Glitz & Glam

Vihreät rajaukset & oranssit huulet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

”On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaa. Tuuli ei tuule, mutta sade kyllä jaksaa…”

Se oli vain pätkä laulusta, joka tuli mieleeni, koska siinä mainitaan kevät. ;D Nyt täällä keväinen meininki jatkuu. Aurinko paistaa, ilma tuoksuu keväälle ja lumet sulaa. 🙂 Pahoittelen, että toitotan kevättä kaiken aikaa, mutta jos pitäisi valita vain yksi vuodenaika, niin minä valitsisin kevään. Pimeys muuttuu valoksi, luonto herää taas henkiin ja me ihmisetkin monesti koemme itsemme virkeämmiksi ja tarmokkaammiksi talven jälkeen.

Ostin Tukholman reissultani pari meikkikynää ja tänään esittelen meikissä niistä yhden. Meikin ajatus on juurikin kevät, värikäs ja raikas.

Käytin meikissä hyvin kevyesti luomiväriä, mutta juju on värikkäissä rajauksissa. Huulimeikissä huulikiilto, joka on huulipunaa kevyemmän näköinen. Meikki ei ole vahva, eikä se ole räikeä, vaikka siinä on väriä.

Poskipunana käytin yhdeksi lemppariksi noussutta Maybellinen FIT ME -sarjan poskipunaa sävyssä Light Peach. Huulikiiltona iiiiihana oranssinen Gosh 0074. Tämä Goshin oranssi huulikiilto oli minun lempparikiilto viime kesänä ja vaikuttaa siltä, että ainakin nyt keväällä se on taas uudestaan. 🙂

Minun musta vaatetus, mutta väriä haetaan värikkäillä kynsillä ja meikillä. Minulla olisi vielä opeteltavaa tuossa miten poseeraan kynsieni kanssa kuvassa. 😀 Nooh… harjoitus tekee mestarin. ;D Joku joskus pyysi, että laittaisin enemmän näitä kynsien ja meikin ”mätsäilyä”, joten tässä olisi piiiiiitkästä aikaan. 😉 Uskon, että tässä taas keväällä ja kesällä tulee enemmän näitä ”mätsäilyjä”, kuten oli viime kesänäkin.

Meikkipohjana minulla on Grimasin nestemäinen meikkivoide, jonka sekoitin oman ihon sävyiseksi sävyistä G0 ja B1. Tulipa muuten todella omaan ihoon ”mätsäävä” sävy. Itse en oikeastaan koskaan löydä miltään merkiltä täydellisesti omaan ihon sävyyn sopivaa meikkivoidetta, mutta sekoittamalla sitten taas saan tehtyä täydellisen. 🙂
Ai niin btw, en käyttänyt yhdenkään ihovirheeni peittelyyn mitään peiteainetta. 😉 Meikkivoide on yksistään riittänyt peittämään. 😉 Minulla on taas hormoonien aiheuttamaa näppyä nassu täynnä. 🙁 Kerran kuukaudessa saan aina viikoksi näppyjä ja sitten taas helpottaa, kunnes taas uusi kierros alkaa. 🙁
Grimasin tuotteista tulee teemaviikko, kun vain ehdin tekemään sen. 😉 Ko. viikosta tulee melko työläs, joten siksi en sitä pysty ihan tästä vaan heittämään esille.

Liikkuvalla luomella, luomivaossa ja sen yläpuolelle häivyteltynä käytin Grimasin vaaleanvihreää helmiäisluomiväriä 743. Kulmaluulla ja sisänurkassa Grimasin helmiäisluomiväri 774, joka on vihreään taittava valkoinen.

Rajasin ripsityven mustalla kajalilla, jotta silmämeikissäni olisi vähän ”särmää”. Minua ei pue rajaus, jos sieltä puuttuu intensiivisyys. Mustan rajauksen tein Make Up Storen mustalla kajal-kynällä sävyssä Darkest Shadow.

Vihreä rajaus on tehty uudella Make Up Storen kynällä Romantic Garden.

Make Up Storen meikkikynä Romantic Garden on ihanan pehmeä ja pigmenttinen kynä. Vihreä sävy on metallinen. Ihana pirtsakka vihreä. 🙂 Kynä myös kesti todella hyvin, mutta minulla oli luonnollisestikin silmämeikinpohjustajanan Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion.

Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota, että ei ole kevättä, jos ei kaikissa naistenlehdissä toitoteta, että ”pastellisävyt ovat tämän kevään juttu!” Miten ihmeessä pastellisävyt ovat ”tämän” kevään juttu, jos se oli jo edellisenä ja sitä edellisenä? Niin ja tulee olemaan varmaan ensikeväänäkin. 😀 Ei sillä etteikö pastellit olisi juuri keväälle ne parhaimmat sävyt, mutta niiden sävyjen markkinointi on hieman hupaisa. Kevään selkeät merkit naistenlehdistä voikin lukea tälläisistä lausahduksista: ”pastellisävyt tulevat”, ”10 niksiä päästä rantakuntoon” ja ”keväällä vaatteet saavat olla värikkäitä”. Joku oleellinen puuttuu tuosta listasta, mutta ehkä joku teistä muistaa jonkun joka keväisen klassikon naistenlehdistä. ;D

Tänään on perjantai 13. päivä! :O Olen hieman taikauskoinen ja aina jotenkin kammoksun päiviä, jotka ovat perjantai 13. Ihan naurettavaa, sillä en muista, että minulla olisi ikinä ollut huonoa onnea perjantaina, joka olisi ollut 13. päivä. Yleensä ne huonot ja epäonnen päivät ovat sattuneet jollekin muulle päivälle. Siltikin aina kavahdan päivää perjantai 13. Hyvin on minuun iskostunut vanhankansan uskomus. 😀

Mukavaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa keväisestä säästä! 🙂

X