Glitz & Glam

Vinkki: edullinen epäpuhtaan ihon hoitosetti

Yksittäisiä tai rykelmäisiä finnejä — tällä kolmen tuotteet hoitosetillä niitä vastaan voi taistella. Päivittäistä ja täsmähoitoa tarjoava setti sisältää ihohuokosia puhdistavaa salisyylihappoa, finnejä rauhoittavaa sinkkioksidia ja talintuotantoa tasapainottavaa niasiiniamidia.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Yksittäisiä tai rykelmäisiä finnejä — tällä kolmen tuotteet hoitosetillä niitä vastaan voi taistella. Päivittäistä ja täsmähoitoa tarjoava setti sisältää ihohuokosia puhdistavaa salisyylihappoa, finnejä rauhoittavaa sinkkioksidia ja talintuotantoa tasapainottavaa niasiiniamidia.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen välillä maininnut, että esikoiseni on ennättänyt jo murrosikään. Kyllä vain, hän, jonka My Little Pony ja Frozen -synttäreitäkin on täällä blogin puolella seurattu menneinä vuosina.

Nykyään hänellä on ihan muut asiat mielessä kuin Frozenin Elsat ja pikkuponien Fluttershyit. Niin se aika vain menee vauhdilla, ettei tässä vielä itsensä nuoreksi tunteva meinaa edes tajuta.

Koska murrosikä saapui perheeseemme, minä en olekaan enää ainut finnejä ja epäpuhtauksia vastaan taistelija. Tyttäreni on kokenut BHA-hapon tehokkaaksi finnien hoidossa. Niinpä hän pyysi minua tilaamaan lisää *Revoxin BHA-happoa.

Lue lisää: Edullinen tehoaine mustapäille — Tällä voit korvata hetkeksi poistuneen The Ordinaryn

Olin muutenkin tekemässä tilausta Lykolle, joten tietysti olin tilaamassa hänelle BHA-happoa. No eihän sitä Revoxia ollut silloinkaan varastossa, kuten ei ollut The Ordinaryn vastaavaa. Kun etsin valikoimasta korvaajaa, löysin Revolution Skincaren aivan *vastaavanlaisen seerumin, joka sisältää 2 % salisyylihappoa.

Mutta kuinkas ollakaan, sekin loppunut varastosta. En löytänyt Lykolta yhtään vastaavaa BHA-happoseerumia. Sitten silmiini osui Revolution Skincaren Blemish Collection -tuotesetti, jossa olisi tuo salisyylihappoa eli BHA-happoa sisältävä seerumi.

Blemish Collection sisältää:

 • 2% Salicylic Acid -seerumi (30ml)
 • Overnight Targeted Blemish Lotion -täsmähoito (30ml)
 • Overnight Blemish Lotion -hoitoneste (30ml)

Ostin sitten tämän setin tyttärelleni, niin hän sai BHA-happoseerumin lisäksi pari muutakin hoitotuotetta kokeiltavaksi finneille.

Lue myös: Muutama tuotevinkki miliumien eli luufinnien poistoon

Revolution Skincare 2% Salicylic Acid

Ihoa syväpuhdistava seerumi, joka sisältää 2 % salisyylihappoa. Salisyylihappo kuuluu BHA-happoihin, jotka ovat tehokkaita läpäisemään talia, ja sitä kautta puhdistamaan ihoa tehokkaasti.

Vannon BHA-happojen nimeen, sillä ne ovat erittäin tehokkaita mustapäille ja finneille. Jos haluaa tehostaa BHA-hapon toimintaa, kannattaa se levittää ennen muita ihonhoitotuotteita ja antaa vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ennen muita ihonhoitotuotteita.

Tämän pipettipulloon pakatun salisyylihapposeerumin koostumus ja muutkin ominaisuudet ovat hyvin pitkälti samanlaiset tunnetumman The Ordinaryn vastaavan tuotteen kanssa.

Lue lisää: The Ordinary Salicylic Acid 2 % Solution — Eroon epäpuhtauksista BHA-hapon avulla

Revolution Skincare Overnight Blemish Lotion

Revolution Skincaren Overnight Blemish Lotion on saatettu kääntää suomenkielisissä teksteissä hoitovoiteeksi, mutta kyseessä on hoitoneste, joka poistaa ihonalaisia epäpuhtauksia ja näppyjä. Hoitonesteen kerrotaan sisältävän muun muassa sinkkioksidia ja niasiiniamidia, jotka ovat tunnettuja epäpuhtaan ja rasvaisen ihon hoidossa. Sinkkioksidi on ihoa rauhoittava ja se poistaa ihosta epäpuhtauksia. Niasiiniamidi on B3-vitamiini, joka vähentää ihon tukkeutumista sekä tasapainottaa sen talintuotantoa,

Tämä hoitoneste on minulle täysin uudenlainen tapa taistella finnejä vastaan. En ole itse vastaavia ennen kokeillut. Yön aikana vaikuttava tuote vähentää tulehduksia ja ehkäisee uusien näppyjen syntymistä. Tuote onkin tarkoitettu erityisesti finnien hoitoon, kun taas salisyylihapposeerumi kuorivana syväpuhdistajana sekä tehoaineena on paras mustapäille.

Tuotteen käyttö:

 • Ravista pullo aina ennen käyttöä.
 • Levitä nestettä käsien avulla epäpuhtauksista kärsiville ihoalueille.
 • Älä käytä hoitonesteen päälle mitään muita tuotteita.
 • Tuotetta käytetään vain tarpeen mukaan aktiivisten finnien hoitoon.
 • Vältä silmän- ja huultenympärysihoa.

Revolution Skincare Overnight Targeted Blemish Lotion

Tuotesetin kolmas tuote on finnien nujertamiseen tarkoitettu täsmähoitotuote. Vastaavanlaisista minulla onkin aikaisempaa kokemusta, ja todellakin suosittelen! Saattavat auttaa syvällä oleviinkin finneihin, mutta pääasiassa kuivattavat pinnassa olevan finnin nopeasti.

Vain paikallisesti ongelmakohtaan käytettävä tuote sisältää salisyylihappoa ja kalamiinia. Kalamiini on vaaleanpunaista jauhetta, jonka voi pullon pohjalta havaita. Se koostuu sinkkioksidin ja rautaoksidin sekoituksesta, ja sillä on antiseptinen vaikutus.

Tuotteessa on vahva alkoholinen tuoksu, joten se luultavasti kirvelee rikkoutuneella iholla. Tosin, tällaisia tuotteita ei suositellakaan käytettäväksi rikkoutuneelle iholle.

Tuotteen käyttö:

 • Tätä tuotetta ei ravisteta ennen käyttöä. Vaaleanpunaisen jauheen tulee olla pullon pohjalla.
 • Kasta esimerkiksi vanupuikko pullon pohjaan asti.
 • Annostele vanupuikolla täsmähoitoainetta suoraan finnin päälle.
 • Anna vaikuttaa yön aikana.

Hyvä setti erilaisia tehoaineita finnejä ja muita epäpuhtauksia vastaan. Tuotteet sopivat niin nuorelle kuin varttuneemmalle iholle. Nämä kaikki auttavat pitämään ihon puhtaampana sekä tosiaan nujertamaan niitä iholle syntyneitä finnejä.

Tätä tehosettiä finnejä vastaan myyvät ainakin: *Lyko ja *Lookfantastic.

Yksittäisinä tuotteina näitä löytyy *Lykon, *Cocopandan ja *Lookfantasticin valikoimasta.

Onko edullinen Revolution Skincare tuttu ihonhoitomerkki?

 

Lue myös:

5 parasta finnien nitistäjää — täsmähoitotuotteet finnien hoitoon

Puhdistava savinaamio, joka tuntuu miellyttävälle

5 parasta kasvovettä epäpuhtaalle iholle

X