Glitz & Glam

Voita miehellesi ManBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Helmikuussa ilmestyy miesten LivBox vol. 2. Senpä vuoksi minulla olisi teidän omille höpönassuille kiva arvonta. (tai jos sitä höpönassua ei löydy taloudesta, niin pojalle, veljelle, isälle, ystävälle jne.) Niin tai teille miespuolisille lukijoille itsellenne. Teille kohdistettuja arvontoja en ole järjestänyt, mutta nyt olisi sellainen tarjolla.

Kuva: LivBox

Isänpäivän alla ilmestyi ensimmäinen miesten LivBox. Nyt ystävänpäivän alla ilmestyy toinen miesten LivBox. Miesten LivBox ei ilmesty joka kuukausi, kuten meille naisille suunnattu LivBox. Nämä ManBoxit ovat harvinaisempia ja ne voi tilata aina, kun sellainen on tarjolla. Hinnaltaan ne ovat hieman arvokkaampia, mutta vain silloin tällöin ilmestyväksi 19,90 euroa ei ole paha hinta. Sisältö oli ainakin ensimmäisessä boxissa hyvin täyteläinen ja monipuolinen. Miesten kosmetiikka kun ei ole edes yhtä laajaa, kuin meidän naisten. Mistähän syystä voisikaan johtua?

Esittelin marraskuussa tuon ensimmäisen miesten LivBoxin, jonka ManBoxiksi nimesin. Postaukseni boxista löytyy täältä. Helmikuussa esittelen toisen boxin, mutta sitä odotellessa sain arvottavaksi teidän läheisille miehille kaksi (2) ManBoxia. Eli kahdella olisi mahdollisuus voittaa helmikuun miesten LivBox.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

– kommentoi postaukseeni ja kerro kuinka monta kosmetiikkatuotetta sinun miehesi/poikaystäväsi, poikasi, veljesi, isäsi tmv. ”kaapeista” löytyy. (ei tarvitse käydä laskemassa, noin arvio riittää) Jos itse olet mies, niin kerro miten monta kosmetiikkatuotetta sinulta löytyy.

– jätä sähköpostiosoitteesi tai seuraa postauksiani, jos huhuilen voittajia. Sähköpostiosoitteen jättämällä saan nopeasti voittajiin yhteyttä ja palkinnot tilaukseen ManBoxin voittaneille.

– osallistumisaikaa on perjantaihin asti, eli perjantaina 16.1. klo 20.00 päättyy osallistumisaika. Varmistan lyhyellä osallistumisajalla, että voittajien boxit ehtivät varmasti tilaukseen.

Miesten LivBox on myös tilattavissa täältä, jos haluat ottaa varman päälle ja saada boxin esim. miehellesi.

Toivottavasti tuleva ManBox olisi vielä parempi, kuin edeltäjänsä. Ensimmäinen oli oikein kiva ja sisälsi monelle miehelle testailtavaa, mutta ei kuitenkaan meidän miehelle kaikkein parhaimpia tai osuvimpia. Jospa partahöylän ja parranajovoiteen sijaan olisi jotain kuorintaa tmv. Mieheni ei käytä kuorintoja, mutta jos boxista sellainen tulee, niin ehkä saan kokeilemaan. Roll-on dödö voisi olla sticki, niin sitten olisi miehelle osuvampi. Kasvoputsari olisi myös hyvin kiva, sillä kosteuttavia miesten kasvoputsareita jatkuvasti metsästellään. Mielenkiinnolla odottelen, että mitä mies boxistaan tulee saamaan.

Onnea kaikille arvontaan!

Palkinnot tarjoaa LivBox.

Lue myös

X