Glitz & Glam

Voita 3 kk:n LivBoxit & tarjouskoodi Glitz & Glamin lukijoille

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eilen lupasin LivBoxiin liittyvää postausta. Jos LivBox-tilauksesi on menossa umpeen tai haluaisit tilata itsellesi kokeiltavaksi LivBoxin, niin Glitz & Glamin lukijoille olisi tarjouskoodi.

Koodilla glitz saat 15% alennuksen kestotilauksen ensimmäisestä boxista tai kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Kestotilauksen voit itse lopettaa heti boxin saatuasi, joten alennus ei velvoita jatkuvaan tilaukseen. Suurimman hyödyn alennuksesta saa kolmen kuukauden määräaikaisesta tilauksesta. (koodilla ei saa alennusta kuuden kuukauden tilauksesta)

Koodi on voimassa aina tämän vuoden loppuun asti. Eli jos vaikka joku haluaa tilata joululahjaksi äidilleen, tädilleen, mummolleen, siskolleen, kälylleen, anopilleen tai ystävälleen LivBoxin, niin koodi on voimassa vielä pitkään.

Laitan vielä suoran linkin LivBoxin sivuille. Tarjouskoodi lisätään kohtaan ”Minulla on kampanjakoodi tai lahjakortti”.

 
Tunnisteen LivBox alta pääsee katsomaan minkälaisia boxit ovat olleet tammikuun 2013 ja tämän vuoden syyskuun aikana. Olen reilun 1,5 vuotta tilannut LivBoxia ja kirjoittanut jokaisesta postauksen.

Sitten minulla olisi koodin lisäksi teille arvonta. Yhdellä olisi mahdollisuus voittaa itselleen kolmen kuukauden LivBoxit.

– Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen minttura@hotmail.com

– Kerro minkälainen olisi sinun unelmiesi LivBox? Tee siitä melko realistinen, eli tämän hetkiseen kuukausihintaan ei voi saada boxin täydeltä täysikokoisia Diorin viisikoita, Lancômen meikkivoiteita, Sensain maskaroita, Yves Saint Laurentin huulipunia jne. Kerro mitä haluaisit omasta boxistasi löytää?

– Jätä mielellään sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut nopeasti kiinni, jos arpaonni suosii.

Arvontaan osallistumisaika päättyy sunnuntaina 21.9. klo 18.00. Paljon onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! Odotan innolla teidän ”dream team” -boxien sisältöjä. Jäänkin miettimään, että mitä minun unelmien LivBoxissa olisi ja kerron sen sitten, kun postaan arvonnan voittajasta.

Ps. Hoi Kouvolan seutulaiset! Tänään olen Sokoksella IsaDoraa edustamassa. Tulkaahan moikkaamaan ja tutustumaan IsaDoran uutuuksiin ja kampanjatuotteisiin. 🙂

Palkinnon tarjoaa LivBox. Tarjouskoodin käytöstä en saa minkäänlaista provikkaa. Se on minun puoleltani vain teidän lukijoideni hyödyksi ja iloksi.

Lue myös

X