Glitz & Glam

Uusia tuoksuja Batisten kuivashampoissa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Batiste kyllä taitaa kuivashampoon valmistuksen ja ovat tehneet niinkin arkisesta tuotteesta melkein taidetta. Kuivashampoon ei tarvitse tuoksua ja näyttää vuodesta toiseen samalta. Niissä voi olla vuoden kausituoksuja ja upeat kuosit pulloissa.

batiste

Sokoksille ja Stockmanneille on nyt tullut yksinoikeudella Batisten tämän vuoden Limited Edition -kuivashampoot.

batiste6

Limited Edition ominaisuuden lisäksi, kuivashampoossa on uusi, pidempään kestävä tuoksu. Kuivashampoiden peruspohja on se sama tuttu, kuin Original -versiossa, mutta koostumusta on muunneltu niin, että tuoksu säilyisi hiuksissa pidempään.

Täytyy sanoa, että en huomaa tuoksun kestävyydessä eroa. Batisten kuivashampoot tuoksuvat raikkaille ja miellyttäville, mutta en tunne tuoksua (oli se versio mikä tahansa) enää parin tunnin jälkeen. Nenä tottuu tuoksuun ja sen lisäksi on hyvin vaikea haistaa tuoksua, joka on hiuspohjassa ja hiusten tyvessä. Joku muu minun lähellä oleva sitten voikin huomata tuoksun pidempään. Itse sitä on hankalampi havaita, kun hiuslakka tuoksuu ja sen lisäksi käytän hajuvettäkin.

batiste3

Neon Lights
Pomegranate & Jasmine

Sähäkkä pullo, joka henkii discobilehile -meininkiä.

batiste4

Tuoksussa granaattiomenaa ja jasminia. Aika kivan pirskahteleva tuoksu. Makea, kukkaismainen, mutta samalla myös hieman kirpeähkö tuoksu. Tosi kiva! Jotenkin sellainen energiaa antava tai piristävä tuoksu.

Kuluttajahinta-arvio: 8,90 € / 200 ml
Jälleenmyyjä yksinoikeudella: Sokos

batiste2

Eden
Sugar melon & Honeysuckle

Hyvin kaunis ja vintage-henkinen pullo. Henkii romanttista ja naisellisen herkkää tunnelmaa. Ihastuttava tapettikuosi!

batiste5

Tuoksussa sokerimelonia ja kuusamaa. Luin, että kukkaterapiassa kuusamaa (honeysuckle) käytetään menneisyyden muistoihin liiaksi kiinnittyneille. Erityisesti läheisensä menettäneille, työttömäksi jäänneille tai liike-elämässä epäonnistuneille.

Olin aluksi hieman epäileväinen tuoksun suhteen, kun luin tuon melonin. Vesimeloni ei ole sokerimeloni, sillä melonilajikkeet jaetaan kahteen ryhmään. Rakastan vesimelonia, mutta sen tuoksu kaikissa kosmetiikkatuotteissa ja kynttilöissä ei ole mieleinen. Kuitenkaan en huomaa tässä Edenissä selkeää hunaja- tai verkkomelonin tuoksua. Hieman hunajainen ja pehmeä tuoksu, mutta ei mielestäni selkeä melonin tuoksu. Tykkään tästäkin tuoksusta. Mukavan harmoninen ja seesteinen.

Kuluttajahinta-arvio: 8,90 € / 200 ml
Jälleenmyyjä yksinoikeudella: Stockmann

batiste1

Tällaiset kausituoksut olisivat tällä hetkellä Batisten kuivashampoissa. Olen tykännyt todella paljon Batistesta. Ehdoton suosikkini on XXL Volume, sillä se kuivashampoo antaa todella runsaasti tuuheutta, että hieman pitoakin. Nämä LE -kuivashampoot ovat samoja, kuin Original -versio, mutta tuoksut ovat mielenkiintoisempia. Nämä raikastavat hiuspohjaa, antavat kyllä tuuheuttakin ja helpottavat hiustenlaittoa ihan vaikka vain suttunutturalle tai ponnarille. Onhan se nuttura- tai ponnarikampaus ihan erinäköinen, jos tyvessä on tuuheutta ja kohotusta. Kuivashampoot kuuluvat minulla ihan hiustenmuotoiluun, ei pelkästään likaisen hiuskuontalon freesaukseen, sillä käytän kuivashampoota puhtaille hiuksille.

Nämä uudet Limited Edition -tuoksut ovat olleet maaliskuusta asti saatavilla. Joko olette ehtineet kokeilemaan? Mikä on muuten teidän lempparituoksu Batistelta? Jos minä joudun jättämään sen XXL Volumen pois luvuista, niin tuoksultaan paras on juuri näistä jompi kumpi – Neon Lights tai Eden. Vakiovalikoimassa suosikkini taitaa olla Cherry tai Blush.

Jos muuten kiinnostuit Batisten tuotteista, niin täällä olen esitellyt Batisten kiiltoa antavan kuivashampoon ja kuivahoitoaineen. Täällä taas vertailen Batisten kuivashampoita.

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X