Glitz & Glam

Valon säteitä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Huhheijaa! Tuli tuossa käytyä risteilyllä ystäväni kanssa. Tuli sen verran railakkaasti risteiltyä, että en millään kyennyt vastailemaan kommentteihinne kotiin palattuani. Jossain vaiheessa tämän päivän aikana aloitan vastailut niihin. Näytänpä tässä tänään erästä uutuuskynsilakkaa Lumenelta, joka pääsi kanssani mukaan risteilylle.

lumenegeleffect2

Lumenelta on juuri tullut myyntiin Party Collection, eli kokoelmallinen säihkyvyyttä pikkujouluihin. Siksipä tämä sattui hyvin minun risteilykynsilleni. Aika makea, vai mitä? Valon Säteet sisältää erikokoisia ja värisiä glittereitä. Perinteisemmän hopean lisäksi on lilaa, vihreää, valkoisia ja ruusukultaisia, jotka näissä kuvissa näyttävät oranssisilta. Ne eivät ole oikeasti oranssisia, vaan ruusukultaisena kimaltavia. Tosi helppo ja nopea keino ”tuunata” tumma kynsilakka erikoisemmaksi.

lumenegeleffect

Eli ensin lakkasin kynteni CND:n Grommet #201 sävyisellä kynsilakalla. Tämän tumman, metallisen harmaan päälle käytin yhtä ohutta kerrosta Lumenen Valon Säteet kynsilakkaa.

lumenegeleffect1

Näistä tuli aika kivat ja minun tyyliset. Valon säteitä mustalla yötaivaalla.

Lumenen Gel Effect -kynsilakat maksavat siinä 5,90-6,90 € / 5 ml.

joulukalenteri

Vielä on viimeiset mahdollisuudet osallistua Glitz & Glamin joulukalenterin arvontaan. Vitsit, miten nyt saan jännäillä ja pähkäillä noiden postin asioiden vuoksi. On varmasti kaikkien ymmärryksessä, että työtaistelu vaikuttaa jollain tavalla tähän kalenteriin. Saa nähdä miten tai millä toimitan kalenterin voittajalle, ja kuinka monta tuotetta joudun toimittamaan jälkeenpäin. On ihan muutama ”luukku” vieläkin matkalla ja minä täällä jännään tulisilla hiilillä. Vähän on tullut kapuloita rattaisiin, mutta ei anneta sen häiritä. Kyllä tämä kalenteri jotenkin kaikkine luukkuineen voittajalle vielä saadaan.

Huomenna minä julkaisen voittajan. Samalla kerron teille uutisia. Tulkaahan katsomaan kuka oli onnekas ja mitä muuta tärkeää asiaa minulla on kerrottavana.

Mukavaa tiistaita kaikille!

Postauksen kynsilakat saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X