Yleinen

Vadelmahuulet Clarinsilla

23.11.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Huulikiiltorakkaudet jatkuu. Jokin suurempi voima käski minua ostamaan Sokoksen 3+1 -päiviltä Clarinsin Gloss Prodige -huulikiillon. Hyvän tarjouksen vuoksi nappasin kaksi. Toinenhan oli jouluarvonnan palkinnoissa.

(kuvassa muuten näette miten lyhyet hiukseni nykyään ovat, 20 cm lyhyemmät.)

Gloss Prodige on minusta Clarinsin ehdottomasti paras huulikiilto. Oikeastaan Gloss Prodige kuuluu minun huulikiiltojen TOP5 -listalle.

Kaunis pakkaus.

Hyvä litteä applikaattori, jolla saa tarkasti levitettyä kiiltoa.

Minun sävyni 06 Raspberry on kaunis, mutta niin oli myös arvonnassa ollut 08 Papaya.

Koostumus on erinomainen ja miellyttävä. Hieman geelimäinen ja huulia hyvin kosteuttava ja suojaava huulikiilto. Pigmenttisyys on hyvä. Huulistaa saa luonnollisen kauniit, tasaiset ja tuntuma huulilla on miellyttävä. Ei tahmea, vaan sellainen liukas. Rajauksella huulista saisi enemmän meikatun näköiset ja ehkä juhlavamman ilmeen, mutta arkikäytössä voi hyvin olla ilman rajausta. Lopputulos on luonnollisempi ilman rajausta.

Sävy 08 Raspberry on nimensä mukaisesti vadelmainen. Helakan punainen ja marjaisa sävy. Loistava sävy antamaan kasvoille hehkua ja virkistämään ilmettä. Kiillossa on hentoinen kullanhohtoinen kimallus.


Meikkini kuvissa on mitä yksinkertaisin. Kauniin väristen huulien kanssa toimii aina neurtaalin sävyinen ja simppeli luomiväri ja vahvempi kissamainen rajaus. Käytin pitkästä aikaa vaaleanpunaista luomiväriä.

Clarinsin Gloss Prodige sävyssä 08 Raspberry on niin minun mukavuusalueeni huulikiilto. Sävy kaunis ja naisellinen, koostumus hyvä, pigmenttinen, mutta ei aikaan saa liian vahvan näköistä huulimeikkiä ja lisäksi hoitaa huulia.

Hyvää Clarinsin Gloss Prodige -kiilloissa on myös hinta. Kyseessä on selektiivinen merkki, mutta kiillot maksavat 20 euron molemmin puolin. Eli ei mikään ”ökykiilto”. Omani maksoi vain 9,90 euroa, koska olis Sokoksen 3+1 päivillä tarjouksessa.

Tästä pääsette Sokoksen sivuille kurkkaamaan sävyvaihtoehtoja. Sieltä löytyy trendikkäille ysäriä diggaaville ruskea sävy 01 Chocolate ja nude-huulista pitäville 02 Nude.

Onko tullut kokeiltua Clarinsin Gloss Prodige -huulikiiltoja?

Lue myös

Suosittelemme