Bloggaaminen

Uusia juttuja tulossa…

22.2.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen tässä pähkäillyt kuumeisesti, että mitä uutta tuoda tänne blogiini? Aina tähän aikaan vuodesta koen suurta uudistumisen tarvetta. Noh, videot ne edelleen pyörii mielessä ja minun olisi tarkoitus niitä alkaa harjoittelemaan. Minulla on edelleen se yksi kuvattu video, mutta en vieläkään ole editoinut sitä. Minun osaltani homma jumittui siihen. Aloitin editoimisen ja sitten tuskastuin. Pitäisi ehkä nyt vain paneutua siihen asiaan. Kyllä minä opin, kun vain päätän, että nyt ryhdyn tekemään. Osasyy tähän saamattomuuteeni on myös se, että blogini ei ole enää vasta-alkaja ja toivottavasti sen myös huomaa. Videoni sen sijaan… ne näyttäisivät juuri sellaiselta vasta-alkajan tekemiltä. Tekemällä oppii, joten en edes odota itseltäni mitään Mizz Annien tai Ida Amandan tasoa. Olin ihan ok kuvaamallani videolla. Eli en yhtään sen nolompi, kuin ihan livenä tapaamalla. Ainoastaan välillä ääni nousi lauseiden lopussa ja sehän on tyypillistä naisilla, jotka esiintyessään jännittävät. Ehkä minä teen vain niin, että teen lyhyen höpöttelyn, jossa en tarvitse edes suurempia editointitaitoja. Otan mukaani pari ”turvapurkkia”, jos juttu meinaa loppua kesken, niin esittelen sitten kosmetiikkaa ja puhun niistä. Jostain minun on pakko aloittaa, jos meinaan vielä ne videot saada pyörimään omassa bloggaamisessa.

5parasta copy

Mutta sitten yhteen uuteen asiaan, jonka meinaan aloittaa. Glitz & Glamista puuttuu sarjat. Aloitin pari vuotta sitten Grimas-sarjan. Sitten se vähän jäi. Yksi syy on se, että minulla oli valmiina kuvat seuraavaan sarjaan, mutta olin todella tyytymätön kuviini. En sen vuoksi sitä koskaan julkaissut. Minun piti tehdä tutoriaali uudestaan, mutta voitteko kuvitella miten mälsältä tuntuu tehdä sama uudestaan? Motivaatio oli hakusessa, kun siihen aikaan painin kovasti huonolaatuisten kuvien kanssa, eikä aika riittänyt itseni kehittämiseen, sillä meidän pikkumies oli aivan vauva siihen aikaan. Oli imetystä ja ajatukset pyörivät muutenkin enemmän siellä vauvanhoidossa. Ehkä nyt pari vuotta myöhemmin voisin palata Grimasiin? Luulen, että teen postaukset nyt paremmin, kuin tuolloin.

Mutta Grimas ei ollut ajatukseni uuteen sarjaan. Olen vuosia miettinyt omaa panosta ja pihistä -sarjaa. Nostaisin kerran kuukaudessa jostakin meikkituotteesta kalliin ja vastaavan, halvemman tuotteen esille. Olette varmasti näihin törmännyt naistenlehdissä ja uskoisin, että blogeissakin näitä on ollut.

Toisena mietin, että uskaltaisinko ottaa sunnuntain postauksiin 3 tai 5 parasta -listat? Mietin, että muistaisinkohan tehdä listauksia? Ne voisivat vielä olla 5 parasta meikkivoidetta rasvoittuvalle iholle, 5 parasta luomiväripalettia aikuiselle naiselle, 5 parasta hoitoainetta kuiville hiuksille jne. Eli hyvin kohdennettuja listoja, mutta myös niitä ihan yleisiä, kuten 5 parasta jalkavoidetta.

Miltäs kuulostaa? Olisiko näissä sarjoissa kiinnostavaa luettavaa?

Mukavaa sunnuntaita ja valmistautumista uuteen viikkoon!

Lue myös

Suosittelemme