Glitz & Glam

Ups! Olen törsännyt…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen ihan huomaamattani shoppaillut kaikkea kallista tämän alkuvuoden aikana. Katsellaan nyt mihin tuli sorruttua.

shoppailut

Ylellistä ja kallista… mutku nyt sai halvemmalla, niin oli ihan pakko. Tiedättehän sen, kun keksii aina itselleen hyviä tekosyitä? Nyt lupaan pyhästi pistää shoppailun jäähylle ja laittaa pientä talouden notkahdustani takaisin kuosiin.

guerlainmeteorites

Olen jo kauan haaveillut Guerlainin Météorites -puuterihelmistä. Tammikuussa moni verkkokauppa lähetteli alekoodeja syntymäpäiväni kunniaksi. Yhteen minä sitten tartuin, sillä FeelUnique antoi 10 £ alennuskoodin, joka oli euroissa noin 13 €. Päätin ostaa itselleni synttärilahjaksi ne kauan haluamani meteoriittihelmet.

guerlainmeteorites2

Ovat ne niin kauniita ja tuoksuvat ihanalle! Ihanaa hohdetta ja kimallusta kasvoille. Ymmärrän mikä näissä meteoriiteissa viehättää.

guerlainmeteorites3

Tämä on tällainen erikoistilanteita varten. Tuskin jaksan päivittäin availla purkkia ja sutia hohdetta kasvoilleni. Toki nyt aluksi innoissani viitsin. Ei ehkä arjessa kaikista käytännöllisin hohdetuote.

Alennuksen kanssa nämä Guerlainin meteoriittihelmet maksoivat jotain 34 euroa. Eli olivat edulliset!

diorshow

Tällä viikolla on käynnissä Kutsu Kauneuteen -viikko Sokoksilla. Maanantaina pyörähdin Helsingin keskustan Sokoksella. Mukaani sitten lähti tämä viikon tarjoustuotteista. Diorin Diorshow Iconic Overcurl -maskara, jossa mukana kiva kylkiäinen.

cuircannage

Miniviisikko!!! Iiih, miten suloinen! Tämä on Cuir Cannage -paletti, eli juuri se, jota yritin ostaa laivalta helmikuussa. Tämä paletti on ollut hankintalistalla. Nyt vain arvon, että tyydynkö tuohon miniin vai ostaisinko sen normaalikokoisen paletin?

Kokeilin jo kerran tätä Diorshow Iconic Overcurl -maskaraa ja olen aika vakuuttunut. On ainakin minun ripsillä hyvä ja kestää mahtavasti. Vielä tämän ja huomisen päivän maskara ja miniviisikko maksavat sen 35,90 €.

clarisonic

Ja kyllä, minäkin! Stockmannin kampanjatarjous sai minut hankkimaan Clarisonicin. Olen tätäkin pitkään harkinnut. Nyt sitten kamppishinta patisti minua. Hankin itselleni Stockmann-kortin, jotta sain hyödynnettyä tarjouksen.

clarisonic1

Odotukset ovat korkealla, sillä kyllä tämä Clarisonic Mia2 maksoi kampanjassakin 119 euroa (norm. 149 €). Huomaa, että alan olla siinä iässä, että ihonhoito kiinnostaa entistä enemmän ja alan satsaamaan siihen. Ikääntyvän naisen merkkejä kaikki tuo.

oriflameharja

Paljastan teille yhden panosta tai pihistä -sarjan aihetta. Minulta kysyttiin, että kiinnostaisiko mikään tulevan Oriflamen kuvaston tuotteista? Iskin silmäni kasvoharjaan ja keksin… Vertaan Clarisonicia ja Oriflamen kasvoharjaa keskenään panosta tai pihistä -sarjassa. Hintaeroa (normaalihintaisina) näillä kahdella kasvoharjalla on 109 euroa. Onko aito ja alkuperäinen Clarisonic ainut toimiva vai voisiko edullisempi versio olla myös toimiva? Kannattaako panostaa vai pihistää? Se selviää, kun saan ensin testailtua ja tutkittua asiaa.

Tällaisia juttuja olisi tarkemmassa syynissä tulevaisuudessa. Vähän on lähtenyt mopo käsistä, mutta nyt on pakko palata ruotuun.

Miten teillä on mennyt kaikkien alennusmyyntien ja Kutsu Kauneuteen -viikkojen kanssa? Minä väistin täydellisesti tammikuun alennusmyynnit, mutta helmikuussa olen oikeastaan ratkennut.

 

Lue myös

X