Glitz & Glam

Wet'n'Wild MegaPlump - minulla on sittenkin ripset!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään valokeilassa Wet’n’Wildin MegaPlump -maskara.

Koin ihanan yllätyksen kokeillessani Wet’n’Wildin MegaPlump -maskaraa. Hihii! Minulla onkin ripset!

Valittelin aikaisemmin ripsiäni, jotka kokivat kovia raskausaikana. Oikein mikään ripsiväri ei auttanut saamaan lyhentyneitä ripsiäni ojennukseen. Pahimmillaan tilanne oli synnytyksen jälkeen.

Pakko myöntää, että minut yllätettiin täysin. Pidän Wet’n’Wildia oikein laadukkaana kosmetiikkamerkkinä, vaikka ovatkin todella edullisia. En siltikään osannut ajatella, että saisin ripseni esiin Wet’n’Wildin maskaralla. Sain maskaran jokunen aika sitten, mutta en ollut testannut sitä. Melkein annoin maskaran jakoon, mutta onneksi päädyin kokeilemaan sitä itselleni.

Harja maskarassa on perinteisen mallinen, ilman erikoisempia muotoiluja. Harjakset ovat melko tiiviisti ja niitä on paljon. Koska harjassa on kuitenkin rakoja, niin ripsien on melko helppo päästä kunnolla syvälle harjaan, eli ronskia sahaavaa liikettä ei välttämättä tarvita maskaraa levittäessä. Maskaran massa on kuivahkoa jo uutena, eikä maskaraharjan päähän jää pitkää ”häntää” maskaran massaa. Putkilon annostelija on tiukahko, jonka vuoksi massaa ei jää liikaa harjaan. MegaPlump on tuuheuttava, eli volyymimaskara.

Pakkaus maskaralla on vaatimaton, mutta sisältö mitä loistavin minun ripsilleni. Maskara ei varise, mutta minulla ei yleensä maskarat varise, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. En myöskään huomannut näin talviaikana kertaakaan maskaran tuhriintumista alaluomelle. MegaPlump on myös kivasti vedenkestävä, sillä maskara kesti kyyneleeni silloin, kun hyvästelin viimeisen kerran vanhan kissani.

Sitten näytän mitä Wet’n’Wildin maskara saa aikaiseksi minun ripsilleni.

Ripseni ilman maskaraa. Hyvä kun niitä edes huomaa.

Ensimmäinen kerros. Ripseni ovat luonnollisen näköiset ja nehän näkyy! Ripset ovat saaneet volyymiä ja pituutta. Lisäksi ripset ovat taipuneet. Minulla on ollut luonnostaan taipuisat ripset, mutta nyt viime aikoina raskauden aiheuttaneen ripsikadon myötä ripseni ovat olleet suoremmat.

Vaikka maskaraharja ei ole ns. erotteleva, niin ripseni ovat silti erotellut yhden kerroksen jälkeen.

Kaksi kerrosta. Ripset ovat massiivisemmat, mutta pituutta niille ei juurikaan tullut lisää toisesta kerroksesta.

Toisella kerroksella ripseni pysyivät melko eroteltuina. 

Kolmas kerros. Ei paljoa eroa kahteen kerrokseen muuten kuin, että ripset menevät hieman kimpuisemmiksi.

Olen kokeillut megaplump -maskaraa neljäkin kerrosta ja huomannut, että eroa ei enää synny kolmannen kerroksen jälkeen. Kuivemman koostumuksen vuoksi ripset eivät ”kastu” maskaramassasta. 

Sipaisu maskaraa alaripsille ja samat kolme kerrosta toiseenkin silmään.*Räps, räps* Kyllä nyt taas kelpaa.

Ennen

Jälkeen

Ei ihme, että maskara on meidän suomalaisten suosima kosmetiikkatuote. Ripseni näyttävät Wet’n’Wild MegaPlump -maskaralla taas edes joltain. 🙂 Ilman rajauksia ja luomivärejä kaksi kerrosta on ehdoton maksimi kerroksissa minulle, mutta jos minulla olisi kunnon silmämeikki, niin kolme kerrostakin menisi.

Mitä Wet’n’Wildin MegaPlump maksaa? Katsoin, että Pretty.fillä normaalihintaisena maskaralla on hintaa 5,90 €/9 ml. Tällä hetkellä Pretty.fillä näyttäisi olevan kaikki Wet’n’Wildin tuotteet -20%, joten maskaralle jää hintaa enää 4,72 €. Huh! Olen tottunut ostamaan 18-30 euron maskaroita.

Mitä tästä taas opimme? Edullisista kosmetiikkatuotteista löytyy huipputuotteita. Halpa maskara toimii minun onnettomilla ripsilläni ja lisäksi maskara on ei-vedenkestäväksi minulla hyvin kestävä. Kyllä voin sanoa, että meikkaaminen on taas ollut mieluisampaa, kun saan ripsistäni tuuheammat, pidemmät ja taipuisat.

Mikä edullinen kosmetiikkatuote viimeksi yllätti positiivisesti? Onko sattunut vastaavaa, kuin minulle?

Munarikasta pääsiäistä ladies! 🙂

Tuote on saatu blogin kautta.

X