Glitz & Glam

Voita uniikki joulukalenteri

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minulla on ilo laittaa vuoden 2014 jouluarvonta käyntiin. Lupasin vuosi sitten, että seuraavassa jouluarvonnassa on palkintona minun kasaamani kosmetiikkajoulukalenteri. Katsotaan nyt tuleeko tästä perinne?

Eilen illalla minä kuvasin ja paketoin näitä kalenterin ”luukkuja”. Huh, mikä homma! Kyllähän minä tiesin aloittaessani, että niitä on 24. Aattoon meinasi olla liian pitkä matka. 😀

Päädyin nyt siihen, että en tässä postauksessa paljasta kalenterin luukkuja. Joulukuun ensimmäisestä päivästä, aina aattoon asti sitten kurkitaan mitä kalenteri pitää sisällään. Voin joistakin tuotteista kirjoittaa tarkempia postauksia.

Haluan kiittää teitä vuodesta 2014! Tämä vuosi on taas ollut Glitz & Glamille noususuhdanteinen. Teitä lukijoita on tullut lisää ja blogini on kasvanut ja kehittynyt muutenkin. Minä siinä mukana tietysti.

Vuoden kohokohta blogilleni oli kyllä se, että äänestitte Glitz & Glamin Suomen 10 parhaimman kauneusblogin joukkoon. Sydän oli ihan pakahtua, kun sain tietää, että se ei ollut mikään raati, joka Glitz & Glamin sinne päästi, vaan teidän äänet. Eikä edes rimaa hipoen. Ei hyvä tavaton! Kiitos ihanaiset!!! Sanat eivät vain riitä kertomaan tätä tunnettani. Kiitos!

Vaikka vuosi alkaa olla lopuillaan, niin minussa on vielä sen verran potkua, että luvassa on monta kivaa postausta. Loppuvuodelle on tulossa teemaviikkoa, mutta en paljasta vielä sen tarkemmin.

Lisäksi tässä kuussa olen vieraileva bloggaaja LivBoxin blogissa. Linkki vie haastattelupostaukseen, jossa kerron lempparituotteitani. Siellä paljastetaan myös, että minulta tulee pari tutoriaalia ihan lähipäivinä.

Mutta nyt asiaan…

Haluan kiittää teitä kaikesta ihanasta, jota olette antaneet minulle. Siksi haluan arpoa teille tämän aivan uniikin kosmetiikkajoulukalenterin. On varmasti sanomattakin selvää, että siinä on 24 luukkua, jotka sisältävät kosmetiikkaa tai siihen liittyvää. Oli äärettömän hankalaa valita monille soveltuvia tuotteita, mutta olematta kuitenkaan aivan liian tylsä. Teitä kun tosiaan löytyy alta 15-vuotiaasta aina yli 60-vuotiaaksi asti. Jopa muutama mieskin siellä ruudun toisella puolen aktiivisesti lukee. Varmasti ei jokainen tuote voittajalle ”natsaa” täydellisesti, mutta uskon, että suurin osa.

En tosiaan paljasta tässä vaiheessa mitä luukuissa on, mutta paljastan muutaman brändin: Dior, Lavera, Lush, Chanel, IsaDora, Essie ja ym. Tuotteet ovat päästä varpaisiin, eli ei pelkästään voiteita, eikä pelkästään meikkejä. Kalenteri on monipuolinen. Laskin nopeasti kalenterin arvon noin suurin piirtein, joka on reilusti yli 300 euroa. Ihan tuota summaa en siihen ole käyttänyt, sillä jotkut tuotteista on löytynyt alesta ja jotkut tuotteet ovat ajautuneet minulle blogin kautta, kuten goodie bageistä. Joskus saan tuplat joitakin tuotteita, joten esim. sellaisia kalenterista löytyy.

Vieläkö jaksatte lukea arvonnan säännöt?

Haluan, että tämä palkinto ehdottomasti menee Glitz & Glamin lukijalle. Siksi pyydän tällä kertaa seuraavaa:

– Kommentoi postaukseen tai laita osallistumisesi sähköpostitse minulle minttura(at)hotmail.com

– Kerro millaisena ihmisenä näet Glitz & Glamin Minnan? Kuvaile mielikuvaasi, jonka olet saanut minusta.

– Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Jos et halua sitä julkaistavan, niin jätä laittamatta. Muista tällöin käydä seuraamassa postauksiani, jos joudun huhuilemaan voittajaa.

Arvonta-aika päättyy tiistaina 18.11. klo 18.00. Huhuilen voittajaa pari päivää tuon jälkeen. Sähköpostiosoitteensa mukaan liittäneisiin otan henkilökohtaisesti yhteyttä ja odotan sen pari päivää vastausta takaisin. Jos en saa voittajaa kiinni, niin arvon seuraavalle. Nyt pidän ripeää tahtia, sillä palkinnon tulee olla voittajalla ennen joulukuun alkua.

Onnea arvontaan!

Lue myös

X