Glitz & Glam

Videotutoriaali LivBoxin blogissa!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Eilen LivBox-tiimi julkaisi heidän blogissaan minun toisen esiintymisen videolla. Ensimmäisen videoni löydät täältä.

livboxtoukokuu

Minulle kävi jokin ajatuskatkos, sillä unohdin ottaa erikseen still-kuvat lookista, sillä oli minun tarkoitus omassa blogissa se esitellä. Noh, nyt joudutte tyytymään pysäytyskuvaan, jonka olen ottanut videolta.

Käytin nopeassa ja helpossa, joka paikan meikissä vain muutamaa tuotetta. Kesä ja kesän juhlat olivat boxin teemana. Kesällä vahva silmämeikki tuntuu ja näyttää raskaalta, ainakin päiväsaikaan. Ilta-aikaan vahvempi meikki ei enää ole yhtä raskaan näköinen. Itse ainakin tykkään kesällä käyttää vähän kevyempiä silmämeikkejä ja panostaa huuliin. Nyt olen ollut koko vuoden poikkeuksellisesti rohkea huulimeikkien värissä. Usein talvella nynnyilen ja kesällä revittelen. Kesällä värikkäät huulet eivät tunnu yhtä pelottavilta ja niissä ei ole yhtä epävarma olo, kuin talvella. Tosin nyt tuli koko talvi suosittua värikkäitä huulimeikkejä.

Video meikkitutoriaalista ja minun höpötyksistäni löydätte LivBoxin blogista. Tässä linkki!

Sitten vilautan täällä bloginkin puolella miten kaunis minä oikeasti olen…

Julkaisin Instagramissani ja Facebook-sivuillani kuvan, joka paljastaa totuuden. Erityisesti tuo 1. kuva. Mun perusilme! ”Ikinä en ole ottanut mitään ja täshä nyth tjheille shelvitän muka ashiantunthevana…” Kyllä oon sitten sievä nainen. Nooh… kyseessä oli meikkitutoriaali kesän kaikenlaisiin juhliin. Onkohan tuo 1. kuva sitten se festarinaama? Nauroimme lasten kanssa näitä. Äiti on niin hassu! Tiedättekö, että en edes ilmeile tahallisesti, vaan puhun noissa kuvissa. Miten ihmeessä ilme voi olla tuollainen, kun kuvassa 1? 😀 Lopettaisiko puhumisen, jos naamani vääntyilee noin vai mitä tekisi? *vitsi*

Mutta asiasta sitten vähän muuhun. Pakko sanoa, että videointi ei ole vielä minulle rutiinia. Voi herranjumala miten vaikeaa on istua kameran eteen ja alkaa puhua, kun ei ole mitään vuorovaikutusta kenenkään kanssa. Minua vaikeutti tällä kertaa se, että video ei tullut omaan blogiin tai Youtubeeni. No mutta tämä noviisi sai sen tehtyä, vaikka pelotti. Ehkä pahinta ei ole se kuvaushetki, vaan se kun ensimmäistä kertaa katsoo sen tekemänsä videon. Voi sitä myötähäpeän tunnetta itseään kohtaan! En ole tottunut näkemään itseäni videolta. Olen vihdoin tottunut still-kuviin, mutta jos se oma naama pomppaa jostain LivBoxin uutiskirjeestä tai jonkun firman Facebook-sivujen päivityksestä, niin aina se hätkäyttää ja tulee hieman outo tunne. Tosin olen ajatellut, että naamoja vilahtaa ihmisten silmissä, joten ei kukaan minua muista tunnin päästä. Muut kuin te, jotka minua blogin välityksellä olette seuranneet ja oppineet vähän tuntemaan.

Mietin tässä hetken, että miksi tästä edes höpöttelen? Ehkä minulla on jokin totutteluvaihe meneillään? Olen ollut ihminen, joka juoksi kameraa karkuun… oikeastaan teen sitä vieläkin joskus. Nyt pystyn poseeraamaan itsekseni kuvaillessa ja julkaisemaan kuvia. Muiden kuvattavaksi en mielellään vieläkään mene, koska en osaa rentoutua, enkä kehtaa heittäytyä tilanteeseen. Vähän jäyhä suomalainen, vaikka herskyvä persoona olen noin muuten. Järkyttääkö teitä itsensä näkeminen videolta tai se oman äänen kuuleminen?

No mutta siis menkää katselemaan meikkivideo ja jos meinaa käydä tylsäksi, niin klikkailkaa pausea, niin saatte videon katselusta heti paljon hauskempaa. 😀

Hei… sitä kysyisin, että olisiko teillä ideoita, että mitä videoisin teille seuraavaksi? Olisiko mitään erityistä, mistä haluaisitte nähdä videon? Sen olen jo päättänyt, että se kulmakarvaviikko tulee sisältämään myös videoita, joten älkää sitä toivoko. Parhaiten kulmien ehostuksen tekniikoita pystyn esittelemään videomuodossa. Pari muuta ideaa minulla on myös mielessä, mutta olisi kiva kuulla teidänkin toiveita. En yhtään tiedä kuinka kiinnostuneita olette ylipäänsä videoiden katseluun? Tavallaan tässä parhaillaan haen ja rakentelen itselleni omaa tyyliä ja ”identiteettiä” vloggaajana. Bloggaajana jo tiedän noin suunnilleen tyylini, koska tätä yli 4 vuotta on tullut tehtyä ja yli 1300 postauksen verran.

Mukavaa äitienpäiväviikonloppua! Huomenna olisi äitienpäivä, enkä tiedä, että postaanko 5 parasta -postauksen vai yrittäisinkö keksiä jotain päivän teemaan sopivaa?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X