En tiedä olisiko kysyntää postaukselle, jossa olisi vinkkejä niille pienille lipsahduksille meikkauksessa? Niitähän yleensä aina sattuu juuri silloin, kun ei missään nimessä pitäisi.

Olet juuri viimeistelemässä upeaa iltameikkiäsi ja käykin lipsahdus maskaran kanssa. UUUPS! Yrität puhdistaa lipsahdustasi ja saatkin aikaiseksi vaan ”tuhoa”. Koet, että meikki ja ilta on pilalla. Mitä mahdollisesti voisi tehdä lipsahduksien jälkeen, jotta et kiireisen aikataulusi vuoksi joutuisi pesemään kasvojasi ja aloittamaan alusta?

Tai päätät olla rohkea ja maalata huulet punaisiksi. Ovella käännytkin kannoillasi, kun pupu menikin pöksyyn ja haluatkin aivan luonnolliset huulet. Huulesi ovat kirkuvanpunaiset ja ne pitäisi saada äkkiä pois! Tietysti niin, että huulimeikkiä poistaessa huulipunaa ei olisi ympäri kasvojasi.

Hoplaa! Poskipuna olikin pigmenttisempää, kuin kuvittelit ja nyt näytät aivan joulumuorilta. Mitäs nyt? Treffikumppani jo muutenkin odottaa sinua kahvilassa, joten et kehtaa enää tekstata ja valehdella olevasi menkkakipujen takia vuoteen omana. Käytit tätä syytä jo kerran, kun olit oikeasti menkkakivuissa ja siitä on aikaa… hetkinen… pari viikkoa! Miehet tietää mistä nimi kuukautiset tulevat.

Sinulla on kiire viedä lapset päiväkotiin ja kiirehtiä töihin tärkeään palaveriin. Suihkautat vielä pikaisesti hiuslakkaa hiuksiisi ja samalla komennat tappelevia lapsiasi… VIRHE! Hiuslakka suihkuaa suoraan silmään ja saa aikaan kyynelkanavien aukeamisen. Saat vedentulon loppumaan ja maskarakaan ei levinnyt, mutta damagea kokeneen silmäsi ripset ovat vetistelyn vuoksi muuttuneet lyhyemmän näköisiksi, kuin toiset.

Listaa voisi jatkaa vaikka ja kuinka, mutta päätin, että kysynkin teiltä. Minkälaisiin lipsahduksiin ja mokiin haluaisitte vinkkejä tilanteen pelastamiseksi?

Kokoan postaukseen vinkkejä, joilla voi tilannetta yrittää pelastaa. Toivottavasti osaan vastata kaikkiin mahdollisesti tuleviin kysymyksiinne. Yritän ainakin parhaani. 🙂

Kommentoikaa tähän postaukseen lipsahdus tai moka, johon haluaisitte tietää vinkin, kuinka pikaisesti korjata tilanne.

Yritän saada tehtyä postauksen ulos viimeistään tässä kuussa. En tiedä minkälaisia kysymyksiä teiltä tulee, joten varaan tälläisen ajan työstää postausta. Voihan se olla, että tulee sellaisia kysymyksiä, että en heti tiedä vinkkiä, joten yritän keksiä sellaisen kokeilemalla. Teen havainnollistavia kuvia joihinkin vinkkeihin. 😉

Pistäkääpäs minua nyt koville! 😉 *JAIKSH!*

X