Glitz & Glam

Väriä silmiin

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Sanoin palaavani vielä syvällisemmin viime aikoina postailemiini värimaskaroihin. Vielä viimeisen kerran kesäistä värikkyyttä tämän vuoden aikana. Hiivimme hiljakseen sinne syksyisempiin fiiliksiin ja toisenlaisiin sävymaailmoihin.

nyxcolormascara

Inspiroiduin todella paljon NYX Color Mascara -värimaskaroista. Pyysin tosiaan Pretty.fi -verkkokaupalta nämä maskarat erilaisia meikkipostauksia varten. Halusin päästä tekemään lookeja, joissa on erikoisempia ripsimeikkauksia. Käydään vielä kerran läpi kaikki näillä tehdyt meikkaukset.

nyxcolormascara1

Forget Me Not

Vaalea ja hyvin viileä pastellivioletti.

purplelash

Aloitin värimaskarapostaukset aika villillä kokeilulla.

nyxcolormascara1

Forget Me Not vaatii rohkeutta ja aika pitkiä ripsiä, jos maskaraa käyttää ylä- ja alaripsille. Vaalea sävy näkyy aika kirkkaasti, mutta silmistä puuttuu ”kehys”, jonka tumma maskara niille loisi.

Tarkempi esittely meikistä löytyy täältä.

bluelashes5

Blue

Räväkkä sähkönsininen.

bluelashes4

Sininen maskara oli hitti aikoinaan. Sininen on tehnyt uuden tulemisen, eikä sen tarvitse näyttää luvulle jääneeltä, kun uudistaa muun meikin tähän päivään.

nyxcolormascara6

Siniset ripset ovat todella kesäinen juttu. Sininen on sen verran tumma, että se luo kehystä silmiin, vaikka niitä ei olisikaan rajattu.

Sinisen maskaran meikkipostaus löytyy täältä.

greenlash5

Perfect Pear

Haastoin itseni tämän maskaran kohdalla. Tiesin, että ylä- ja alaripsillä tällainen sävy olisi melko erikoinen. Siksi kokeilin toisenlaista tapaa käyttää vaaleaa, mutta kirkasta sävyä ripsillä.

greenlash

Kokeilin väriä vain alaripsille.

nyxcolormascara2

Perfect Pear toimii todella hauskasti alaripsillä. Kun muuallekin silmämeikkiin käyttää samaa sävymaailmaa, niin vihreät alaripset näyttävät hyvin balanssissa olevalta kokonaisuudessa.

Vihreä-korallisen meikin tarkempi esittely löytyy täältä.

purplelash5

Purple

Tumma, mutta hyvin säkenöivä violetti.

purplelash

Violetti on myös ollut aikoinaan hittisävyjä maskaroissa. Kuitenkaan se ei vie niin voimakkaasti kasarille ja ysärille, kuin sininen. Violetti toimii hyvin ylä- ja alaripsille käytettynä.

nyxcolormascara3

Sävy on niin tumma, että se luo jopa aika intensiivisen katseen silmiin.

Violettinen silmämeikki löytyy tarkemmin esiteltynä täältä.

pinklash6

Pink Perfect

Sievä vaaleanpunainen.

pinklash2

Vaaleanpunainen ripsiväri kuulostaakin jo hieman pelottavalta. Päätin laittaa NYX Color Mascara -ripsivärin pigmenttisyyden koetukselle.

nyxcolormascara4

Kokeilin vaaleanpunaista mustan maskaran päälle.

Hempeä vaaleanpunainen meikki löytyy täältä.

turquoisehalo5

Mint Julep

Raikas ja herttainen pastelliturkoosi/minttu.

turquoisehalo1

Viimeisessä värimaskarameikissä kokeilin jälleen tavallisesta poikkeavampaa tapaa käyttää värikästä ripsiväriä.

nyxcolormascara5

Loin turkoosisen halo-efektin alaripsille. Tässä meikissä tein alaripset kahdella värillä.

Viimeinen meikki löytyy tarkemmin esiteltynä täältä.

sensai2

Käytin jokaisessa meikissä Sensain valkoista maskarapohjustajaa. Valkoinen pohja saa värimaskarat näkymään kirkkaammin niillä, joilla on tummat ripset. Ainoastaan vaaleanpunaisen maskaran pohjalla ei ollut valkoista. Siinä käytin mustaa maskaraa, ja siitäkin huolimatta hentoinen vaaleanpunainen näkyy hyvin selkeänä. Toteankin, että Nyx Color Mascarat ovat äärimmäisen pigmenttisiä ja näkyviä jopa mustan maskaran päällä.

Silti edelleen suosittelen käyttämään pohjalla valkoista pohjustajaa tai sitten ihan vain omaa mustaa suosikkimaskaraansa. Jotain kannattaa laittaa pohjalle. NYX Color Mascarat ovat kirjaimellisesti ripsivärejä. Ne tuovat ripsille väriä, mutta ne eivät omaa parhaimpia maskaran ominaisuuksia. Minä en omille ripsilleni saa volyymia, nostetta ja pituutta, jos käytän NYX Color Mascaraa yksinään. Massa on meinaan aika kosteaa, eikä siinä ole vahamaista koostumusta, joka jähmettyisi ja alkaisi kerrostumaan. Pohjustajan päälle maskaran saa vielä kerrostumaankin.

nyxcolormascara

Satuitteko noista yksittäiskuvista huomaamaan, että harjat olivat hieman erilaisia? Tummanvioletissa Purplessa ja sinisessä Bluessa oli tuuheampi maskaraharja, kuin muissa sävyissä. Käytännössä huomasin sen verran, että tuuhea harjas annostelee väriä maltillisemmin, kuin muiden sävyjen kapea harjas.

Mitä kestävyyteen tulee? Maskaralla menee tavallista hieman pidempään kuivua, mutta ainakin minulla NYX Color Mascara kestää hyvin. Toki minulla oli huippupohjustaja värimaskaroiden alla, joka lisää kestoa. Mutta huomasin kuitenkin, että ripsivärin levityksessä pienet lipsahdukset iholta olikin yllättävän tiukassa.

nyxcolormascara

NYX on nuorekas ja erityisesti meikkiharrastajille suunnattu brändi. Sen tuotteet ovat usein hyvin rohkeita ja kokeilemaan innostavia. NYX Color Mascarat ovat todellisille meikkikokeilijoille, jotka uskaltavat kokeilla ja leikitellä ideoilla ja väreillä. Minulta jäi kokeilematta maskaroilla värjätyt kulmakarvat. Ehkä joku rohkea ja kokeileva meikkari testaa?

Värimaskaroiden sävyvalikoimasta löytyy hieman helpommin lähestyttäviä sävyjä, kuten ruskea ja tummanvioletti. Pääasiassa kuitenkin sävyt ovat erikoisempia ja aika vaaleita. Pastellit ovat aika hurmaavia. Hinnaltaan NYX Color Mascara -ripsivärit ovat Pretty.fillä 8,40-8,80 €.

Mitä muuten piditte vähän vaihtelevista maskaraideoista ja värikkäämmistä meikeistä? Minähän olen aika turvallisilla vesillä seilaava, enkä todellakaan lukeudu suomalaisissa meikkiblogeissa rohkeisiin kokeilijoihin. Nyt oli kuitenkin äärimmäisen virkistävää hypätä pois omilta mukavuusalueilta ja rohkeasti kokeilla. Oli se asia mikä tahansa, niin omilta mukavuusalueilta on hyvä toisinaan loikata. Joskus teen sitä tyyliin maskaran värillä, joskus ostamalla värikkään puseron tai lähden opiskelemaan uutta ammattia.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Pian minulla on ensimmäinen viikko koulua takana, joten jos huomenna vähän kertoisin minkälaista on ollut ja miltä minusta tuntuu olla opiskelija.

Postauksen tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X