Glitz & Glam

Vitalis Lip Lover -voiteet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain kokeiltavaksi Vitaliksen uutuuksia. En ole ottanut kokeiltavaksi Vitaliksen voiteita, vaikka uusia pakkauksia on tullut, sillä en ole Vitaliksen suurkuluttaja. Olen yhdestä goodie bagistä saanut pienen mustan rasian Vitalis -voidetta ja se on minulle riittänyt, koska kulutukseni on minimaalista.

Nyt kuitenkin kiinnostuin, kun minulle tarjottiin Vitaliksen uusia sävyttäviä huulivoiteita.

Herkullinen Lip Lover Berry ja Lip Lover Caramel ovat Vitalis -voiteiden ensimmäiset vain huulille tarkoitetut voiteet.

Vitalis on tosiaan kotimainen perheyhtiö, joka on uudistanut brändiään ja tuotteiden ulkonäköä Ivana Helsingin suunnittelemien pakkauksien myötä. Yhteistyö Ivana Helsingin kanssa on kannattanut, sillä Vitalis -voiteiden myynti kasvoi 159% vuonna 2012 verrattuna vuoteen 2011! Huikeaa!

Kauniita nämäkin uudet Vitaliksen tuotteet. 🙂

Minähän en oikein pidä perinteisen Vitaliksen tuoksusta, mutta käytin viime talvena, kun kovilla pakkasilla huuleni olivat hirvittävässä kunnossa. Voide parantaa ja helpottaa huulien ihoa heti. Olin innoissani, kun näitä Lip Lover -voiteita tarjottiin, sillä halusin ihanalle tuoksuvaa Vitalista, sillä näin keväällä minulla on taas huulissa joka keväistä pientä rohtumaa.

Vitalis Lip Lover Caramel

Kermatoffeelle tuoksuva voide, jonka tuoksu tuntuu melkein makuna suussa. Ei karkkilakossa oleville! 😛

Pehmeästi levittyvä, heti rohtumille helpotusta antava voide. Sävy on kevyen nudemainen, eli lähes huomaamaton.

Vitalis Lip Lover Berry

Marjoille tuoksuva punainen voide. Tuoksusta tulee vahvasti mieleeni lapsuusajoilta Roger Rabbit -mehujää. Muistatteko sen mehujään minkä sisällä oli se jelly-karkki? Minun ikäluokka ja vanhemmat varmaan muistavat. Oli myynnissä samoihin aikoihin, kun elokuva Roger Rabbit tuli. Lip Lover Berry tuoksuu samalta. 😀 Ihanat kesäiset lapsuusmuistot tulvivat mieleeni tästä voiteen tuoksusta. Minulle syntyy aina tutuista tuoksuista muistoja ja tämän vuoksi en voi käyttää jotain tuoksuani, jos siihen liittyy surullinen tai masentava muisto.

Lip Lover Berry antaa enemmän sävyä huulille, mutta on kuitenkin luonnollisen huomaamaton. Raikastaa kuitenkin ilmettä punaisuudellaan.

Berry on enemmän mieleeni ihanan tuoksun ja punaisen sävynsä vuoksi. Nams! Tälläisiä huulia saattaa mieheni pussailla, sillä vahvassa huulimeikissä ei meillä pusuja satele. 😀 Yksi ainut miinus minusta on aina kaikissa purkitetuissa huulituotteissa. Se kun ne tarvitsee levittää sormin. Sitten ihmettelet sormi ojossa, että minnekäs tämän ylimääräisen sormesta pyyhkäiset? 😀 Köh köh… hätätapauksessa housuihin reiden kohdalle… köh köh…

Kauniissa peltipurkissa on 20 ml tuottetta ja hintaa voiteilla on 3,75 euroa. Melkein voisi sanoa sanonnan, että halpaa kuin saippua. 😀 Voide riittää kyllä pitkäksi aikaa, joten saa nähdä saanko koskaan käytettyä loppuun, sillä käytänhän minä usein huulikiiltoja ja -puniakin.

 Joko olette kokeilleet Vitalis uutuuksia? Lip Loverit ovat olleet huhtikuusta asti myynnissä päivittäistavarakaupoissa. Vai oletko kenties vanhan klassikon ikuinen kannattaja?

Ps. Yritän saada huomiselle ensimmäistä Pariisi -postausta. 😉

X