Glitz & Glam

Videoesittelyssä letityskone (16. luukku)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hahaa! Sain aikaiseksi videon! Ai, hitsi olen ylpeä itsestäni. Sain vähän vaihtelua tähän joulukalenteriini. Omalta YouTube-tililtäni löytyy kaksi videota ja yhden videon olen tehnyt LivBoxin kanavalle. Yksi video on edelleen editoimatta. Vaikka minä vielä inspiroituisin kuvaamaan, niin editoinnissa ei oma hermo meinaa kestää. Olen kyllä niin noviisi esiintymään videoilla, että editoimaan niitä. Siksi varmaan näitä on syntynyt niin harvoin. Joka tapauksessa julkaisuun asti on päätynyt yhteensä neljä. Se on neljä enemmän, kuin aikaisempina vuosina. 😀 Minun tulisi vain tehdä ja harjoitella. Muuten en voi edes kehittyä ja sitä kautta innostua enemmänkin. Tekemällä kun oppii.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Tänään tosiaan videoesittely, mutta tehdään alkuun pikainen kuva-teksti -esittely.

babyliss5

Tämän päivän luukusta kalenterin voittaneelle aukesi Babylissin hauska uutuuslaite – letityskone. Tässä oli riskinsä, kun tuotteen kalenteriin valitsin. En voinut tietää, että tuleeko kalenterin voittaja olemaan pitkä- vai lyhythiuksinen. Ajattelin kuitenkin, että niin monella teistä on tyttäriä pitkine hiuksineen, tai edes kummityttöä tai sisaren lapsia. Jos tuote ei itselleen sovi, niin tämän voisi antaa joululahjaksi jollekin läheiselle. En kyllä edelleenkään tiedä kalenterin voittaneen -klaudian hiusten mittaa, enkä lapsen sukupuoltakaan taida tietää, mutta toivottavasti tuote ilostuttaa joko sinua tai jotakin muuta läheistäsi.

Tämä tuote on sellainen, että sitä ehdotettiin minulle kalenterin sisällöksi. Innostuin tästä todella paljon, koska letit ja lettikampaukset ovat kuuminta muotia, mutta monikaan ei osaa letittää hiuksiaan. Siksi näin tässä ideaa kalenteriini – kone auttaa letittämisessä.

babyliss4

Babyliss Twist Secret on hiuksia letittävä kone. Laitteella saadaan tehtyä näppärästi nyörilettejä.

babyliss1

Laite toimii paristoilla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

babyliss

Sen verran vinkkaan, että saadaksesi paristot koneeseen, tarvitset pienen risti- tai tasapääruuvarin.

Hinnaltaan Babyliss Twist Secret on 17,80 €. Niitä myydään hyvinvarustelluissa tavarataloissa, kodin elektroniikkaliikkeissä ja suurissa marketeissa.

babyliss3

Twist Secret laitteen kaveriksi löytyy myös tarvikesettejä, joissa kaikkea kivaa kampauksien tekoon.

babyliss2

Näitä on erilaisia ja sisältö vaihtelee pakkauksen teeman mukaan.

Hinnaltaan nämä tarvikesetit ovat 5,60 €

Nyt siirrymme videoesittelyn pariin. Minulla on mukana seuraneiti. Arvaatteko kuka?

Minun aivan pakko vinkata, että koko videon paras kohta löytyy viimeisistä sekunneista. Lasten suusta se totuus tulee! On se vain uskottava. 😀

Oli aika hauska kuvata tyttäreni kanssa, mutta tässä ei kyllä yhtään hiulattu ja otettu uudestaan. Yksi alkuspiikki keskeytyi, kun minua alkoi naurattamaan tyttäreni nenän hierominen. Muuten one shot -video, josta olen leikannut turhia välistä. Kaikista viihdyttävin editointini ikinä! Tosin… ne parhaimmat ja hauskimmat kohdat päätyivät leikkauspöydälle. Ehkä joskus koostan jonkun hauskimmat hetket ja parhaimmat mokat -pätkän.

Mukavaa keskiviikkoa ja toivottavasti pidätte videosta, ja kestätte kuunnella ääntäni, että juttuja. Minä en itse meinaa kestää.

Tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X