Glitz & Glam

Turkoosi halo ripsillä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Viimeinen värimaskarapostaus tulee tässä.

turquoisehalo2

Olen jo aikaisemmin postaillut viisi erilaista meikkilookia värikkäillä ripsillä. Olen yrittänyt hakea meikkauksiin erilaisia tapoja ja tekniikoita, jotta saisin mahdollisimman paljon jaettua vinkkejä ja inspiraatiota värimaskaran käytöön.

nyxcolormascara

Käytössäni on tosiaan ollut NYX Color Mascara -ripsivärit. Iloisia ja kirkkaita värimaskaroita. Näistä tulee erikseen vielä yhteenvetopostaus, jossa syvennytään itse tuotteeseen tarkemmin. Tuotteet olen pyytänyt Pretty.filtä inspiroituessani värikkäistä silmäripsistä meikkauksissa.

turquoisehalo1

En oikein edes tiedä mistä ajatus lähti, mutta päädyin tekemään halo-meikin, eli meikin, jossa luodaan silmäluomen keskiosaan yksityiskohta, joka näyttää valoefektiltä. Päädyin jatkamaan tuota haloa myös alaluomelle, jossa käytin myös värimaskaraa.

Ehkä vähän tylsästi yhdistin turkoosin rusehtaviin ja taupemaisiin sävyihin, mutta jotenkin tällaiset minttusuklaan yhdistelmät vain toimivat.

shoppailut10

Tässä viimeisessä meikissä nappasin käyttööni minun Too Faced Chocolate Bon Bons -paletin. Tarvitsin tällä kertaa sen sävyjä.

turquoisehalo6

Toisena käytin Kardashian Beautyn Touch Tones -luomiväripaletin keskimmäistä sävyä, eli turkoosia.

turquoisehalo4

Loin keveän varjon luomivaolle ja sen yläpuolelle Too Facedin paletin sävyllä Almond Truffle. Levitin liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkkaan samaisen paletin sävyä Café au Lait. Ulkonurkkaa syvensin kevyesti paletin Dark Truffle sävyllä. Liikkuvan luomen keskiosaan levitin turkoosisen sävyn Kardashian Beautyn paletista. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla kirkastava Divinity Too Facedin paletista.

turquoisehalo

Alaluomen meikkasin samoilla sävyillä ja samalla tekniikalla, kuin liikkuvan luomen. Tein siipirajaukset, jotta saan meikkiin vähän kissamaista efektiä, sillä halo-meikki pyöristää silmien muotoa. Levitin maskaran yläripsille.

turquoisehalo5

Alaripsen meikkasin niin, että ensin levitin Sensain valkoisen maskarapohjustajan vain alaripsien keskiosaan. Sitten levitin sille samalle alueelle NYXin turkoosin Mint Julep sävyisen värimaskaran. Lopuksi alaripsien ulko- ja sisänurkat mustalla maskaralla.

turquoisehalo3

Tämä on aika hauska loppujen lopuksi. Pieni yksityiskohta silmämeikissä. Eri asia on, että miten usein jaksaa näpertää tällaisia pieniä juttuja? Tekeminen ei ole vaikeaa, mutta onhan noiden alaripsien kahdella värillä meikkaamisessa hommaakin.

Tämä tosiaan oli viimeinen look NYXin värimaskaroilla. Palaan pian tarkempaan esittelyyn itse maskaroista, kun nyt kaikki meikkityylit on postattu. Mitä piditte tästä minttusuklaameikistäni?

P.s. Ensimmäinen koulupäivä meni hyvin ja joihinkin luokkalaisiini ehdin jo tutustumaankin. Ihan mahtava fiilis tässä uuden edessä ollessa. 🙂

NYXin maskarat ja Kardashian Beautyn paletti saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X