ei kallistakaan.

Saako sinun suihkugeelisi tuoksua voimakkaasti vai oletko enemmän lähes tuoksuttoman ystävä?

Mukavaa viikonloppua kaikille Glitz & Glamin lukijoille! Postasin eilen illalla ylimääräisen postauksen. Jos et eilen käynyt sitä lukemassa, niin täältä löytyy minun shoppailupostaukseni.

Suihkugeelit saatuja.

Lue myös

Suosittelemme