Joulu

Voita uniikki joulukalenteri

5.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minulla on ilo laittaa vuoden 2014 jouluarvonta käyntiin. Lupasin vuosi sitten, että seuraavassa jouluarvonnassa on palkintona minun kasaamani kosmetiikkajoulukalenteri. Katsotaan nyt tuleeko tästä perinne?

Eilen illalla minä kuvasin ja paketoin näitä kalenterin ”luukkuja”. Huh, mikä homma! Kyllähän minä tiesin aloittaessani, että niitä on 24. Aattoon meinasi olla liian pitkä matka. 😀

Päädyin nyt siihen, että en tässä postauksessa paljasta kalenterin luukkuja. Joulukuun ensimmäisestä päivästä, aina aattoon asti sitten kurkitaan mitä kalenteri pitää sisällään. Voin joistakin tuotteista kirjoittaa tarkempia postauksia.

Haluan kiittää teitä vuodesta 2014! Tämä vuosi on taas ollut Glitz & Glamille noususuhdanteinen. Teitä lukijoita on tullut lisää ja blogini on kasvanut ja kehittynyt muutenkin. Minä siinä mukana tietysti.

Vuoden kohokohta blogilleni oli kyllä se, että äänestitte Glitz & Glamin Suomen 10 parhaimman kauneusblogin joukkoon. Sydän oli ihan pakahtua, kun sain tietää, että se ei ollut mikään raati, joka Glitz & Glamin sinne päästi, vaan teidän äänet. Eikä edes rimaa hipoen. Ei hyvä tavaton! Kiitos ihanaiset!!! Sanat eivät vain riitä kertomaan tätä tunnettani. Kiitos!

Vaikka vuosi alkaa olla lopuillaan, niin minussa on vielä sen verran potkua, että luvassa on monta kivaa postausta. Loppuvuodelle on tulossa teemaviikkoa, mutta en paljasta vielä sen tarkemmin.

Lisäksi tässä kuussa olen vieraileva bloggaaja LivBoxin blogissa. Linkki vie haastattelupostaukseen, jossa kerron lempparituotteitani. Siellä paljastetaan myös, että minulta tulee pari tutoriaalia ihan lähipäivinä.

Mutta nyt asiaan…

Haluan kiittää teitä kaikesta ihanasta, jota olette antaneet minulle. Siksi haluan arpoa teille tämän aivan uniikin kosmetiikkajoulukalenterin. On varmasti sanomattakin selvää, että siinä on 24 luukkua, jotka sisältävät kosmetiikkaa tai siihen liittyvää. Oli äärettömän hankalaa valita monille soveltuvia tuotteita, mutta olematta kuitenkaan aivan liian tylsä. Teitä kun tosiaan löytyy alta 15-vuotiaasta aina yli 60-vuotiaaksi asti. Jopa muutama mieskin siellä ruudun toisella puolen aktiivisesti lukee. Varmasti ei jokainen tuote voittajalle ”natsaa” täydellisesti, mutta uskon, että suurin osa.

En tosiaan paljasta tässä vaiheessa mitä luukuissa on, mutta paljastan muutaman brändin: Dior, Lavera, Lush, Chanel, IsaDora, Essie ja ym. Tuotteet ovat päästä varpaisiin, eli ei pelkästään voiteita, eikä pelkästään meikkejä. Kalenteri on monipuolinen. Laskin nopeasti kalenterin arvon noin suurin piirtein, joka on reilusti yli 300 euroa. Ihan tuota summaa en siihen ole käyttänyt, sillä jotkut tuotteista on löytynyt alesta ja jotkut tuotteet ovat ajautuneet minulle blogin kautta, kuten goodie bageistä. Joskus saan tuplat joitakin tuotteita, joten esim. sellaisia kalenterista löytyy.

Vieläkö jaksatte lukea arvonnan säännöt?

Haluan, että tämä palkinto ehdottomasti menee Glitz & Glamin lukijalle. Siksi pyydän tällä kertaa seuraavaa:

– Kommentoi postaukseen tai laita osallistumisesi sähköpostitse minulle minttura(at)hotmail.com

– Kerro millaisena ihmisenä näet Glitz & Glamin Minnan? Kuvaile mielikuvaasi, jonka olet saanut minusta.

– Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Jos et halua sitä julkaistavan, niin jätä laittamatta. Muista tällöin käydä seuraamassa postauksiani, jos joudun huhuilemaan voittajaa.

Arvonta-aika päättyy tiistaina 18.11. klo 18.00. Huhuilen voittajaa pari päivää tuon jälkeen. Sähköpostiosoitteensa mukaan liittäneisiin otan henkilökohtaisesti yhteyttä ja odotan sen pari päivää vastausta takaisin. Jos en saa voittajaa kiinni, niin arvon seuraavalle. Nyt pidän ripeää tahtia, sillä palkinnon tulee olla voittajalla ennen joulukuun alkua.

Onnea arvontaan!

Kommentit (171)

Ihanaa, että oot nähnyt näin kauheasti vaivaa blogisi eteen ja myös meitä lukijoita varten 🙂 Oin seuraillut pidemmän aikaa, mutta nyt loin oman tilin, jotta pääsin virallisesti lukijaksi! Aivan mahtava blogi, josta oon saanut ideoita ja tietoa rutkasti 🙂 Kiitoksia ja hyvää joulua!
jenna.viinamaki@hotmail.fi

Koen ja näen sinut lämpöisenä ihmisenä, hyvänä ja rakastavana äitinä, ja lukijana minulla on tunne että arvostat minua.
Ihana arvonta muuten 🙂

heli.studiokaira@gmail.com

Mukana! Mitenköhän kuvailisin sua, oon lukenut sun blogiasi vasta tosi vähän aikaa (ehkä viikon pari), joten vielä ei kovin selkeää mielikuvaa oo muodostunut. Bloggaajana tekstisi on ainakin selkeitä ja kivoja lukea, minkä takia itse jäin seuraamaan blogiasi. 🙂 Ja se sähköpostiosoite kata.huhtakoski@gmail.com

Voihan vitsit, mikä palkinto! Oot nähnyt ison työn tuon eteen, ja selvästikin välität lukijoistasi. 🙂 Kiitos ihanasta arvonnasta!

Näen sut naisena, jolla on oma tahto ja kannat vastuun omasta elämästäsi ja lapsistasi. Tykkäät varmaan välillä hullutella muksujen ja kavereiden kanssa, sekä hemmotella läheisiäsi. Veikkaan, että olet niitä tyyppejä jotka eivät ole juuri ikinä sairaslomalla töistä. Et ehkä ajattele aina tarpeeksi itseäsi?

Menikö ihan mäntyyn, vai olenko niin hyvä ihmistuntija miksi itseäni luulen? 😀

tiinajsipola ät gmail.com

Uuu ihana joulukalenteri:) Blogiasi olen seurannut nyt 3(?) vuotta ja minulle on jäänyt blogin myötä sellainen kuva, että olet rempseä ja sanavalmis nainen:)

-J-
johak(at)netti.fi

Ihan huikea arvonta, pitää kyllä kokeilla onneaan 🙂 minä näen Minnan lämpimänä ihmisenä. Ei olla tavattu mutta olet varmasti mukava, empaattinen ja ulospäinsuuntautuva. Olet kosmetiikan ammattilainen ja rakastat tämän blogin pitämistä. Tämä onkin nykyään yksi lemppariblogejani koska tämä on kehittynyt huimasti! Jotain meikkijuttua kun googlettaa, sieltä yleensä tulee sinun vanhoja kuviasi 🙂 niistä huomaa miten kuvaustaito ja meikkityyli on muuttunut vuosien saatossa. Aika paljon haenkin täältä ideaa meikkaamiseen, etenkin siihen klassiseen tyyliin <3 jatka samaan tahtiin!

charmingnails@suomi24.fi

No nyt on aivan ihana arvonta! Pakko osallistua 🙂
Sähköpostia en laita, koska käyn täällä muutenkin joka aamu kurkkimassa uuden postauksen 😉

Blogiasi olen lukenut jo yli kolme vuotta, mutta alkuaikoina eri nimellä. Pidin myös omaa blogia, jonka lopetin ja samalla lopetin melkein kaikkien blogien seuraamisen. Vain sinä ja pari muuta parasta jäivät. Kertoo siis jo jotain 😉
Tykkään blogistasi tosi paljon, koska täältä löytyy kaikkea: tuote-esittelyjä, meikkikuvia ja -tutoriaaleja, hiusjuttuja ja kynsilakkoja. Itse en käytä selektiivisiä meikkejä (eli ei ole varaa), mutta luen silti mielenkiinnolla aina kaikki postauksesi niistä. Ja meikkitutot on kivoja, koska teet sellaisia ”käytettäviä” meikkejä, jotka on ensinnäkin mahdollista toteuttaa ja niillä kehtaa mennä vielä ulos talostakin. Sateenkaarimeikit ovat hienoja, mutta en tunne oloani kovin mukavaksi niissä – enkä usko että kovin moni muukaan.

Jos sitä menisi aiheeseen.. 😀 Olet Minna, mukava ja kaikille ystävällinen ihminen. Vastaat aina kaikkiin kommentteihin huolella ja pitkästi. Sitä näkee, että oikeasti arvostat lukijoitasi ja yrität auttaa, jos joku jotain kysyy. Postaat joka aamu (lähes) ja silti postaukset ovat pitkiä ja huolella tehtyjä. Sinulla on siipitatuointi muistaakseni olkapäässä (mistähän tämäkin on tullut ilmi :D). Tyttäresi Milla tykkää lushin kylpytuotteista, vuosi tai kaksi sitten ostit sellaisen taikasauvan ja siitä tuli pinkki kylpy, josta Milla piti kovasti. Lempijuttujani ovat olleet hiusteemaviikko, kaikki Livbox-esittelyt (oo, saan tässä kuussa ensimmäisen!) ja ne meikkivideot, joita teit joskus. Oli hauska nähdä, kun meikkaat!
Pakko kertoa vielä yksi muisto. Autoit minua tekemään kampauksen kahdeksannen luokan kevätjuhlaan! Siitä on jo lähes kolme vuotta, mutta muistan sen edelleen. Katsoin täältä jonkun foliokiharoiden ohjeen ja kyselin siitä kommenteissa. Lopulta keskustelimme vielä h-hetken aamuna kommenteissa 😀 Muistan olleeni tosi otettu, kun autoit minua.

En ole ihan varma ymmärsinkö tuon kysymyksen oikein, mutta ehkä tästä tulee selväksi, että blogiasi olen lukenut 🙂

Oooh! Luen bloglovinin kautta nimellä Hanna.

Olen saanut sinusta miellyttävän, ystävällisen ja reippaan kuvan, ja sitä myös olet ollut kun ollaan nähty 🙂

kynsipollo@gmail.com

Vau, tällaisen kalenterin kun saisi! Vaikutat blogisi perusteella äidilliseltä ja lämpimältä ihmiseltä 🙂

Ruokokoski.anu () gmail.com

Olet selvästi johdonmukainen, tavoitteellinen ja kunnianhimoinen kirjoittaja. Vaivannäkö näkyy ruudun toiselle puolelle, siksi varmasti pääsitkin kymmenen parhaan kosmetiikkabloggarin joukkoon! Hyvän vertailukohdan muihin blogeihin saa esimerkiksi I love me messupostauksessa. Monet bloggarit ovat kirjoittaneet messuista, mutta monilla saattoi olla kovin pintapuolisia ”täällä olin ja näitä ostin” – postauksia. Sinulla on selvästi sellaisia näkökulmia mitä muut välttämättä osaa ottaa huomioonkaan, kuten juuri myyjien käytös asiakkaita kohtaan. Rohkea, Intohimoinen harrastaja olet, hieno seurata ja lukea 🙂

Ja sähköposti jäi kyydistä: tattitv{at)gmail.com

Ihana arvonta!

Ensimmäinen adjektiivi joka sinusta tulee mieleen on kiltti. Seuraava sana on äiti.

Pakko myöntää, että kun ensimmäisiä kertoja eksyin blogiisi se kiltteys jollain tavalla jopa ärsytti. Jostain syystä (kyynisenä ihmisenä?) miellän ystävällisyyden monesti teennäiseksi. Muutaman lukukerran jälkeen se fiilis kuitenkin katosi ja uskon sinun olevan oikeasti kiltti ja ystävällinen ihminen 🙂

Blogin sisällöstä taas olen pitänyt alusta asti ja siitä syystä palannut takaisin kerran toisensa jälkeen ja päätynyt lukemaan sitä säännöllisesti 🙂

kuorotipu (at) hotmail.com

Aivan ihana arvonta! 🙂 Olen ollut lukijasi nyt noin pari kuukautta, ja on hienoa, että julkaiset joka aamu uuden postauksen. Mielestäni olet energinen ja ammattitaitoinen ihminen. Olet myös positiivinen ja ystävällinen ihminen. Joten innolla mukana arvonnassa! 🙂 johanna.hovi@gmail.com

Voi apua miten ihana idea ja kuinka paljon olet jaksanut nähdä vaivaa! Upeaa! 🙂

Itse ainakin olen saanut blogin kautta erittäin positiivisen kuvan. Vaikutat mukavalta, huumorintajuselta ja rehdiltä ihmiseltä, kosmetiikka on lähellä sydäntäsi ja olet erittäin ammattitaitoinen ja kehität itseäsi jatkuvasti. Et myöskään keskity vain tiettyihin merkkeihin/tuotteisiin vaan olet kasannut tietosi ja taitosi erittäin laajalta alueelta ja se on mielestäni kunnioitettavaa. Sinusta saa myös ihanan perhekeskeisen kuvan ja olet valmis uhraamaan aikaa muualta saadaksesi viettää heidän kanssaan enemmän aikaa. 🙂

Siinäpä kai ne tärkeimmät huomionaiheet. 😀

t. Suvi / lastdaysonearth@gmail.com

Vautsi, aivan mahtava arvonta! 🙂 Ehdottomasti osallistun 🙂

Itse löysin tämän blogin vain reilut kaksi kuukautta sitten, joten olen aika uusi lukija. Ensimmäinen mielikuva blogista ja kirjoittajasta oli ammattimainen. Tekstit eivät ole ”kuivaa asiatekstiä” vaan niissä näkyy myös humoristinen puoli. Moniin kirjoittamiisi asioihin on myös helppo samastua 🙂

Larazone (at) hotmail.fi

Osallistun! Näen sinut ulospäinsuuntautuneena ja avoimena ihmisenä, olen saanut sinusta pelkästään positiivisen kuvan 🙂
jennijaninaharju@gmail.com

Apua, miten ihana arvonta! *__* ♡

Mulla on ihan älyttömän hyvät mielikuvat susta, nähtiin siellä OPIn tapahtumassa ja olit siellä niin mukava ja aito ihminen 🙂

Blogiasi on ihana lukea,kun se on niin ammattitaitoinen ja sulla on paljon tietämystä kosmetiikasta.

♡:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

Aivan ihanaihana arvonta! Niin kaunis ajatus sinulta 🙂

Löysin Glitz&Glamin pariin. En enää itsekään musita miten tänne päädyin, todennäköisesti jonkun toisen blogin kautta, mutta sanottakoon, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä 🙂 Blogisi on todella inspiroiva ja ylipäätään yhtenäinen ja kaunis kokonaisuus, jota on aina iloa lukea.Kiitos siis sinulle tästä ensimmäisestä vuodesta!

Sinusta minulle on tullut ihmisenä erittäin positiivinen kuva. Paremmin tuntematta kuvailisin sinua rauhalliseksi, lämpimäksi ihmiseksi, joka on elegantti, tyylikäs, mutta kuitenkin välillä myös hullutteleva ja omaa häikäisevän upeat silmät ja hymyn! Voisin myös kuvitella, että olet erittäin ammattitaitoinen työssäsi sekä loistava, hyvähermoinen äiti lapsillesi. Pitääkö nämä kaikki paikkaansa, sitä en tiedä, mutta tällaisen kuvan olen sinusta saanut 🙂

noora.ruuhimaki@gmail.com

Nyt täytyy sanoa, että tää on varmuudella ihanin arvontavoitto, minkä oon ikinä nähnyt! Kuolisin onnesta, jos voittaisin <3 <3

Olet suorasanainen, mutta kuitenkin tosi kiltti ihminen, joka huolehtii toisten hyvinvoinnista. Tiedät varsinkin hiusjutuista ihan hirmuisesti ja jaat mielelläsi tietämystäsi muillekin. Tykkäät valvoa myöhään, mistä johtuen nukut usein liian vähän. Se ei kuitenkaan iloisessa olemuksessasi näy 🙂

misspiggyspearls(at)gmail.com

Näen sinut ennen kaikkea äitinä, lämpimänä puolisona ja kosmetiikkahöperönä. Luonnollisena ja mukavana ihmisenä. <3

Ilolla arvonnassa mukana, aivan mahtavan arvonnan olet järkännyt. Onnentyttö ken tuon voittaa tai poika. 🙂

Mukavaa keskiviikkoa toivottelee Tiia

tiia68@gmail.com

Oi miten kutkuttava arvonta! Olen melko uusi lukija, mutta olen saanut sinusta kuvan ammattitaitoisena ja asiansa osaavana naisena. Juurikin tuo ammattitaitoisuus erottaa tämän blogin monista muista. Vaikutat aikaansaavalta ja tartut tuumasta toimeen. Olet varmasti oikea ässä järjestämään illanistujaisia!

Koen sut taitavana ammattilaisena niin täällä blogin puolella kuin varmasti myös työelämässäsi, rakastavana äitinä ja empaattisena ihmisenä 🙂 Kuvittelin myös sut pidemmäksi, joten messuilla vähän yllätyin 😉
Tämä on niin hyvä palkinto! Haluan! <3
inthispartoftown(ät)gmail.com

Oi kun kutkuttava arvonta! Olen melko uusi lukija, mutta kuvailisin sinua asiantuntevana ja ammattitaitoisena. Juurikin tuo ammattitaitoisuus erottaa blogisi monista muista. Vaikutat myös aikaansaavalta ja tartut tuumasta toimeen. Olisit varmasti ässä järjestämään erilaisia illanistujaisia!

Blogistasi olen saanut kuvan että olet ahkerasti työskentelevä äiti. Pidät pienestä luksuksesta arjessa, joko kosmetiikan tai ruoan kautta. Lisäksi ”rakkaustarinasi” on ihanan kiemurainen, joka antaa toivoa myös muille… Kliseisesti olet mielestäni aikuinen nainen, joka on sinut itsensä kanssa.
RipRap
r_laitala@hotmail.com
p.s. Ihanaa että arvontaa varten ei tarvitse olla rekisteröitynyt. Olen lukenut blogiasi vuosia monien muiden kosmeblogien rinnalla jo vuosia, mutta en ole rekisteröitynyt mihinkään.

Upea arvonta, olet nähnyt kovasti vaivaa 🙂

Ihmisenä vaikutat avoimelta ja empaattiselta. Blogitekstit ovat helppoa luettavaa ja selkeitä, olet selvästi ammattilainen ja omalla alallasi! 🙂
Blogiasi olen lukenut parisen vuotta ja seuraan lähes päivittäin.

minnalai4 ät gmail.com

Mikä arvonta!! Ehdottomasti mukana. <3

Olen saanut blogin kautta vaikutelman lämpimästä, huolehtivasta ihmisestä jolla on ammattimainen mutta hauska ja viihdyttävä tyyli kirjoittaa. Vaikutat reilulta ja rohkealta naiselta ja olet varmasti hyvä ystävä! 🙂

Luen bloglovinin kautta nimimerkillä annanas.

an.nna ( a ) hotmail com

Oj, onpas kiva arvonta. Kunpa kerrankin arpaonni suosisi.

Blogin kautta olen saanut susta kuvan iloisena, järkevänä ja ennen kaikkea ahkerana naisena. Jatka samaan malliin!

camillajaaskelainen (a) hotmail.com

Olen lukenut joka ikisen postauksesi yli kolmen vuoden ajan, ja taisin silloin alussa selata jokaisen postauksen joka siihen mennessä oli ilmestynyt 🙂 en muista kuinka blogisi joskus löysin, mutta koukkuun jäin välittömästi. Blogi on matkan varrella kehittynyt hurjasti! Eniten minua kiinnostaa meikki kuvat joista ammennan inspiraatiota omiin meikkeihini. Ja ompa sitä tullut hankittua yhtä jos toistakin sinun suosittelemana :). Edelleenkin kaipailen jatkoa grimas sarjaan koska kyseisiä tuotteita tulee edelleen käytettyä ja varsinkin luomiväri vinkkejä odotan.
Blogistasi huomaa, että teet työtäsi suurella intohimolla ja rakkaudesta alaan. Teksteistä huokuu rehellisyys ja arvosteluihisi voi luottaa. Vaikka blogin kautta varmasti saat paljon kosmetiikkaa ilmaiseksi ja siitä on näin ollen myös taloudellista hyötyä, uskon, että tekisit tätä silti vaikka et mitään saisi, Pelkkä lukijoiden arvostus riittää sinulle palkinnoksi. Ansaitset kyllä kaiken kehun ja hehkutuksen mitä näissäkin kommentaissa jaetaan! Niin monesti olet minuakin inspiroinut ja henkilökohtaisesti sähköpostin kautta auttanutkin, että ison halauksen saisit jos joskus eteeni sattuisit!

minianna86@hotmail.com

Iiiii! Minna, olet ihana rakastava äiti ja vaimo. <3 Erittäin taitava meikkien kanssa ja on muuten ihan supermukavaa kun vastailet kommentteihin, minulla on kokemusta 😉 Lisäksi kirjoitat kattavia tuotearvosteluja 🙂

Smcheung53(at)gmail.com

Mulla tulee mieleen naisellinen nainen (isolla ännällä!), äiti, puoliso ja ammattilainen. Kirjoitat tosi selvästi (ja tutot hyviä!) että näin tyhmempikin aina tajuaa! :3 Myöskin näistä teksteistä huokuu lämmin ihminen, joka varmasti on tutustumisen arvoinen!

belegwen81@gmail.com

Mahtava palkinto!

Vaikutat olevan oikein lämmin, avoin ja sanavalmis persoona. Kirjoitat hyvin, joten on mukava lueskella tekstejäsi.

hippocampeli@gmail.com

Ihan loistava!
Mielikuva susta on aina ollut todella lämmin ja mukava. Tavattiin alkukesästä Lahdessa OPI:n pikamanikyyrimestan avajaisissa ja sieltä todella sain ihanan vahvistuksen tuolle mielikuvalle. Eipä siellä hirveästi entuudestaan tuttuja ollut, mutta muistan että jäit sieltä vahvasti mieleeni kun jaksoit höpötellä mun kanssa! (: Vielä isot onnittelut mahtavasta vuodesta ja oikeasti niin mukavaa, että olen päässyt tutustumaan hieman!

annalie.blogi(at)gmail.com

VAU. Miten ihana idea palkita joku blogisi lukijoista tällaisella joulukalenterilla! Ja minkä vaivan olet nähnyt! 🙂 Osallistun ehdottomasti! Mulla ei ole vielä joulukalenteria ja olisipa luksusta avata pieni kosmetiikkalahja joka päivä…

Blogin kautta susta on välittynyt ainakin ammattitaitoinen kuva. Olet TODELLA taitava meikkaaja ja varmasti loistava työssäsi. Sen lisäksi vaikutat huumorintajuiselta, ja pari kertaa sut tavanneena voisin sanoa, että sitä oletkin 🙂

S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

Kuinka ihana jouluarvonta! <3

Minulle Glitz&Glamin Minna on yhtä aikaa rautainen kauneusalan ammattilainen sekä lämmin äitihahmo – muillekin kuin omalle, rakkaalle perheelle 🙂

dixinnblog(at)gmail.com

Ihan mahtava joulukalenteri,, tuollaisen kun saisi avata joka päivä:)
luen nimellä Kynsille, kynsille@luukku.com ja bloggerin kautta.

mieleeni on juurtunut kuva, että olet monipuolinen, lempeä, lämmin ja ehdottomasti kaunis nainen! Postaukset teet sinä yhtä suurella intohimolla ja blogiasi on miellyttävää lukea.

Blogin perusteella olet myös kiltti ja ajattelet todella muita etkä vain omaa etuasi ja parastasi. Ja mikä nmuu sen paremmin todistaisi kuin tämä kalenteriarvonta!

En ole koskaan kokenut sinua negatiiviseksi, vaan ainoastaan positiivisia asioita tulee mieleeni. Kaikki kuvat, tekstit, kaikki on tarkoituksellisia ja positiivisia:)

tiivistettynä=Olet ihana<3

Wou mikä arvonta! Olen ollut lukijana jo vuosia, mutta nyt taas viimeisen puolen vuoden aikana innostunut blogistasi enemmän ja postaukset tulee aina luettua (:

Blogi antaa sinusta kuvan asiantuntevana ja monipuolisena kosmetiikan asiantuntijana, samalla kuitenkin huumorintajuisena ja lämpimänä ihmisenä. Postaukset ovat aina täyttä asiaa, mutta teksti on rentoa ja sitä on mukava lukea (:

Lukijana nimimerkillä hiutale, sanni.riekki@student.tut.fi

Upea ainutlaatuinen arvonta ehdottomasti mukana
Julkinen lukija eekku80 bloggerin kautta
Minusta olet positiivinen ja ulospäin suuntautuva perheen äiti joka vain rakastaa kosmetiikkaa yli kaiken no ei ihan kaiken,mutta tiiät mitä tarkotan.Postauksia on ilo lukea
eekku80@netti.fi

Ekanakin ihana arvonta!
Olen lukenut blogiasi vasta kuukauden verran, mutta tässä ajassa olen saanut käsityksen rautaisen ammattitaidon omaavasta, luotettavasta ja iloisesta Minnasta 🙂
Mulla on jotain ongelmia ollut lukijaksi liittymisessä, mutta jospa saan sen asian vielä kuntoon.
haaruhainen@gmail.com

Mitä ihmettä???!!! Tää on paras arvontapalkinto, mitä oon KOSKAAN nähny. 😀 En ees uskalla unelmoida voittavani jotain näin mageeta, etenkin nyt kun se Benefitin kalenteri meni sivu suun ja TBS:nkin kyyläsin etukäteen. Että tervemorjes vaan, montako arpaa tähän saa? 😀

Hassua, että mäkin kuvailisin sua ensin nimenomaan lämpimäksi! Tai eihän se mitenkään hassua ole, mutta se tulee varmasti monellekin ihan ekana mieleen. Mutta noh, ollaan kuiteski niin monesti tavattu, että ehkä jo jotenkin TIEDÄN, millainen olet! 🙂

kissaamma@gmail.com

Huhhuh mikä palkinto! Olisi niin hienoa olla onnettaren suosikki 🙂 Hauska huomata miten samankaltaisia ajatuksia monilla on sinusta. Jo ennen muiden kommenttien lukemista ensimmäisinä mieleeni tuli empaattisuus ja lämpö. 🙂
Seuraan Bloglovinin kautta ja sähköposti stigaba(at)hotmail.com

Voi ei miten ihana arvonta <3
Ja vaikka ei onni omalle kohdalle osuisikaan, niin super kivaa että kuitenkin joka päivä näkee mitä luukusta paljastuu 😀

Sinusta olen saanut mukavan, iloisen ja lämpimän kuvan 🙂
Kauneuden alan moniosaaja ja ammattilainen.
On tosi kiva lukea testaamistasi uusista tuotteista, sekä saada hyviä vinkkejä myös itselle kokeiltavaksi. Myöskin tutoriaalit on olleet oikein kivoja ja hyödyllisiä 😉

Mä olen niin koukuttunut blogiisi ja joka aamu täytyy kurkkaa onko jotain uutta kivaa tullut 😀

Miten sitä nyt jaksaa oottaa joulukuuhun asti 😀

liinaharja@saunis.net

Näen sinut kauneusalan monipuolisena rautaisena ammattilaisena, joka on aidosti kiinnostunut kauneuden eri osa-alueista 🙂 Eikä sovi unohtaa myöskään perheenäiti -puolta sinusta! Asut perheesi kanssa Kouvolassa, niin kuin miäkin. Ihme muuten etten ole koskaan siellä Sokoksella törmännyt sinuun, käsittääkseni olet ollut siellä töissäkin joidenkin kampanjoiden aikaan…?

riina_87_@hotmail.com

Tää on ihan huikean jännää, tätä onkin odotettu! 😀 Sormet ristissä, voi että tän ku voittais ni heittelisin varmaan kärrynpyöriä!
Lämmin, positiivinen, päättäväinen. 🙂
kynsinauhatanssi@suomi24.fi

Koen sut ihmisenä, joka on tehnyt kovaa työtä unelmiensa eteen ja on ne ansaitustl saavuttanutkin. Myös näen sut tunnollisena ihmisenä, joka ilmenee erityisesti (omaan silmään) kovasta postaustahdista sekä esimerkiksi tästä palkinnosta (kuka on aiemmin panostanut yhtä paljon arvontaa varten? En minä ainakaan muista)

helmisbeautyblog@gmail.com

Glitz & Glam on yksi suosikeistani, mitä tulee blogien lukemiseen. Olen saanut sinusta hyvin ammattimaisen ja aikuismaisen kuvan (noh, aikuinenhan sinä oletkin 😀 ).
a.nzelmi@hotmail.com

Hui, mikä palkinto! Tai kalenteri 😀 Kelpaisi ehdottomasti minulle, sillä yllätykset on parhaita, eikä tämän kalenterin takana varmasti ole tuotelistaa 😉

Kun olen blogiasi lukenut, niin vaikutat ihmiseltä, joka antaa tukea ja turvaa, auttaa tarvittaessa sekä antaa hyviä vinkkejä ihan missä tahansa asiassa. Sellainen sisarellinen. 🙂

minna_kurki@suomi24.fi

Hulppea arvonta! Ajattelen sinun olevan ammattitaitoinen, aikaansaava ja varmasti erittäin ystävällinen ihminen. Blogissasi on aina hyvä tunnelma 🙂

kivipuuteri(a)gmail.com

Oon saanu susta semmosen kuvan että oot hyvä bloggaaja ja aivan erinomanen työssäs koska oot niin kiinnostunu siitä ja oot kans yks niistä bloggareista kenelle jäisin juttelee jos törmäisin jossai! Ja ehdottomasti aivan loistava äiti! Sähköposti: ester.puntonen@gmail.com

Aika upea arvonta!
Kuvittelisin, että nautit työstäsi ja olet raudanluja ammattilainen – sen huomaa postaustesi tasosta ja olet myös kielellisesti lahjakas, kun osaat kirjoittaa niin hyvin ja laajasti 🙂 Sellaisen kuvan olen myös saanut, että olet perhekeskeinen ja kuitenkin avoin (monikaan ei avaa blogissaan omaa elämäänsä, saati laita perheenjäseniensä kuvia). Teksteistä ja kuvista huokuu myös lämminhenkisyys ja ystävällisyys 🙂

lauggu@hotmail.com

Voi vitsi nyt ihan sikana arpaonnea mulle, huikea arvonta!

Mä näen sut sellaisena ihmisenä, joka osaa hassutella mutta hoitaa hommansa ammattimaisesti. Mulle on välittynyt sellainen kuva että olisit suorasukainen ja rehellinen ihminen, joka pitää kiinni periaatteistaan. Jotenkin tuntuu että et ota keneltäkään paskaa vastaan, mutta samalla olet jotenkin lämpimän äidillinen.

ooonavv@gmail.com

Vautsi mikä arvonta! Näen sinut mielessäni rauhallisena ja hyvin työhönsä paneutuvana henkilönä. Voisin myös kuvitella että olet erittäin hyvä äitihahmo lapsillesi – niinkuin varmasti oletkin 🙂 Sinusta välittyy ruudun läpi sellaista seesteisyyttä ja että olet jo nähnyt maailmaa ja nyt otat vähän iisimmin! Välillä kuitenkin revittelet vähän ettei elämä ole liian seesteistä 😉

vaniljacherry@hotmail.com

Aivan mahtava idea ja olisin todella onnellinen, jos tämän joulukalenterin voittamaan! 🙂 Blogisi kautta olen saanut kuvan, että sinulla on lämmin ja avoin luonne. Olet aikuinen nainen, jolla on jalat maassa. Blogissasi tuot hyvin esiin myös normaalia arkea, mihin on helppo samaistua. Tuotearviosi ovat ammattitaitoisia ja pohdit niissä tuotteita monipuolisesti ja rehellisesti erilaiset tarpeet huomioiden.

emmi.tolonen (at) netti.fi

Voi että mikä paketti:)

Olen saanut sinusta ihmisenä hirveän positiivisen kuvan, jotenkin ajattelen sinua moneen muuhun blogistiin verrattuna sellaisena kosmetiikkamyyjänä tai meikkaajana, jota uskaltaisi oikeasti lähestyäkin kaupassa. Tuot blogissa esiin persoonaasi kokonaisuutena, vaikka et kuitenkaan ihan hirveästi yksityiselämäsi yksityiskohdista puhut. Mutta sen sijaan se tapa, jolla suhtaudut kauneusalaan, miten olet kiinnostunut tuotteista ja niiden testaamisesta, mitä kerrot meikkaamistasi asiakkaista jne. tuo sellaisen mielikuvan, että osaat ottaa toiset ihmiset huomioon, teet ihan hirveästi töitä oman osaamisesi eteen ja olet avoin ja rohkea, kun jaat välillä myös elämän ikävämpiä puolia julkisesti.

Olen saanut kuvan nuoresta, tyylitietoisesta naisesta, joka haluaa jakaa kokemuksia meikkaajana blogissaan. Asiallista tietoa ja kauniita kuvia. Hieno arvonta! kaimaen1 (at) luukku.com

Hei! Blogiasi on tullut luettua aika vähän aikaa, mutta olen saanut sinusta todella hyvän kuvan. Vaikutat todella ystävälliseltä, lämpimältä ja kiltiltä ja sitä nyös varmasti olet ! 🙂

Wautsi mikä joulukalenteri! 🙂 Aivan ihana! Ei voi olla osallistumatta tämmöiseen herkkulliseen skapaan! :p Minun omasta mielestä olet todella aito, et esitä muuta vaan kerrot rehellisesti omia mielipiteitä omana itsenäsi! Huomaa kun lukee tekstejäsi että olet alan ammattilainen tavalla ja/tai toisella! 🙂 Blogissa on myös aina selkeät kuvat ja postauksia tulee tarpeeksi tihiää joten et ole ainakaan laiska, oot varmasti tosi reipas<3 Tsemppiä mulle ja muille arvontaan! hihi 🙂 Mima93@wippies.fi

Olen lukenut blogiasi pari kolme vuotta. Taisin eksyä tänne etsiessäni inspiraatiota pikkujoulumeikkiin. Tosin vielä silloin olin taidoissani aika puutteelline, joten toteutus jäi kauas esikuvastaan 😀

Näen sinut aikuisena, tyylikkäänä naisena joka kirjoittaa blogia pysymällä itselkeen uskollisena. Tällä tarkoitan sitä, että arviosi tuotteista vaikuttaa aina rehelliseltä omalta mielipiteeltäsi. En jaksa lukea arvosteluita, joissa tyydytään toistamaan mainoslauseita. Arvostan myös sitä, että olet kanssani suurin piirtein saman ikäinen, joten sinulta koen saavani hyviä tuotevinkkejä! Arvostan myös valtavasti siyä, että olet jakanut elämästäsi myös äitiyteen liittyviä asioita, joskus hankaliakin. Tämäkin saa sinut tuntumaan jotenkin rehelliseltä ha ”läheiseltä”, koska olen itsekin äiti ja tiedän ettei perhe-elämä ole aina helppoa.

Tämä arvonta taitaa olla ihanin mihin olen törmännyt. Ihanaa, että olet itse miettinyt, mitä tuotteita valitset!

Meeri.juusola@gmail.com

Pirtsakka, positiivinen ja ehtiväinen, ruuhkavuosia elävä kivan miehen omaava nainen.

Kalenteri-ideasi huippujuttu!

funkyandfifty at ymail piste com

Lämmin, ihmisläheinen, äiti, meikkitaiteilija, tyylikäs – tuossa ensimmäiset ajatukset mitä sinusta nousee mieleen. Tämä arvontakin kertoo sinusta paljon, minusta on hienoa, että olet nähnyt vaivaa asian eteen, ajatellut lukijoita monipuolisesti. Mukana siis ihanassa arvonnassa! nittanne(at)gmail.com

Ihan mieletön arvonta, tiedät, että jouluihmisenä pidän tätä ihan mielettömänä juttuna! <3 Melkoinen vaivannäkö ollut, huh, huh.

Aikuinen tyylikäs nainen, jolla on hauska huumorintaju, lämminhenkinen ja läheinen suhtautuminen lukijoihin ja viimeisimpenä, mutta ei vähäisempänä olet varmasti aivan loistava äiti! <3

hakusanarakkaus(at)gmail.com

Voi että miten huikee arvonta, täytyy koittaa onnea. Susta oon saanut sellaisen vaikutelman, että oot äidillinen, lämmin nainen. Ja myöskin erittäin ammattitaitoinen ja myös ahkera blogin suhteen. On ihan parasta kun täällä on niin usein uusia postauksia!:)

tiina.x@hotmail.com

Tosi huumorintajuinen ja nuorekas, silti samaan aikaan lämmin ”äiti-ihminen”!

Voi jestas jos tän voittais, ei tarvis muita lahjoja jouluksi 😀

Sini / sini992@hotmail.com

Niin ihana kalenteri! <3 ison työn olet nähnyt!

Minulle sinä Minna oot tavallaan semmoinen esikuva 🙂 ihailen suuresti sinun tapaa omistautua asialle, kun teet näitä ihania postauksia, niistä näkee että oot panostanut <3 tykkään sinun tyylistä kirjoittaa selkeästi, perusteellisesti ja rehellisesti asioista, ja maustaa huumorilla. Otat huomioon lukijat, vastaat aina kommentteihin, oot auttavainen, sydämellinen ja ihana äiti 🙂 kiitos kaikesta, oon oppinut sinulta niin paljon kauneuteen liittyvää <3 sun blogi on niin paras!

tiina.viirela@gmail.com

Olen vasta alkanut seuraamaan blogeja ja sinutkin löysin Instagramin puolelta, jossa olen seurannut sinua pidempään. Kosmetiikka kiinnostuksen lisäksi olet perhekeskeinen hullutteleva bloggari 😊

kokkonina@hotmail.com

Näen sut ystävällinen, ja varmasti olet, kauniina, rakastaa paljon omaa perhettä ja arvostat lukijaasi 🙂

baraarawaa@hotmail.fi

Hellöy! Löysin blogiisi sattumalta ennen kun päätin itekin alkaa kirjotella blogia joten voisin sanoa et toimit kyllä inspiraation lähteenäkin. Vaikkei olla tavattu,voisin kuvitella sun olevan sanavalmis räpättäjä joka kulkee pitkin arkea idearikkaana. Ja upeelta vaikuttaa sun kalenteri-ajatus ^_^

josperi_@hotmail.com

Näen sinut kosmetiikkaa rakastavana äitihahmona:) vaikutat erittäin äidilliseltä ja lämpimältä.
kitiv69@luukku.com

Mukaan arvontaan! Jäin koukkuun blogiisi. Näen sinut tämän blogin kautta luotettavana ja erittäin tunnollisena ihmisenä. Huomioit muut ja arvostat pieniäkin asioita elämässäsi 🙂
tiiakemppi (at) hotmail.com

Mielestäni olet lämmin, iloinen höpöttäjä, joka osaa asiansa. Rohkea, koska lähdit tavoittelemaan unelmiasi ja opiskelit itsesi meikkaaja-maskeerajaksi ihan aikuisella iällä. Kahden kauniin lapsen äiti, onnellisessa, joskin vaiherikkaassa liitossa. Vaikka olet ammattimainen, et ota itseäsi liian vakavasti ja nautit elämästä täysin rinnoin. 🙂

Olisipa ihanaa voittaa tämä kalenteri! Muistan miten voitin ensimmäisen blogiarvontavoittoni juuri sinun blogistasi, taisinpa voittaa silloin juuri sen palkinnon, jonka äitisi (joka oli toinen voittaja) olisi halunnut, hih. 🙂

meikkileikkeja(at)hotmail.com

OMG! Tässä super ihanassa palkinnossa näkyy yksi minkä susta aistein jo aika alkuvaiheessa kun aloin sun blogia lukemaan eli se, että arvostat lukijoitasi aivan uskomattomalla tavalla eli lukija on sinulle paljon paljon muutakin kun pelkkä numero taikka sivulla käynti <3

Kun tavattiin niin ei ne mielikuvat susta mihinkään muuttuneet eli koen sut yhä vieläkin hyvin ammattitaitoisena, tietää mistä puhuu, huumorintajuisena, rakastavana, hieman hömppänä ( siis hyvällä tavalla ) sekä auttavaisena ihmisenä.

Voi, makaan täällä varpaatkin ristissä, että arpaonni osuis muhun, mutta taitaa olla silti turhaa, oon varmaan viimeks voittanu vuosi sitten blogi arvonnoissa, pakko sitä on yrittää 🙂

dioriinablogi@gmail.com

Mielestäni olet upea, tyylikäs ja hillitty. Koen, että sinulta saa oikeasti aidot ja perusteelliset arvostelut tuotteista. Teet myös upeita meikkejä! Olet varmasti myös mahtava äiti. 🙂 Arvostan myös tapaasi ottaa kaikki lukijat huomioon omalla tavallasi. Myös aito omistautuminen ja panostaminen blogiin ovat asioita joiden ansiosta olet varmasti paikkasi ansainnut Suomen kärkibloggaajien joukossa!

essika@hotmail.com

Äiti. Kouvola. Grimas. Kauniit silmät ja taidokkaat meikkaukset. Selektiivinen kosmetiikka. Jaksaa kommunikoida ja antaa kosmetiikka vinkkejä lukijoille vapaa-ajalla, vaikka homma on myös leipätyötä. Lämmin ja muut huomioon ottava ihminen.

Oi mikä ihana joulukalenteri…! 🙂

Olen melko kauan blogiasi lukenut ja täytyy sanoa, että ihastelen useasti sitä, kuinka jaksat panostaa jokaiseen postaukseen niin huolella! Sinusta välittyy kuva, että välität ihan jokaisesta lukijastasi ja haluat todella auttaa. Tämän näkee myös siitä, miten vastaat kaikkiin kommentteihin. Teksteistäsi välittyy luja ammattitaito ja kiinnostus asiaan. Lisäksi olen saanut kuvan, että samalla olet rakastava ja lämmin äiti lapsillesi. 🙂

blushoverdone@gmail.com

Mä en ala, jos en voita tätä, ihan huikee palkinto luvassa! 😀 Tosin niin monta osallistujaa on, että epäilen onnettaren mua tälläkään kertaa suosivan, mutta kokeillaan 😉 eli s-posti on vilma.kauppinen1 ät gmail.com

Sitten se Glitz & Glam -Minna 🙂 Mä näen sut ensinnäkin aivan mahtavana bloggaajana, joka oikeesti huomioi lukijansa ja heidän toiveensa, upeena meikkitaitelijana ja fiksuna tuote-esittelijänä. Aluksi kun aloin lukemaan blogiasi, pidin tätä ehkä liiankin asiallisena, mutta tässä kolmen vuoden aikana olen kyllä oppinut enemmän kuin arvostamaan tyyliäsi blogata! 🙂 Kai sitä tavallaan ”tutustuu” bloggaajiihin lukemallakin 🙂 Lisäksi pidän sinua uranaisena; sulla on monta rautaa tulessa teatterilla, Lehtomäessä ja bloggaajanakin olet mukana erilaisissa tapahtumissa meidän (ja itsesi) iloksi. Kuitenkaan en voi olla huomaamatta myös sinulle perheesi tärkeyttä, kuinka leivot ponimuffinsseja tyttäresi synttäreille ja olet huolissani kun toinen joutuu osastohoitoon tai kuinka meikkaat äitiäisi tarvittaessa tai jaat kosmetiikkatuotteita ja -kokemuksia hänen kanssaan <3 Minusta on myös upeaa, että jaksatte kaikkien omien ja lasten kiireiden lisäksi viettää miehesikin kanssa kahdenkeskistä aikaa! 🙂 Nyt kun kirjoitan tätä sinusta saamaani mielikuvaa, niin tästä kyllä huomaa, että olet erittäin tunnollinen ja olet senkin tuonut blogissasi joskus esiin, että sinulla on ollut henkilökohtaisesti vaikeita jaksoja. Mutta ei me lukijat täältä mihinkään kaikota, vaikka Glitz & Glam pitäisi pienen ”jäähynkin” 😉 Ansoitunut bloggaaja, uranainen, äiti, vaimo ja tytär, kiitos sinulle ihanasta blogistasi <3

Mukana 🙂 Olen huono kertomaan ihmisistä mutta vaikutat lämpöiseltä,iloiselta ja ystävälliseltä. Lisäksi teet ihania meikkejä ja blogiasi on kiva lukea! 🙂
koivisto.heidi@gmail.com

Mielikuva sinusta on ystävällinen, aikaansaava, perhekeskeinen, ja sympaattinen kosmetiikkafriikki. 🙂

Blogissasi minua miellyttävät etenkin todella laadukkaat valokuvat, ihanaa että jaksat panostaa niihin. Mielestäni olet todella tyylikäs, sellainen ladylike-tyyppi, joka taitaa meikkauksen ja kirjoittaa sujuvasti. Arvostan ammattitaitoasi, mutta olet silti elämänmyönteinen ja huumorintajuinen, etkä yhtään sellainen ”snobi-kosmetologi”, joihin joskus ammatissasi törmää. Sinulla on selkät tuotearvostelut ja annat hyviä vinkkejä. Blogisi on yksi suosikeistani, jatka samaan malliin! <3
krista.eerika@gmail.com

Mukana!

Susta on saanut sellaisen kuvan, että olet mukava ja lämmin ihminen joka suhtautuu intohimoisesti tekemisiinsä. Luotan sun tuotearvosteluihin ja sun blogia on m

Lähti äskeinen viesti vahingossa… 😀 eli, kaiken kaikkiaan olet hyvä tyyppi! 🙂

Olen saanut sinusta sellaisen kuvan, että olet sinulle miellyttävässä ammatissa, olet siis jonkinsortin uranainen mutta perhe on aina ensisijainen. Lämpimän kuvan sinusta saa, kun kerrot lapsistasi yms. Sinulla on myös hyvät välit äitiisi, mikä lämmittää lukijan mieltä.

nails1820@gmail.com

Näen sinut hyvin myönteisenä ihmisenä, kokeilunhaluisena ja luovana sekä rakastavana äitinä!

jenny.lehto(at)hotmail.com

Voi kun ihana, että olet jaksanut tuollaisen paketin kasata. Minusta olet välittävä ihminen, jolle perhe on maailman tärkein. anna_.94@hotmail.com

vähän kiva arvonta! Sun blogia on tosi kiva lukea, vaikutat mukavalta ja tosi ammattimaiselta ja teet ihania meikkejä!

jenni-annunen@hotmail.com

Vaikutat erittäin ystävälliseltä, itsevarmalta ja huumorintajuiselta ihmiseltä. Lisäksi mulle on jostain syystä tullut susta sellainen määrätietoinen/aikaansaava kuva ja sun blogista huokuu sun intohimoinen suhtautuminen tekemisiisi. Vaikutat myös luotettavalta siinä mielessä, että lukijat pystyy luottamaan sun kirjoittamien tuotearvostelujen rehellisyyteen. Osittain sun ammattitaitoisuus varmaan myös lisää tätä luottoa, kun me lukijat voidaan luottaa siihen, että tiedät mistä puhut. 🙂
miraniem@gmail.com

Olen saanut sinusta kuvan lämpimänä ja anteliaana ihmisenä. Olet lapsirakas ja perhekeskeinen ihminen, joka toteuttaa työssään intohimoaan ja on valmis kehittymään alallaan. Pidät hömpästä, olet uutuuksien perään, enempi on usein parempi ja innostut helposti. Olet helposti lähestyttävä ja mukava ihminen. Huumorisi on hirtehistä ja välillä vähän härskiäkin. Arvostat aikaa perheesi kanssa ja silti löydät jostain aikaa blogimiitteihin ja tapahtumiin eli olet järjestelmällinen aikatauluttaja. Viipotat arjessa kiireisenä. Aina silloin tällöin käyt miehesi kanssa ulkomailla ja silloin paikalliset kosmetiikkamyymälät tai ainakin tax-freet tyhjentyvät vauhdilla. Jostain syystä ajattelen aina, että puhut jotain murretta. En tiedä mistä tämä mielikuva on syntynyt. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja otat muut ihmiset huomioon.

Kutkuttava kalenteri, joka olisi kiva voittaa. Suklaakalenterit tuhosin muinoin aina yhden päivän aikana, joten malttaisin varmaan tällaisen kalenterin kanssa odottaa aina oikeaan päivään asti.

kidehileblogi@gmail.com

Hienoin arvonta ehkä koskaan!!! O.O mä näen sut ihanan lämpöisenä, sekä perheelleen ja työlleen omistautuvana ihmisenä ja melkeinpä superihmisenä, kun jaksat noiden kahden lisäksi vielä aktiivisesti kirjoittaa tätä blogia, jossa sisältö pysyy aina laadukkaana ja mielenkiintoisena. Niinku joskus sanoin niin oot monessa mielessä mun idoli ja esikuva 🙂 joten pelkkää hyvää tulee mieleen! 😀

miramakingfaces at luukku piste com

Mielikuvani sinusta Minna on:
– ahkera kauneuden ammattilainen, vaadit itseltäsi paljon ja tiedät mitä haluat
– rakastava äiti ja vaimo
– ylpeä ja sisukas, mutta tarvittaessa pystyt myös ”nielemään ylpeytesi”
– hymyilevä ja toisia kuunteleva, mutta omat murheet itsellään pitävä
sellaisena minä sinut Minna blogisi perusteella näen 🙂
Sekä antelias ja näet vaivaa toisten takia, olet kerännyt ihanan arvontalahjan.
66aurinkoinen@gmail.com

Mukana arvonnassa. 🙂 Odotan aina innolla postauksiasi, jotka ovat monipuolisia ja inspiroivia. 🙂 Olen saanut blogisi kautta sinusta sellaisen kuvan, että olet ammattitaitoinen, tunnollinen, lämmin ja sympaattinen, perhettään arvostava, motivoitunut ja kekseliäs ihminen. 🙂 Annat lukijoillesi hyviä kosmetiikka- ja hiustenhoitovinkkejä. Otat kaikki lukijat hyvin huomioon postauksissasi ja teet kattavia ja mielenkiintoisia tuotearvosteluja, joissa osaat olla myös kriittinen! 🙂 Mielestäni on hyvä, että arvostelet monen eri hintaluokan tuotteita, koska postaukset sopivat siten monelle eri kohderyhmälle. Olen päätynyt kokeilemaan useita kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteita, kun olen lukenut postauksiasi! Muuten olisivat monet tuotteet saattaneet jäädä testaamatta. ketkulainen@gmail.com

Aivan mahtava arvonta.Itse olen katsellut kosmetiikka aiheisia joulukalentereita, mutta en ole raskinnut ostaa.Olen seurannut blogiasi varmaan reilun vuoden.Sen jälkeen, kun jaoit meille lukijoille pienen kurkistuksen hääpäivääsi olen seuraillut blogiasi tiiviimmin.Siitä tuli lämmin ja aito fiilis.Sinusta saa myös luotettavan ja työlleen omistautuneen perhekeskeisen äidin kuvan.Todella monipuolinen bloginpitäjä:)
sanetsi@jippii.fi

Blogin kautta on muodostunut semmone kuva että oot todella lämmin ihminen, myöskin sisukas, välität paljon niin perheestäsi kuin lukijoistasi ja tottakai että kosmetiikka on intohimo jonka huomaa parhaiten loihtimistasi upeista meikeistä ja mielenkiintoisista tuotearvioistasi! 😉

mrtlgrn (a) gmail.com

Voi vautsi mika palkinto!

Ensimmainen sana mika mulle tulee susta mieleen on Äiti. Vaikutat todella huolehtivalta, ystavalliselta ja lampimalta ihmiselta, jolle oma perhe on tarkein. Autat mielellasi muita. Olet myos raudanluja ammattilainen olematta kova, osaat tuoda vahan erilaista nakokulmaa esim. tuote-esittelyihin, etka kuitenkaan snobbaile vaan esittelet myos markettimerkkeja. Ja ah, kuinka kauniita meikkeja teet!

rusinapulla82@gmail.com

No tämän kyllä haluan voittaa!

Sinusta huokuu blogin kautta kypsyys, asiallisuus ja rehellisyys. Minusta olet ollut todella avoin ja rohkeakin, ottaen huomioon että olet avannut verhoja kosmetiikan lisäksi myös yksityiselämääsi – myös niihin vaikeisiin aiheisiin. Ihana blogi.

jenny.rinne@windowslive.com

Tämä taisi olla ensimmäisen kosmetiikka blogi minkä olen aikoinaan löytänyt 🙂
Sinusta saa ensinnäkin todella elinvoimaisen kuvan, teet selvästi sitä mistä pidät. Tutoriaalisi ovat mielenkiintoisia, ja luotan kosmetiikka-arvioihisi. Iso peukku siis koko blogille! 🙂

Cristiina.markkanen@gmail.com

Ihan mahtava palkinto!
Blogin kautta sinusta on mielestäni välittynyt kuva, että perhe on sinulle hyvin tärkeä. Sinulla on ihanat lapset, mies ja äiti joista todella välität paljon. Toisaalta myös työ vetää sinua voimakkaasti puoleensa, etkä varmaan viihtyisi pelkästään kotona. Minulle on ainakin tullut kuva, että tykkäät todella paljon työstäsi ja siitä että pystyt yhdistämään sen perhe-elämään. 🙂

Sinulla on tosi hieno blogi ja tuote arvostelut ja tutorialit on parhaita!

Seuraan sinua bloglovinin kautta. (minnanmail@gmail.com)

Oijoi joi! Tän mä haluan! Iik! 😀
Mulla on tullut susta erittäin lämmin mielikuva blogisi kautta ja tämän vahvistaa se, kun näimme vielä vilaukselta. Sinusta tosiaan huokuu lämpö ja huolenpito 🙂 <3 Lämmin äiti ja perhekeskeinen upea nainen <3
Myöskin koen, että olet oikea kosmetiikan ammattilainen. Sinun monet arvostelupostaukset antavat minulle monesti sen viimeisen päätöksen että onko himoitsemani tuote sitten lopulta oikeasti tarvittava. Olet mahtava <3

myfantazya (a) gmail . com

Olen saanut sinusta semmosen kuvan, että olet tosi iloinen, positiivinen ja luotettavan oloinen ihminen. 🙂 Aina tulee hyvälle tuulelle, kun lukee sinun postauksia, vaikka niissä ei mitään hirveän ihmeellistä olisikaan. 😀
-ronjamiranda
Ronja.1997@hotmail.com

Oijoi, on kyllä upea arvonta!

Mulla on susta sellanen hirvittävän lämminhenkinen ja välittävä mielikuva. Voisin kuvitella, että näin lukijana sua ois tosi helppo lähestyä ja tulla nykäsemään hihasta, jos sattuis samaan paikkaan joskus. 🙂 Ja jotenkin tästä blogista myös huokuu se, että blogi ja lukijat on sulle tärkeitä.

kynsienvarikartta@yahoo.fi

Wow, minkä työt olet tehnyt tämän kanssa. <3

Näen sinut helposti lähestyttävänä ja lämpimänä ihmisenä. Omistat aikaasi työllesi ja perheellesi sekä pidät vielä huippu-blogia! Nämä mielikuvat on pitänyt paikkansa myös kun olen kohannut sinut muutaman kerran kasvokkain (ainakin minun mielestä, onko näin? ) 😀

Vielä syksyisin terveisin,
Leben / meikki_monsteri@luukku.com

Mahtava arvonta <3

Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ajan ja joka päivä pitää käydä tsekkaamassa, onko tullut uutta postausta. Pidän todella paljon tyylistäsi – niin kirjoittamisen kuin blogin kautta välittyneen kuvan suhteen sinusta. Olen saanut sinusta vaikutelman, että olet todella jalat maassa tyyppi. Aito, rauhallinen, rehellinen ja ammattitaitoinen nainen. Pidän blogistasi todella paljon ja olenkin saanut siitä todella paljon vinkkejä itselleni.

Pakkasterveisiä Lapista 🙂

iida.hynynen(at)gmail.com

Iloinen, asiantunteva ja rakastava äiti. Nätti. Ahkera. Miljuuna muuta piirrettä. Morgaise@hotmail.com

Ihana arvonta !
Blogiasi olen lukenut reilut pari vuotta ja tykännyt kyllä ihan jokaisesta jutusta 🙂
Mielestäni olet sellainen jonka kanssa on helppo jutella, otat toiset huomioon, olet ystävällinen, lämminhenkinen ja perhe on sinulle tärkeä ja tykkäät työstäsi…..
m.kuivanen@gmail.com

Pakkohan tähän on osallistua 🙂
Sä olet todellakin kaikkea mitä täällä on jo mainittu!! Ja minulle ehdottomasti rakas ystävä kehen voin luottaa kun muuriin <3

Huikea arvonta! Sinusta on välittynyt maanläheinen, rehellinen ja ammattitaitoinen kuva. Blogitekstisi on sujuvaa ja otat hyviä kuvia. Vain positiivista sanottavaa! Ihanaa joulun odotusta 🙂 Osoitteeni: hle84(at)suomi24.fi

Oi, miten hieno palkinto, wow! Olen seurannut blogiasi jo pari vuotta, ja minulle on tullut sellainen kuva, että olet tunnollinen ja aito jalat maassa -tyyppi, joka tykkää joskus hemmotella itseään ja läheisiään. Olet klassisen tyylikäs nainen ripauksella rokkia. 🙂
Käyn sen verran useasti lukemassa postauksia, että en laita tähän sähköpostiosoitetta, mutta jos onni sattuisi suosimaan, niin huhuile nimimerkkiä Coconut. 🙂
Ja kun kerta palkinto on joulukalenteri, niin silloin voi kai jo toivotella sinullekin tunnelmallista joulun odotusta! 🙂

Lämminsydäminen, kaunis, perhe on tärkein (kuten pitääkin), huumorintajuinen, empaattinen, rehellinen mielipiteissäsi, rautainen ammattilainen, fiksu…. Lista on loputon 🙂

Pidän kovasti blogistasi ja olen saanut paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä lukiessani tätä.

nsandbe1(at)welho.com

Ohho, mikä arvonta! Tahtoo!

Lukijoistaan välittävä bloggaaja; blogissa selkeät kuvat ja tekstit sekä jaksat aina kommentoida lukijoille takaisin, jota itse arvostan paljon. 🙂

ellu_1990(at)hotmail.com

Jee, herkku- ja alkoholilakkoilijalle täydellinen joulukalenteri!

Mielestäni olet suorasanainen, rehellinen ja avoin. Olen lukenut blogiasi nyt kohta kaksi vuotta ja aina odotan innolla uusia postauksia. Blogityylisi ei ole muuttunut sinä aikana, olet ainoastaan kehittynyt kuvien ottamisessa ja itsesi ilmaisemisessa.

rajasilja@gmail.com

Mielettömän ihana arvonta!
Olen seurannut blogiasi bloglovinin kautta reilun vuoden verran ja sinusta on välittynyt hyvin lämminhenkinen, rehellinen ja ammattitaitoinen kuva. Tekstisi ovat mukavaa luettavaa ja niistä välittyy asiantunteva kuva. Mielipiteesi tuotteista ovat rehellisiä ja olen saanut blogisi kautta hyviä vinkkejä ja välttynyt turhilta hutiostoksilta. On ollut myös mukavaa lukea juttuja perheestäsi.
sanna_katariina@hotmail.com

Oi mikä arvonta!

Mulle on blogin kautta välittynyt sellainen kuva että todellakin välität lukijoistasi. Vaikutat myös todella ystävälliseltä ja sydämelliseltä ihmiseltä. 🙂 Myös blogissa näkyy se ammattimaisuus sekä tunnet hyvin kirjoittamasi aiheet.

sannaemilia.nummelin@gmail.com

Wau mikä arvonta! Ihan huikee.

Blogista saa sinusta lämpimän ja positiivisen kuvan. Otat lukijat huomioon ja kirjoita asioista kattavasti mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Tunnut myös luottavan lukijoihin ja kerrot asioista avoimestikkin vaikka ne eivät aina ihan aiheeseen kuulu. Arvostan sua ja saan blogistasi paljon irti koska jaksat nähdä kovasti vaivaa postauksien eteen. Kiitos!

viivi.korpela@hotmail.com

En pääse yli siitä kuinka mieletön idea tämä arvonta on! Ihan käsittämättömän hienoa että oot jaksanut nähdä näin paljon vaivaa kalenterin eteen!

Mielikuvani sinusta on äidillinen, ahkera, rautainen ammattilainen, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä. Ei olla koskaan tavattu, joten nämä asiat on välittyneet ihan vaan netin kautta 🙂

wastinglifestyle AT gmail piste com

Sinusta olen saanut ystävällisen ja positiivisen kuvan 🙂 On ihanaa lukea tekstiä, josta paistaa ammattitaitoisuus ja rehellisyys, sekä panostus blogin sisältöön. Olet selvästi ahkera ja kunnianhimoinen. Joulukalenterin idea jo tuo esiin, miten paljon vaivaa näet sen eteen.

idamannila@gmail.com

Wow unelma joulukalenteri:) siusta oon saanut kuvan et oot lämminhenkinen ja rautane ammattilainen jolle perhe on myös erittäin tärkeä kirjoitat tuotteista niin että normi tallaajaki ymmärtää ja on myös upeaa että uskallat kirjoittaa myös omasta elämästäsi! Näet paljon vaivaa blogin eteen ja on aina ilo tulla kattoo onko uusia postauksia 🙂 siu takia miunki on varmaa nyt jo pakko päästä lushin liikkesee hakee ihanuuksia 😀 tanjakonttinen@gmail

Ensisijaisesti rehellinen ja lämminhenkinen kuva on sinusta. Myös rohkeus paistaa läpi, erityisesti mieleen on jäänyt kertomuksesi avioliittosi vaiheista sekä päätöksestäsi keskittyä enemmän perheeseesi. Todella rohkean ihmisen valintoja nykymaailmassa, jossa moni luovuttaa ensimmäisen vaikeuden tullen ja jossa naisia toisaalta painostetaan keskittymään uraan, mutta edelleen odotetaan hoivaavaa äitiviettiä.
Arvosta todella paljon intohimoasi ja asiantuntemustasi kosmetiikan saralla, ilolla luen jokaisen postauksen.

Olen saanut hyvin samanlaisen kuvan , kuin muutkin täällä, mutta lisäksi joistain jutuista paistaa lapsenmielisyytesi. Tarkoitan että viileän rautaisen ammattilaisen pinnan alla selkeästi kuplii huumiri. Tästä esimerkkinä Teatteri kuvat jotka oli yli hauskoja! 😀 tämmöinen joulukalenteri olis huippu! Marjo.kiilavuo @ gmail.com

Ihana kalenteri! Oot kyllä nähny vaivaa lukijoiden eteen! Sen olet oloinenki, että tosiaan välität lukiojoistasi. Olet pirtsakka, kirpsakka, jämäkkä, Äidillinen ja viehättävä Vaimo 😉 Näin ajattelen täältä ruudun takaa..Mukavaa päivää!
elisabeth.nousiainen@gmail.com

Kiitos upeasta kalenterista! olen saanut vaikutelman välittävästä ihmisestä. Löysin blogisi Nonnulan kautta ja sain työni kautta näytteen teidän hyväntahtoisuudestanne, kun tahdotte lahjoittaa työpaikkani kauneuspäivään tuotteita. Superlämmin kiitos niistä <3, ne todella ilahduttivat käyttäjiään ja saajiaan. Blogistasi välittyy kuva innostuneesta ihmisestä, jonka kiinnostuksensa on laajasti koko kauneudenhoito ja sen ihmeellisyydet. Mail: piipavirtanen (at) icloud.com

olitpa keksinyt aivan ihanan palkinnon.
luotettava,lämmin,rehellinen ja mukava ihminen.
kikke at live.fi

Mukana!
Olen seuannut säännöllisesti blogiasi vasta noin vuoden. Tänä aikana olen saanut sinusta kuvan lämpimänä ihmisenä. Aina kun lukee blogiasi tulee hyvälle mielelle, koska postauksista välittyy se, että välität myös meistä lukijoista ja haluat kuulla meistä. Koen sinut myös vahvana naisena ja Rakastavana äitinä sekä vaimona. Kaiken kaikkiaan, olet ihana ihminen jonka kirjoituksia on miellyttävää lukea! 🙂
jennim.laine (at) hotmail.com

Minna on:
-Äidilinen
– Jalat maassa oleva
– Terveet arvot omaava
– Kypsä
– Ammattimainen
– Taitava meikkaaja

Kiitos myös sinulle tästä blogista, tämä on todellakin ansainnut paikkansa top 10ssä <3 . Olen yksi näistä tämän vuotisista uusista lukijoista ja enne Bloglovinin ”löytämistä” tallensin blogisi tietokoneeni kirjanmerkkipalkkiin.
Kirjoituksistasi ja aktiivisesta kommentteihin vastaamisestasi oikein huokuu se, miten teet tätä lukijoillesi mutta samanaikaisesti kuitenkin nautit blogin kirjoittamisesta. Arvostan myös sitä, miten avaat itseäsi ja omaa persoonallisuuttasi blogissa kirjoittamalla myös henkilökohtaisista asioistasi.

Ihanaa alkavaa joulunaikaa ja antoisaa tulevaa vuotta sinulle!

-Tiltu
tiltu_kultu (at) luukku . com

Upea arvonta!
Minulle on herännyt sinusta vahvasti sellainen lämmin ja äidillinen kuva.
Kannustava, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä.
Todella hyvä mielikuva siis on, joka ei ole kertaakaan horjunut :).

Arvostan ja kunnioitan sinua, vaikka en ole koskaan tavannutkaan. Blogistasi välittyy voimakkaasti, juuri sellainen rehellinen ja nimenomaa lämmin mielikuva, ja kaikkia kunniottava asenne.
Sinunlaisia ihmisiä saisi olla enemmänkin!.

skriiks@gmail.com

Vau mikä arvonta! 😀 Olet mukava, ystävällinen, äidillinen, ahkera, kaunis serkku♡ 🙂 Kirjoittamasi blogin teksti on helposti luettavaa ja näet todella paljon vaivaa tämän blogin eteen. Ja huomaa että, arvostat kaikkia jotka lukevat blogiasi. Olen muuten suunnitellut että, alkaisin tilaamaan Liv Boxin… 😉

Minna! Oot mieletön. Ja mielettömän palkinnonkin olet laittanut!!
Tutustuin blogiisi joskus aikoja sitten jonkin sivun kautta, missä oli listattuna kaikenlaisia kauneusblogeja. Glitz&Glam on jäänyt niistä kaikista silloin avatuista linkeistä ainoaksi, jota availen edelleenkin. Ihmisenä muistutat ihan tosi paljon mun omaa tätiä – joka muuten on yksi mun läheisimmistä ystävistä – ja tämä seikka varmaan tekee juuri sun blogin lukemisesta mulle kaikista mieluisinta. Ja oot tosi asiantunteva, kirjotat hyviä arvosteluja ja esittelet tuotteet ilman jotain ihmeellistä kaupallista vibaa. Sillon viimeksikin osasit auttaa mua heti sen urea-kysymyksen kanssa! 😀 Kaiken kaikkiaan todella ihana blogi, jota pitää varmasti todella upea ihminen. (Joka on onnistunut tutustuttamaan mut todella ihaniin tuotteisiin!)
-A

ada.kairavuori(at)luukku.com

Ihana arvonta! Olen lukijana ollut jo pitkään, lukijana tulee hyvä mieli teksteistäsi. Postaukset ovat laadukkaita ja selvästi ajattelet sitä, minkälaisia asioita muita saattaisi kiinnostaa.
Ensimmäiset kuvaavat adejktiivit, jotka tulevat sinusta mieleen : lämmin, huomioonottava ja taitava

annamariakaroliina ä hotmail.com

Ihanan blogisi perusteella vaikutat erittäin välittävältä, tunnolliselta, tarkalta ja tasapainoiselta ihmiseltä. Ja tietenkin vahvasti ammattilaiselta valitsemallasi alalla.
jossuli88@hotmail.com

Huh mikä arvontapalkinto! Ihan mieletön! 🙂

Olet topakka äitihahmo. Sellainen loistava yhdistelmä periksiantamatonta jämeryyttä ja huolehtivaa lämpöä.

Ohohohoo mikä palkinto! Mukana ollaan!

Olet yksi lämpimimmistä ja välittävimmistä ihmisistä jonka tunnen. Ymmärrät ja kuuntelet, ja sinulla on aina rehellisiä ja äärimmäisen viisaita mielipiteitä. Olet myös sinnikäs ja tarkka kaikessa mitä teet- rautainen ammattitaito paistaa läpi ihan kaikesta. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä että olen saanut tutustua sinuun. 🙂

eyeshadowandflame(a)gmail.com

Täällä aika tuore lukija, mutta mielestäni olet tyylikäs äiti 🙂 johannaliina(at)gmail.com

Hei Minna!

Minun mielikuvani sinusta on yhteen sanaan tiivistettynä ihmisläheinen. Tykkäät tehdä työtä ihmisten kanssa niin teatterilla, kosmemyyjänä kuin blogin pitäjänä. Lapsesi ovat sinulle tärkeintä maailmassa, mutta et ole unohtanut pitää huolta itsestäsi ja parisuhteestasi. Oletkin minulle todellinen roolimalli. Odotan nyt ensimmäistä lastani ja olen miettinyt paljon sitä, että miten en hukkuisi vauva-arkeen vaan säilyttäisin myös oman minäni. Siinäpä haastetta ensi vuodelle!

Kiitos vielä ihanasta blogista, jota tulee luettua ahkerasti, vaikka kommentoitua harvoin.

T. Lotta redcircledress@gmail.com

Ammatillinen, taitava, lämminhenkinen, iloinen, toiset huomioonottava, innostunut työstään. Kiitos hyvästä blogista 🙂 – anskubansku

Näe sinut positiivisena ja lämminhenkisenä. Blogisi tuo oikeasti paljon piristystä arkeen, kiitos siitä! 🙂
mmyheartishere@gmail.com

mielikuva Sinusta on kokeilunhaluinen, koska kokeilet rohkeasti uutta ja erilaista 🙂 täältä olen saanut myös paljon apua tuotteiden valintaan, kiitos siitä!
sandra82xx@suomi24.fi

Mielikuva sinusta on, että olet mukava, auttavainen, hyvä äiti ja positiivinen ihminen 🙂
Blogissa on hyvää laajuus, kirjoitat erilaisista asioista etkä vain tietystä osaalueesta (esim. Meikit) siintä plussaa, jaksat myös kirjoitella ahkerasti vaikka onkin perhe ja työt mutta silti löydät aikaa blogillekkin:)

kati.rinkinen@hotmail.com

Blogiasi seuraavana ajattelen sinun olevan luova ja tekevä kuin myös perhekeskeinen. Hieno arvonta, joka toisi joulun odotusta aikuisellekin naiselle 🙂
AP /
anne.puumala@anvianet.fi

Pirteä on sana, mikä mulla tulee eka mieleen

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Ääh. Nyt en ole varma tuliko äsken kirjoittamani romaanin mittainen kommentti perille vai ei, kun kirjauduin sisään vasta kirjoittamisen jälkeen ja tekstini hävisi. :S Yritän uudestaan. Blogisi on minulle kovin uusi tuttavuus, joten mielikuvani sinusta perustuu puhtaasti ensivaikutelmaan. Olet erittäin ammattitaitoinen ja taitava kauneuden monitoiminainen. Teksteistäsi huokuu innostus työtäsi ja bloggaamista kohtaan, sekä aito halu auttaa ihmisiä. Vaikka teet varmasti paljon yhteistyötä maahantuojien kanssa, et halua mainostaa mitään tuotteita pelkästä mainostamisen pakosta. Haluat löytää jokaiselle tuotteelle oikean kohderyhmän ja kertoa rehellisesti kenelle se olisi hyvä ja toisaalta taas kuka sitä ei oikeasti tarvi. Ja kuinka antelias olet järjestäessäsi näin mahtavalla palkinnolla varustetun arvonnan – olet laittanut siihen omaakin rahaasi, etkä vaan jaa eteenpäin jotain ilmaistuotteita! Wau! Kiitos!

zaanukka@hotmail.com

Voih, tuntuu jotenkin väärältä osallistua tähän arvontaan kun en koskaan mitään kommentoi mutta mukana ollaan oltu piiiiitkään, joten ei hätää! 😀 Niin hieno joulukalenteri että pakko saada ;D

Näen sinut vähän sellaisena hömppä-ihmisenä, joka on siis positiivinen ilmaus! 😀 Rakastat hyviä tuoksuja, kimaltavia kynsilakkoja ja heittäydyt kosmetiikan maailmaan lapsenomaisen innokkaasti. On ihanaa lukea sinun ”Olen niin innoissani tästä tuotteesta!” tekstejä koska niistä tietää että olet aidosti ihastunut johonkin tuotteeseen etkä tee tuotearvosteluja rahat mielessä. Tiedän siis lukijana saavani rehellisiä arvosteluja sinulta! Lisäksi tyttäresi Milla on aivan ihastuttava pikkulikka pitkine silmäripsineen (näen hänessä kovasti itseäni lapsena :D)

hurvakarva@gmail.com

Empaattinen, pirteä, muut huomioonottava ihminen, joka innostuu helposti asioista. 🙂 Olisipa ihanaa voittaa tämä palkinto!!

muikkuliini@gmail.com

Huikeahuikea palkinto!

Rautainen kauneusalan ammattilainen – kädentaito huippuluokkaa (meikit ja kampaukset, kattauksia yms unohtamatta) .
Kirjoitustyylisi on selkeää ja tarkkaa (tärkeää, jos lukija on kiinnostunut esittelemästäsi tuotteesta ja on aikeissa ostaa sen) – avoimuus (kerrot myös itsestäsi ja perheestäsi, jolloin ruudun takana on ystävä eikä pelkkä bloggaaja) ja huumori kuuluvat myös tyyliisi.
Empaattinen emo, lämmin suhtautuminen kanssaihmisiin.

water.lily@pp.inet.fi

Nuorekas perheenäiti, jonka intohimona on kauneudenhoito. Tieto uusimmista trendeistä ja luontainen taito mitä tulee meikkaukseen ja kampausten tekoon. Lämmin persoona, joka haluaa välittää tietonsa muille em. asioista kiinnostuneille ihmisille 🙂

Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä Fani,
Fanny-91@windowslive.com

Ihana arvonta ja ihana kysymys! Näen sinut kauniina ja taitavana meikkaajana, joka osaa luoda meikin kuin meikin. Kaikki postauksesi ovat mielenkiintoisia ja niihin täytyy aina paneutua kunnolla, huomaa että keskityt tarkkaan blogiin ja siihen mistä kirjoitat. Tiedät myös hyvin mistä puhut. Yleensä jos olen etsimässä / hankkimassa jotain tuotetta, niin selaan oletko sattumoisin kirjoittanut siitä ja millaiset mielipiteet sinulla on, luotan niihin täysin! On myös ihanaa, että olet avannut elämääsi blogissa, joten sitä kautta on myös päässyt hieman enemmän sinuun ja oletkin aivan täydellinen äiti lapsillesi. Ps. Parasta on, että ajattelet myös niitä tässä esim. Lushin tuotteiden kanssa<3 Awws!

Upea arvonta, onneksi muistin etten osallistunut silloin kun postaus tuli..
Sinä olet ystävällinen, huolehtiva ja upea nainen 🙂
Olet aina vastannut minun jättämiin kommentteihin ja sinulta tulee ihania meikkipostauksia!

t.sanna

Aivan ihana arvonta jälleen! :33

Koen että olet lämmin, blogisi lukijat huomioon ottava ja kaikin puolin ihana nainen! 🙂

Luen blogiasi bloggerissa nimellä Käpsy 🙂

sitronella@hotmail.com

Hei!
Ihana arvonta ja tosi kiva sekä hyödyllinen tämä blogisi : ) Taannoisella Prahan reissulla pitelin jo käsissäni Douglasin joulukalenteria, jota en sitten heti ottanut matkaan. Kyllä jäi kaivelemaan ja kirpaisee vieläkin aina kun sitä ajattelen….Mutta tämä sinun kalenterisi on varmasti vähintään yhtä hyvä, veikkaan että parempikin!

Olen seurannut blogiasi lähes päivittäin ainakin kahden vuoden ajan ja saanut useita hyviä vinkkejä täältä, vaikken ole aiemmin tainnut kommentoidakaan. Viimeisin hyvä löytö oli Paula’s Choice happokuorinta, jolla sain hyviä tuloksia aikaan, kiitos tästä, en ollut kuullut tuosta koskaan aiemmin.

Tämän kahden vuoden perusteella olen saanut sinusta jo jonkinlaisen mielikuvan. Olet määrätietoinen ja päättäväinen ihminen ja omaat lämpimän sydämen. Olet ihana äiti lapsillesi, ainakin päätellen kaikista kivoista tuliaisista ja järjestämistäsi juhlista, joista olet täällä kertonut ; ) Miehesi, johon vaikutat olevan hyvin rakastunut, on onnekas kun on saanut vaimon, joka kaiken tämän sisäisen kauneuden lisäksi on upean näköinen : )

Olisin halunnut jo aiemmin liittyä ihan ”virallisesti” blogisi seuraajaksi, mutta olen sen verran käsi näissä asioissa että en tiedä miten se onnistuu?!

t kirsikka

kirsikkakoo@outlook.com

Pidän sinua positiivisena, energisenä, tarmokkaana ja aikaansaavana naisena, jolta löytyy paljon omistautumisen ja myötäelämisen kykyä. Ihailen taitoasi tasapainottaa elämäsi hektisen työn ja perheen välillä. Olet selvästi alan rautainen ammattilainen, ja luotan tuotearvosteluihisi. 🙂

Moikka! Ihan mahtava arvonta, oot nähnyt paljon vaivaa tämän eteen. 🙂

Saamani käsityksen mukaan olet lämmin, mutta reipas jalat maassa -ihminen. Työsi on selvästi intohimosi, ja se näkyy jo paneutumisena blogipostausten tekoon. Äitinä olet varmasti rakastava ja turvallinen, mutta tarpeen tullen lempeästi toruva ja rajat asettava. Päällimäisenä mieleeni tulee se, että olen saanut sinusta todella ”elämänmakuisen” kuvan. 🙂

– Maria
darkest_july@msn.com

Lämminhenkinen, helposti lähestyttävä, lukijoistaan välittävä, vilpitön..nämä ovat ensimmäiset asiat, mitkä välittyvät sinusta 🙂

mira.l@saunalahti.fi

Moi!

Pidän sinua aika pitkälti samantyylisenä ihmisenä kuin itsekin olen. Olet rauhallisen, positiivisen ja ihmisläheisen oloinen nainen.

Meillä on itseasiassa aika paljon yhteistä, sama ammatti, melkein samanikäinen tyttölapsi(joilla jopa valitettavasti samalaisia flunssan aikaisia oireita) ja samantyylinen maku meikkien ja sävyjen suhteen. 🙂

-Nanna

nanna000@gmail.com

Osallistun 🙂
Näen sut kauneudesta erittäin paljon kiinnostuneena ja taitavana bloggaajana 🙂 Upean arvonnan oot saanut tänne nytkin järjestettyä, mukava blogi 🙂

-Sofia

sofia.koivisto@wippies.fi

Siusta on tullu niin ihana ja lämmin kuva, siulta uskaltaa tulla kysymään mitä tahansa kosmetiikkaan liittyvää, joistain bloggaajista kun saa semmosen kylmän ja ylimielisen kuvan, eikä niiltä mitään uskalla kysyä.. lisäksi sie myös vastaat aina, jotkut jättää vastaamatta kommentteihin. Oot ehdottomasti mukavin bloggaaja minkä tiedän! 🙂 horse.turunen@gmail.com

Ihan mieletön arvonta! Tämä olisi kyllä aivan mieletön joulukalenteri!
Mielestäni olet ahkera bloggaaja, joka tuntuu oikeasti välittävän lukijoistaan ja panostavan tähän blogiin. Uskoisin, että sinuun olisi mukava tutustua ihan oikeassakin elämässä, koska vaikuttat lämpimältä ja hyväntahtoiselta ihmiseltä. Olet minusta myös vahvasti äiti-ihminen ja kosmetiikan parissa työskentelevä ammattilainen. 🙂
charmedtaisan at hotmail.com

Huh, mikä palkinto. Kuvaa hyvin sinua. Tyylikäs palkinto, vaatinut paneutumista, aikaa ja lopputulos on kaunis ja tyylikäs kuten blogisikin. Olen saanut sinusta kuvan, että olet oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen. Perhe-keskeinen ja kuitenkin juhlaihminen, glamourhenkinenkin aivan selvästi! 😉 Energisyyttäsi ihmettelen; olet välillä töissä teatterilla, esittelemässä meikkejä tai hiustuotteita jossakin ja ja ja muualla tekemässä jotain muuta, päivität ahkerasti blogia ja vastaat kysymyksiin blogissa ja facessa ja olet aina hyväntuulinen ja ystävällinen. Miten sinä jaksat?! Kerro salaisuutesi! Kun testaat tuotteita, olet arvioissasi tarkka ja otat huomioon monia eri asioita, havaintojasi tuotteista on kiva lukea. Ilmoitat aina hinnan ja tuotteen saatavuuden, niitä ei tarvitse erikseen pyydellä. Olet tuonut blogiisi koko perheesi rohkeasti, sitä arvostan lukijana.
Vaikka ei joulukalenteri minulle tulisikaan niin toivotan hyvää jatkoa sinulle, perheellesi ja seuraan blogiasi yhä edelleen.
<3-terkuin OutiS eli outi.saariaho(@)gmail.com

Mahtava arvonta! Olen noin 1-2 kk seurannut blogiasi ja olen saanut sinusta aika positivisen ja lämminhenkisen kuvan kaikin puolin. Ammattitaito heijastuu selvästi kirjoituksissasi ja blogiasi on kiva seurata! -Lumikki-

Sinusta on tässä vuosien seuraamisen aikana jäänyt sellainen kuva, että olet lempeä, positiivinen ja sellainen lämminhenkinen ihminen, mutta samalla kuitenkin toimelias, aikaansaava ja tarmokas. Pidät kaikesta kauniista ja glamourista, mutta samalla kuitenkin pidät jalat maassa ja perheesi on sinulle tärkeä. Eli voisi sanoa aika tasapainoiseksi ihmiseksi. 🙂

meikinloppu@gmail.com

Kysyit millainen olet meidän mielestä ihmisenä – tässä kohtaa piti hetki miettiä. En ole sua koskaan henkilökohtaisesti tavannut, mutta blogisi puolesta susta välittyy lempeä, päättäväinen ja ’jalat maassa’- tyyppinen kuva. Reilu parisen vuotta on aktiivisesti tullut G&Gtä seurattua ja olen sinä aikana saanut aivan valtavat määrät inspiraatiota ja ideoita omaan elämääni, meikkileikkeihini ja blogiini. Ja onnittelut vielä tuosta ID:n 10 parhaan blogin joukkoon pääsystä, se ei ole mikään pikkujuttu 😉

hanna
hannamariav (at) hotmail.fi
http://www.hannamariav.com

Aivan ihana palkinto!

Näin 10 vuoden kokemuksella voin sanoa, että olet ihanan lämmin ja auttavainen ihminen. Sinulla on tahtoa, tarmoa ja sisua sekä omistautumista asioille, jotka ovat lähellä sydäntäsi. Perheesi on sinulle tärkeää ja sen huomaa. On ilo kutsua sinua ystäväksi 🙂

duvessa.oobd[at]gmail.com

Vaikutat todelliselta supernaiselta! Käyt töissä, hoidat lapset ja kerkeät silti ylläpitämään näin laadukasta blogia! Itseltä se ei onnistuisi 😀

heartagram-love@windowslive.com

Vaikken ole lukenut blogiasi kauaa, olen saanut sinusta iloisen, tasapainoisen ja ammattimaisen mielikuvan! Kosmetiikka on selvästi intohimosi, on ilo lukea blogiasi.

ekeseeni@hotmail.com

Näen sinut ihmisenä, joka on kunnianhimoinen eikä anna helposti periksi. Et myöskään pelkää työntekoa ja olet valmis tekemään perheesi eteen kaikkesi. Ihmettelen monesti, että montako tuntia sinulla on vuorokaudessa, perhe, työt, laadukas blogi.. olet ihmenainen! Elämäsi ei ilmeisesti ole aina ollut kovinkaan helppoa, mutta silti sinusta välittyy positiivinen kuva. Et päästä itseäsi helpolla, toisinaan tekisi mieli sanoa sinulle, että hellitä jos siltä tuntuu, ei me lukijat mihinkään kadota 🙂

Olen lukenut blogiasi nyt parisen vuotta, ja saanut sellaisen kuvan sinusta, että olet ammattitaitoinen ja ahkerera bloginpitäjä, sekä lämmin ja mukava ihminen 🙂

holyjumper(at)hotmail.com

Hyväntuulisena ja taitavana 🙂 myös bloginsa ’vakavasti’ ottavana, postaukset on hyvin tehtyjä ja monesti laajoja. Jaat myös mielellään tietojasi ja vastaat kivasti, erityisesti mieleen on jäänyt Grimas-postaukset. En löytänyt muualta netistä yhtä kattavaa tietopakettia! Niin ja huumorintajuisena, kasvokuvistasi välittyy pilke silmissä 🙂 plussaa(a)outlook.com

Minä olen saanut sinusta mielikuvan hyvin ”tavallisena”, maanläheisenä tyyppinä. Jolla on kuitenkin omalta alaltaan kova ammattitaito. Tavallisuudella tarkoitan sitä, että vaikutat helposti lähestyttävältä tyypiltä, et kaukaiselta ”bloggaajastaralta”.

Piti ihan klikkailla tuonne blogiarkiston alkuvuosille ja kyllä sieltä asti on tullut seurattua mukana 🙂
Sinä olet maanläheinen, lämmin ja rakastava perheenäiti.Töissäsi olet periksiantamaton ja raudanluja ammattilainen. Haluat aina tehdä asia viimeisen päälle kunnolla – kuten nyt esimerkiksi tämän joulukalenteripalkinto – aivan huippua!
hanneh (vara_h@suomi24.fi)

Itsekin kosmetiikkafriikkinä seuraan monia eri kosmetiikkablogeja, mutta Glitz&Glam on ainoa jonka käyn katsastamassa päivittäin. Ihannoin sinua muutamallakin eri tavalla. Ensinnäkin tietysti ammattitaitoasi. Pidän lukea tuotearbosteluja, joissa on oikeasti ammattilaisen näkökulma mukana. Meikkipostaukset inspiroivat, ja olen monia ”kopioinut” niin arkeennkuin juhlaankin. Lisäksi pidännkovasti kierjoitustyylistäsi ja siitä että otat lukijat huomioon. Näen sinut myös ruuhkavuosia elävänä lämminsydämisenä ja vahvana naisena, joka on löytänyt rinnalleen juuri sen oikean, ja ihanana äitinä. Sinun ja miehesi hieman erilianen tarina on osoitus siitä, että tosi rakkaus lyö vaikka läpi harmaan kiven. 🙂

Voi mikä ajatus tämä kosmetiikkajoulukalenteri, aivan ihana!

Tänne ruudun toiselle puolelle vaikutat aidolta ja siltä, että sinulla on jalat tukevasti maan pinnalla. Löysin blogin kunnolla vasta viime keväänä, ja olenkin ihmetellyt miten on voinut tällainen helmi jäädä huomaamatta aikaisemmin, vaikka yli viisi vuotta olen kauneusblogeja seuraillut. Kiitos mahtavasta blogista! 🙂

starlight@live.fi

Vau, miten upea idea tämä kalenteri on! ^__^

Olen saanut sinusta mielikuvan tyynenä, itsevarmana naisena. Olet hyvä äiti, olet todella ammattitaitoinen alallasi, ja otat lukijasi huomioon huomattavan hyvin. Sinulla tuntuu olevan silti jalat maan pinnalla. Uskallat kirjoittaa kuitenkin myös elämän nurjista puolista ja kipeistä asioista, vaikket niitä viikoittain tuokaan esille tai pidä blogia ns. henk. koht. marinakanavanasi.

Tämä on yksi pisimpään seuraamistani blogeista ^__^

sinny.o.92@gmail.com

Olet kyllä suuren työn tehnyt kalenterin eteen! Mielenkiinnolla ja kateellisena täältä sisältöä seurailen jos ei onni suosi..
Olen valitettavasti vasta puolisen vuotta blogiasi lukenut ja sen takia valitettavasti kun pidän postauksistasi todella paljon! Vaikutat eräänlaiselta monitoiminaiselta 🙂 sujuu niin meikkaus, hiusten laitto ja kynsien lakkaus 🙂 Liekö sinun vuorokaudessasi enemmän tunteja 😉

Valitettavan harvoin tulee kommentoitua nykyisin kun Bloglovinin kautta blogeja luen. Mutta kaikki postaukset luen tarkkaan. 🙂

@: kirsinkynnet@gmail.com

Näen sinut mukavana, vastuuntuntoisena ja kaiken kontrollissa pitävänä vahvana naisena. Tekstistäsi saa myös sellaisen kuvan, että kirjoitat intohimolla blogiasi.

nenniuu@gmail.com

Ihana idea tämä kalenteri! 🙂

Olen jo jonkun aikaa käynyt blogiasi lukemassa ja selailemassa, liittymättä kuitenkaan lukijaksi. Nyt korjasin senkin virheen! 😀 Mielikuvani sinusta on, että olet lämmin ja huolehtivainen ihminen, oikea kodin hengetär. 🙂 Sitten mieleen tulee myös sädehtivät silmät.

kattivaaranblogi @ gmail.com

Oi mikä upea joulukalenteri, ihanaa että olet viitsinyt tuollaisen kasata!

Blogisi kautta on minulle välittynyt kuva itsevarmasta ja aikaansaavasta naisesta, joka on ihmisenä lämmin ja positiivinen. Blogisi on laadukas ja asiantunteva, bloggaajana olet lukijoita arvostava ja jaksat aina vastailla kommentteihin.

Liityin nyt myös virallisesti seuraamaan blogia bloglovinin kautta.

Apua miten mahtava kalenteri, pesee varmasti kaupalliset kosmetiikkakalenterit ihan kuusnolla. Olen selaillut blogiasi sen alkuajoista lähtien mutta lukemalla lukenut jotakuinkin loppuvuodesta 2012 vaikkakin tällä googletilillä vasta aivan vähän aikaa. Teksteistäsi välittyy intohimosi kosmetiikkaan ja kuten joku aiemmin totesikin, myös minun mielestäni hehkut kodinhengettären tunnelmaa ja lämmintä mieltä.

Ihanaa, että oot nähnyt näin kauheasti vaivaa blogisi eteen ja myös meitä lukijoita varten 🙂 Oin seuraillut pidemmän aikaa, mutta nyt loin oman tilin, jotta pääsin virallisesti lukijaksi! Aivan mahtava blogi, josta oon saanut ideoita ja tietoa rutkasti 🙂 Kiitoksia ja hyvää joulua!
jenna.viinamaki@hotmail.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *