Glitz & Glam

Vähän kaikenlaista…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein mukavaa lauantaita vaan kaikille tasapuolisesti. Laiskalauantai jälleen kerran.

iloveme

En nyt muista, että olenko täällä blogin puolella maininnut, että minut kutsuttiin I love me -messujen viralliseksi VIP-bloggaajaksi. Meitä purkkimafialaisia on toinenkin ”vippi” – Viilankantoluvan Petra nimittäin. Täältä pääsette tutustumaan tämän vuoden ”vippibloggaajiin”.

Minulla on esittelykuvassa vanha kuva. Nämä piti jo kesällä toimittaa, eikä minulla vielä siinä vaiheessa ollut tätä nykyistä granny-tukkaa. Siksi laitoin tuon kuvan, koska sillä hetkellä hiukseni olivat aika liki tuon väriset. Täytyy tuosta typosta vinkata maanantaina. Se on varmaan syntynyt siitä, kun itse olin kirjoittanut tekstin eri muodossa. Se on muutettu minä-muotoon sitten myöhemmin.

Kävin 10.9. Messukeskuksella I love me -messujen palaverissa, josta me bloggaajat saimme mukaamme näytteilleasettajien lähettämiä tuotteita ja nipun messulippuja. Arvon näitä messulippuja teille ihan lähiaikoina.

Eli messuilla tavataan, eikös vain? Olen tämän messubloggaamisen lisäksi muuallakin töissä messujen aikana, mutta en millään uskalla vielä ääneen puhua. Aika varmalta näyttää, mutta kun ikinä ei voi tietää. Infoan kyllä sitten, että missä ja milloin minut voi bongata ja tulla vaikka sanomaan moi. Olisin siitä kovin iloinen ja otettu. Voin jo sen verran vinkata, että olen messuilla perjantaina ja sunnuntaina. Lauantaina en valitettavasti pääse, koska toinen työ estää. Eli olen Kotkan kaupunginteatterilla ihan koko päivän. Toivottavasti messuilla tavataan!

livbox2

Yksi messulippu ehtikin jo lähteä jakoon, kun tuunasin LivBoxin aarteen metsästystä varten.

livbox3

Pääsin tosiaan piilottamaan itse tuunaamani syyskuun LivBoxin tänne Kouvolaan. Jee! Olen ollut ihan kateellinen kaikille muille, jotka tämän olivat jo päässeet tekemään aikaisemmin. Nyt minäkin pääsin ja saatiin tätä Kouvolaa joskus kivankin merkeissä kartalle. ;D Ei vaan… minä olen hyvin kotiseuturakas, vaikka välillä herjaa heitänkin. Pitää pystyä nauramaan itselleen ja omille juurilleen.

Päätin piilottaa boxin Kouvolan rautatieasemalla olevalle vanhaan höyryveturiin. Paikka piti mielestäni olla keskeinen ja jollain tavalla symboloida Kouvolaa. Kouvola on risteyskaupunki, eikä höyryvetureita joka pitäjässä tönötä, joten se oli mielestäni oiva paikka. Noh, tuo vihjevideo ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Kolmannella otolla vasta onnistuin. Mukaani otettu ystävänikin pääsi vilahtamaan videolla.

Okei, myönnän! Jäin uteliaisuuttani parkissa olevaan autooni katsomaan, että tuleeko ketään? (Näittekö minua?) Äääks! Teitähän oli monta! :O Ystäväni bongaili koko ajan lisää paikalle tulevia ja hänkin oli hämmästynyt. Taisi ystikseni olla vähän skeptinen tämän jutun ja Kouvolan suhteen. Enemmän, kuin minä, vaikka olin miettinyt jo valmiiksi plan B:n. Jos ketään ei olisi tullut, niin olisin soittanut äidilleni, että menee hakemaan sen boxin sieltä höyryveturin alta. Eipä tarvinnut. Kiitos kaikki ihanat, ketkä tulitte! Minulle iski taas se sama tunne, kun joka arvonnassa – voi kun kaikki voittaisi!

@codytheheat oli valmistautunut ja nappasi boxin. Onnea hänelle!!! Ihailtavaa omistautumista.

arvonta

Pian joku onnekas jälleen voittaa. Muistattekin, että viime viikolla Glitz & Glamissa oli luonnonkosmetiikkamerkki Bohon oma viikkoa. Järjestän myös arvonnan tuon viikon kunniaksi. Nyt on niin, että osallistumisaika alkaa mennä umpeen. Vielä huomiseen, eli sunnuntaihin klo 20.00 asti on aikaa osallistua. Palkintoina on upea, kaksikerroksinen Gypsy -luomiväripaletti, omavalinnainen kynsilakka ja omavalinnan tuoksu. Jos et ole vielä osallistunut, niin nyt mars osallistumaan! Arvontapostaukseen pääsette tästä.

Mitäs sitten vielä? Olikohan minulla jotain muuta ajankohtaista höpöteltävää? Ei vissiin, kun ei nyt tule mieleeni. Eipä tässä sitten muuta, kuin kivaa viikonloppua! Huomenna on jälleen sunnuntai ja sehän on 5 parhaan paikka taas. Enpäs paljasta, missä aiheessa listaillaan ne 5 parasta huomenna.

P.s. Juuri tuon ylemmän kirjoitettuani muistinkin, että mainitaan nyt vielä tämä: en ehkä tänään ehdi haudalle, mutta isälleni sydämessäni sytytän kynttilän ja lupaan ajatella häntä erityisen paljon, kun yöllä kotiin Kotkasta ajelen. Isäni kuoleman 14. vuosipäivä on tänään. Toisaltaan kaikki esikoisen kuskailut synttärijuhliin, sieltä toiselle kaverille yökylään ja siitä oma kiirehtiminen töihin, kun mies tulee töistänsä kotiin, on vain loppujen lopuksi vain hyväksi. Ei pääse alavireisyys iskemään.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X