Glitz & Glam

#VeryFun -kynsilakkakolmikko

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään mennään vaihteeksi kynsilakkojen maailmaan. Tehdään pieni tutustuminen Yves Rocherin kynsilakkoihin, jotka tulivat myyntiin kesän kynnyksellä.

yvesrocher7

Toukokuussa sain suuren kasan herkullisen sävyisiä kynsilakkoja Yves Rocherilta. Heillä juuri lanseerattiin yli 50 uutta kynsilakkaa.

yvesrocher3

Yves Rocher myy kynsilakkasävyjä yksittäisinä, mutta myös hauskoina komboina. Esittelen näistä kolmikon nimeltä #VeryFun, joka sisältää sävyt Menthe, Rose Dalhia ja Citron.

yvesrocher

Menthe

Nätti ja raikas vihreä.

yvesrocher1

Rose Dalhia

Täyteläinen fuksia.

yvesrocher2

Citron

Iloisen pirteä keltainen.

Sävyt ovat koostumukseltaan creme-lakkoja. Hyvin täyteläiset sävyt. Peittävyys on hyvä, sillä Mentheä ja Rose Dalhiaa riitti 2 kerrosta, mutta Citron vaati 3. Pidin todella paljon Methen ja Rose Dalhian koostumuksesta levittyä ja tasoittua kynnelle. Citronin kanssa minulla oli hieman haastavampaa. Usein valkoiset ja keltaiset creme-lakat ovat hieman haastavampia saada kauniisti tasoittumaan kynnelle. Citronin kanssa oli ongelmia kynsinauhojen alueella. Muuten lakkailu sujui, kun laittoi sen kolme kerrosta. Sivellin on hyvä. Litteä, leveä ja kärjestä pyöristetty. Hyvin tyypillinen siveltimen malli tänä päivänä monellakin kynsilakkamerkillä. Kynsilakat kuivahtavat nopeasti, mutta täydellistä kovettumista saa odottaa hieman pidempään.

yvesrocher5

Tavallisten ja gel effect -kynsilakkojen lisäksi valikoimasta löytyy glitter-lakkoja ja kirkkaita päällyslakkoja.

yvesrocher4

Top Coat Gloss ja Top Coat Effect Gel -päällyslakat antavat kynsilakalle kiiltoa ja suojaa. Nämä eivät ole pikakuivattajia, mutta huomasin niiden nopeuttavan kynsilakan pinnan kovettumista ja kuivahtamista.

yvesrocher6

Tavalliset kynsilakat ovat yksittäin ostettuna 5,90 € (norm. 6,90) ja Gel Effect -lakat 7,90 € (norm. 8,90). Kahden kynsilakan pakkaukset maksavat 10,90 € ja kolmen kynsilakan 15,90 €. Yves Rocherin kynsilakkavalikoiman löydät täältä. Aika hauskoja ja veikeitä nuo valmiit setit.

Yves Rocher on selkeästi onnistunut parantamaan kynsilakkojensa laatua vuosien takaisesta. Eivät tietenkään pärjää aivan kalliimmille merkeille, mutta hintaansa suhteutettuna ihan hyviä. Värien täyteläisyys oli minusta huikea. Erityisesti sävyn Citron. Se keltaisuus oli huikean intensiivinen ja huomiota herättävä.

Oletteko kokeilleet näitä Yves Rocherin kynsilakkoja?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kynsilakat saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X