Glitz & Glam

TV:stäkin tuttu IsaDora Volume Lash Styler

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Näin tuossa taannoin telkkarista IsaDoran uutuusmaskaran mainoksen, joten päätin nostaa tämän uuden suosikkini uudelleen esiin. Kun joku tuote pyörii TV-mainoksissa, niin siitä halutaan usein tietää enemmän. Postailin reilu kuukausi sitten 5 parasta -postauksessa parhaimmat alta 20 euron maskarat. Postaukseni löydät täältä. Tuolloin tämä uutuus pääsi ensimmäisen kerran esille täällä blogissani.

isadoravolumelashstyler7

Ei kai uudelleen esittely pahitteeksi ole, jos nyt kertoisin vähän syvällisemmin? IsaDora Volume Lash Styler -maskarasta kerrotaan näin:

”IsaDoran uuden Volume Lash Styler -ripsivärin erityismuotoiltu harja käsittelee ripset juuresta latvaan ja taivuttaa niitä ulos- ja ylöspäin – tuloksena viuhkamaisesti levittyvät, tuuheat ripset. Eripituiset harjakset erottelevat ripset tarkasti sisänurkasta ulkonurkkaan. Teräväkärkisten harjasten ja runsaasti maskaramassaa varastoivan harjan ansiosta yksi harjanveto tuo ripsiin sekä runsasta tuuheutta että tarkkaa erottelua. Kermainen, tuuheuttava koostumus myös pidentää ripsiä. Ripsiväri kestää kosteutta.”

isadoravolumelashstyler1

Maskaran harjakset ovat lyhyitä, hieman terävähköjä ja niitä on tiiviisti. Harja varastoi maskaramassaa melko runsaasti. Toisinaan joudun hieman pyyhkimään ylimääräisiä putkilon suun reunoille, jotta massaa ei kerrostuisi heti liikaa ripsille. Harja on keskisuuri, mutta lyhyiden harjaksien vuoksi sillä on aika tarkkaa työskennellä. Terävät ja kovat, pienen pienet harjakset auttavat maskaran levitystä aivan ripsityveen asti, jolloin katseesta saa intensiivisemmän.

isadoravolumelashstyler6

Maskaraharjasta on ihan hyvä pitää käsissä sen suurehkon hylsyn vuoksi. Kädensija tuntuu tukevalta, eikä lipsahda tai pyörähdä käsistä ihan helpolla.

isadoravolumelashstyler2

Volume Lash Styler kerrostuu runsaasti ripsille jo ensimmäisellä kerroksella. Itse tykkään käyttää kahta kerrosta tai sipaista hieman toisen kerroksen jälkeen, eli sanoisinko sitten, että 2-2,5 kerrosta.

isadoravolumelashstyler4

Minun ripset kaareutuvat ilman taivuttajaakin maskaralla, mutta Volume Lash Styler saa ripset erityisen nätisti kaarelleen ja avautumaan viuhkamaisesti. Tykkään hieman pörröisen näköisistä ripsistä. Ripset jäävät miellyttävän tuntuisiksi maskaramassan kuivuttua. Ne ovat pehmeät ja joustavat.

isadoravolumelashstyler5

Pidän juuri siitä, että ripset ovat tuuheat tyvestä ja ripsi ohentuu sen päätä kohden. Tämä saa silmiin sellaista intensiivisyyttä, kun tyvestä ne näyttävät tuuhealta ja lähtevät siitä sitten avautumaan viuhkamaisesti ympäri silmiä. Silmät näyttävät suurilta ja ripset erittäin suurilta, vaikka minun ripseni eivät todellakaan ole suuret. Ne ovat lyhyet, mutta kaareutuvat. Silmäripsiä on ihan kivasti, mutta sitä pituutta ei luonnostaan ole. Hyvillä maskaroilla saan ihan näpsäkät silmäripset. Ei samanlaiset, kuin TV-mainoksessa tai promo-kuvissa (yllätys!), mutta minun ripsillä aika maksimaalista pituutta ja tuuheutta.

isadoravolumelashstyler

Mitä tullaan IsaDoran Volume Lash Styler -maskaran kestävyyteen… Maskara on sään kestävä, eikä lähde ihan helpolla valumaan, vaikka silmät hieman vetistäisikin. Maskara ei tuhriinnu minulla, eikä se niinkään varise. Ainoastaan muutaman kerran olen huomannut pari maskaramurusta yläluomella, aivan kulmakarvojen alla. Olen ilmeisesti ollut kulmat kurtussa paljon, kerta sinne asti ripseni ovat osuneet. Tämä on siis ollut ylimääräistä massaa, joka ei ole kiinnittynyt ripsiin ja siten tarttuneet kulmaluulleni, kun olen ollut ”kulmat kurtussa”.

Tämä on yksi lemppareitani. IsaDoran Big Bold on ollut vuosia suosikkejani, mutta tämä on hyvä haastaja. En ole vieläkään muodostanut mielipidettäni, että kumpi olisi parempi? Volume Lash Styler on kestävämpi, kuin Big Bold, sillä Big Bold meinaa minulla hieman tuhriintua. Big Boldin harja vain on enemmän minun mieleeni, sillä tykkään kuitenkin enemmän perinteisistä pyöreistä harjoista. Siksi vaikea sanoa, että kumpi olisi parempi. Molemmat yhtiä suosikkejani, kun haluan todella suuret viuhkaripset.

IsaDora Volume Lash Styler on todella volyymia antava maskara, joten suosittelen volyymia kaipaaville. Se erottelee ja jäsentelee, mutta en koe tätä ominaisuutta Volume Lash Stylerin suurimmaksi jutuksi. Epäilen, että toisilla saattaa hieman kimppuuntua ripsille levittäessä. Siksi suosittelen jättämään sahaavan levitystavan ja suosimaan ihan vain suoria vetoja aivan ripsityvestä, ripsien kärkiin asti. Kampaamalla maskaraa ripsille, massa kyllä tarttuu ja kerrostuu. Tuuheus on taattua!

Hinnaltaan Volume Lash Styler on noin 19,90 € / 9 ml. IsaDoran tuotteita jälleenmyy ainakin Anttila-, Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät, Kicks-kosmetiikkaliikkeet ja Prismat. Sen lisäksi Pretty.fi -verkkokauppa jälleenmyy IsaDoraa.

Jokos joku teistä on ehtinyt kokeilemaan tätä IsaDoran uutuusmaskaraa? Mitä pidit, jos olet kokeillut?

Maskara saatu maahantuojalta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X