Glitz & Glam

Wet'n'Wild postaukseen jatkoa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilisessä postauksessa aloitin Wet’n’Wild tuotteiden esittelyn ja kokemuksista kirjoittelun. Tänään on osa 2 Wettiksistä.
Eilisessä meikissä olin käyttänyt Knock On Wood -paletin luomivärejä siten kun paletilla on tarkoitettu käytettävän. Se ko. sijoittelu ei sopinut minulle ollenkaan. Tein tämän päiväisen meikin omalla tyylilläni ja sain (omasta mielestä ainakin ;D) aikaan toimivan meikin itselleni.

Huulipunana Wet’n’Wildin Silk Finish Cherry Frost, joka on kylmä ja hohtava tummanpunainen. Aika kaunis väri. Käytin hiuksissani punaista kukkakoristetta antamaan tukea punaisille huulille.

Huulipuna on ihanan värinen. Hehkuva punainen, mutta silti hieman ”jäisen” näköinen, kuten on nimeltäänkin Cherry Frost.

Oletteko samaa mieltä siitä, että tällä tavalla käytettynä Knock On Wood -paletin luomivärit toimii?

Käytin siis tällä kertaa liikkuvalle luomelle vaaleanpunaista, joka on paletissa ajateltu käytettäväksi kulmaluulle. Luomivaossa käytin ruskeaa, joka paletissakin oli tarkoitettukin luomivakoon. Luomivaon yläpuolella häivytyksessä käytin viininpunervaa, joka oli tarkoitettu liikkuvalle luomelle. Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin highlightina Make Up Storen Pink Frostia, joka soveltuu lähes kaikille kaikkien värien kanssa highlightina. Tässä Wet’n’Wildin Knock On Wood -paletin meikin kanssa käyvät yhteen täydellisesti.

Rajauksessa käytin ruskeaa geelilineria. Ripsillä ruskea Maybellinen Unstoppable maskara.

Katsotaanpa sitten huvikseen vertailua eilisen ja tämän päiväisen meikin välillä.

Eilisen postauksen meikki, jossa luomivärit on sijoiteltu paletin ehdotuksen mukaan. Kulmaluulla vaaleanpunainen, luomivaossa ruskea ja liikkuvalla luomella viininpunerva.

Tämän päivän postauksen meikki. Tässä tosin olen käyttänyt trio-paletin ulkopuoleltakin luomiväriä, eli highlightina Make Up Storen Pink Frost. Paljon parempi, eikö vain?

Eilinen meikki kokonaisuutena.

Tämän päivän meikki.

Molemmat huulipunat (Dark Pink Frost & Cherry Frost) ovat ihania ja kauniita… myös minulle sopivia. Kuvia katsomalla tuo Cherry Frost näyttää herkullisemmalta.

Wet’n’Wildin Cover All Stick on peitepuikko. Ei mikään elämää mullistava tuote. Wettiksen peitopuikko on samanlainen kuin moni muukin kokeilemani peitepuikko. Peittää monet näpyt ja värivirheet, mutta ei tee ihmeitä, eli ei taio kadoksiin mega suuria kuukautisten aiheuttamia paiseita. ;D

Kuvat vielä saamastani Knock On Wood -paletista.

Sitten kirjoittaisin ajatuksiani Wet’n’Wildista. Olen tiennyt ko. merkin jo useamman vuoden, mutta minulla ei ollut ennestään kuin pari vanhaa Wettiksen kynsilakkaa, joista pidin paljon ja pari glitteripurkkia. Siinä oli aikaisempi kokemukseni Wettiksestä. Olen aina mieltänyt Wet’n’Wildin nuorien tyttöjen merkiksi sen ERITTÄIN halvan hinnan ja hieman halvan näköisten pakkausten vuoksi. Wettis teki selkeästi paremman uudistuksen ja muutti pakkauksiaan tyylikkäämmiksi, joskin ne kyllä ovat vieläkin muovisia ja halvan oloisia, mutta hei! Mitä voi odottaa niillä hinnoilla? Toisaalta kun miettii, niin turhaahan se on maksaa kalliista paketista, sillä sisältöhän se tärkeintä on. Ihan niin kun meissä ihmisissäkin. Sisäinen kauneus on ulkoista paljon tärkeämpää. 🙂
Jotkut tuotteet Wettiksellä ovat ihan huippuja, jotkut keskinkertaisia ja jotkut heikkoja. Näistä meikeistä joita sain testiin huippuja ovat luomivärit, keskinkertaisia peitepuikko, huipun ja keskinkertaisen välimaastossa huulipunat ja keskinkertaisen ja heikon välissä on H2O Proof Eyeliner.
Wet’n’Wild yllätti minut kuitenkin hyvien tuotteidensa vuoksi. Ei pöhkömpi merkki ja voisin suositella tutuillenikin.

Eilisen postauksen kommentteihin tuli kyselyä, että vieläkö Suomesta saa Wet’n’Wildia? Tosiaan… ennen Wet’n’Wildia myi Sokokset ja Emotionit. Nykyään Wettistä myy Seppälät ja lisäksi verkkokauppa puolelta tiedän Pretty.fi:n myyvän jotain Wet’n’Wildin tuotteita.

Minkälaisia kokemuksia ja mielipiteitä teillä on Wet’n’Wildista? Mikä on suosikkituotteesi Wet’n’Wildilta?

X