Glitz & Glam

Uudet rakennekynnet itselle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ensimmäiset kynteni itselleni olivat ihan mälsät, joten tein uudet. Tällä kertaa tein itsellenikin ranskalaisen manikyyrin glitterisillä kärjillä ja timanteilla. Samalla tein nyt vähän pidemmät kynnet. Viime kertaiset olivat aika lyhyet siihen nähden, että monesti omat luonnonkyntenikin olivat olleet pidemmät.

Aika kivat tuli. Oikean käden kynsien viilailu tuottaa vielä tuskaa, mutta eiköhän minun käsi opi vielä tekniikan.

En saanut millään kuvattua glittereitä, jotka blingaa kärjillä. 🙁 Näissä kuvissa näkyy nyt kuitenkin joten kuten. Glitteri on väriltään valkoista, joka blingaa vihreänä, pinkkinä ja kultaisena.

Kuvausrekvisiittana toimii tällä kertaa Cuccio Naturale kynsiöljy. Tuoksuja on granaattiomena-viikuna, sitrushedelmä-yrtit ja maito-hunaja. Minä tilasin itselleni sitrus-yrtin. Aivan ihana tuoksu ja öljy on todella laadukasta, kosteuttavaa ja helposti imeytyvää. Paras kynsiöljy tähän asti! Pipettipullossa on 15 ml ja hintaa pullolla on 6,55 euroa kynsitarvikeella. Harmi vain, että ko. verkkokaupasta voi tilata vain y-tunnuksen omistavat tai alan opiskelijat voivat hakea heiltä oikeuksia verkkokauppaan. Koru & Kauneus myy Cuccion kynsiöljyjä, mutta siellä hintaa pullolla onkin jo yli 13 euroa.

Kynnet on taas tehty Universal Nailsin geeleillä.

X