Glitz & Glam

Vihreä silmämeikki Urban Decaylla ja MACilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Enpä osaa tällä kertaa kertoa, että miksi päädyin tekemään tälläisen meikin, vaikka minulla yleensä on pitkät stoorit, selvitykset ja syyt siitä, että miksi olen tehnyt jonkun meikin. Kaitpa ajatukseni lähti tylsästi vain bolerostani ja siitä, että tykkään nyt tummista ja synkistä väreistä. 🙂

En muistakaan koska viimeksi olisin käyttänyt vihreää silmämeikkiä? Vihreä on ollut jonkun muun seurana, mutta näin vihreä? On siitä aikaa.

Huulikiiltona todella tylsä NYX Round Lip Gloss Shiny Ice.

Oikeastaan yllätyin siitä miten kivasti minulle sopii tälläinen vihreä. Vai oletteko eri mieltä? 🙂

Kulmaluulla ja sisänurkassa perinteisesti Make Up Storen Pink Frost. Liikkuvalla luomella Urban Decayn Green Goddess. Alaluomella, ulkonurkassa ja luomivaossa MACin Deep Blue Green, joka on minulla pigmenttisample.

Rajaus mustalla geelilinerilla ja alaluomen sisärajaus Urban Decayn 24/7 Glide-on Zero kynällä.

Vihreän kammoksujille… eikö vaan, että vihreä voi olla myös nätti ja toimiva silmämeikissä? 😉

Vasemmalla Urban Decay Green Goddess ja oikealla MACin pigmenttisample Deep Blue Green.

Swatcheina Green Goddess ja Deep Blue Green. Oletteko huomenneet, että olen alkanut ottamaan swatch-kuvia? En tiedä onko niistä mitään hyötyä, kun onhan luomivärit meikkikuvissakin.

NYX Round Lip Gloss Shiny Ice, joka on aika mitään sanomaton. Perus kirkas kiilto missä on kimalteita seassa. Hyvää on se, että kimalteet eivät ole teräviä glittereitä. Kiilto ja kimalteet sulautuu huulille hyvin ja eivät tunnu inhottavilta.

Eilisessä postauksessa pyysin teiltä mielipiteitä ja näkemyksiä haasteeni sääntöihin. Kiitokset jokaiselle teille, jotka eilen osallistuitte sääntöjen ideoimiseen. 🙂 Jos et tiedä mistä puhun ja mistä on kysymys, niin käy kurkistamassa eilistä postaustani. 😉 Kommentoi oma mielipiteesi, sillä vielä voi vaikuttaa ja antaa ideoita. 😉

X