Glitz & Glam

Wet'n'Wild

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain tässä muutama viikko sitten sähköpostia, jossa tiedusteltiin, että olisinko halukas kokeilemaan Wet’n’Wildin tuotteita? Tietysti minä olin, sillä minulla ei ole paljoa kokemusta Wet’n’Wildista, mutta olen lukenut monista blogeista kehuja tästä edullisesta kosmetiikkamerkistä. Minulla olisi ollut mahdollisuus itse valita kokeiluun tuotteita, mutta päätin antaa vapaat kädet siinä mitä tuotteita testaan.

Ajattelin kirjoittaa teille minun kokemukseni ja esitellä tuotteita käytössä. Tänään on yksi meikki ja huomenna toinen. Lisäksi tulee lakattuja kynsiä myöhemmin. 😉

Ensin Wet’n’Wildit jotka sain…

H2O Proof Liquid Eyeliner väriltään Smokey.

Luomiväritrio Knock On Wood.

Cover All Stick peitepuikko sävyltään Medium.

Silk Finish huulipunat sävyiltään Cherry Frost ja Dark Pink Frost.

Kynsilakkoja: Bite the Bullet, Break the Ice, Disturbia. Nämä kynsilakat esittelen myöhemmin ja kerron kokemukseni niistä.

Meikissä olen käyttänyt Wet’n’Wildin peitepuikkoa, luomivärejä, eyelineria ja huulipunaa.

Huulipunana ihana kylmän hohtava Dark Pink Frost.

Tein silmämeikin niin kuin paletin ideana on käyttää niitä. Liikkuvalla luomella viininpunertava, varjostuksessa ruskea ja kulmaluulla vaaleanpunainen.

Rajaus H2O Proof eyelinerilla Smokey.

Minusta nämä luomivärit näin sijoiteltuna ei toimi minulla. Oletteko samaa mieltä? Vaaleanpunainen kulmaluulla saa silmäluomeni näyttämään siltä kuin olisin juuri nyppynyt kulmakarvojani… tosin minulle ei juurikaan tule punoitusta nyppimisestä, mutta jos tulisi.

Huomisessa meikissä luomivärit on sijoiteltu eri tavalla. 😉

Minulle ei siis sopinut se luomivärien sijoittelu joka on paletin ”ehdotus”, mutta muuten luomivärit olivat todella hyviä! Pigmenttisyyttä riittää, luomivärit tasoittuvat helposti, tasaisesti ja kauniisti luomelle. Häivyttely on myös helppoa. Olin yllättynyt, vaikka olen lukenut kehuja näistä Wet’n’Wildin luomiväreistä. Ostaisin ja varmasti tulen ostamaankin näitä. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan, sillä hintaa W’n’W:n triolla on 5,95 euroa. Paletin mukana tulee pieni aplikaattori ja sivellin häivyttelyyn. Pakko kylläkin sanoa, että en meikkaisi noilla välineillä kuin äärimmäisessä hätätapauksessa, mutta ovathan ne kuitenkin sormea paremmat käytössä. ;D

Tässä meikissä huulipunana vasemman puoleinen Dark Pink Frost. Huulipuna levittyy hyvin ja tuntuu mukavalta huulilla. Tuoksu on hieman parfyyminen suoraan nuuhkastaessa, mutta ei tuoksu enää huulilla. Huulipunan kesto on ihan peruskestoinen. Eli ei kestopuna, mutta ei nyt ihan hetkessä katoa.
Huomisessa meikissä on sitten tuo oikean puoleinen Cherry Frost -huulipuna.

Entä mitä tykkäsin Wet’n’Wildin H2O Proof Eyelinerista? Eyeliner on vedenkestävä ja kesti minulla suttaantumatta työpäivän. Yritin sutata sormin rajausta ennen meikkien poispesua illalla, mutta rajaus vain pysyin. Mutta sitten tulee mutta… En pitänyt eyelinerin siveltimestä. Sivellin on todella kova ja ei jousta juuri ollenkaan. Minun tottumuksiin se oli haasteellista. Minusta sillä oli vaikea tehdä rajaus. Toki tämä on taas tottumuskysymys. 😉 Joku toinen voi pitää eyelinerin sivellintä just parhaimpana. Väriltään Smokey on mustanharmaa, eli hieman kevyemmän näköinen kuin ihan musta rajaus. Plussaa pysyvyydestä, mutta miinusta siveltimestä.

Huomisessa postauksessa toinen meikki missä olen käyttänyt Knock on Wood -palettia ja Cherry Frost huulipunaa. Kerron myös kokemukseni ja näkemyksiäni merkistä Wet’n’Wild.

Loppuun minun niitä-näitä höpöttelyjä. 😉 Eilen olin pitkän päivän töissä. Cabaretia oli kaksi näytöstä, eli päivällä ja illalla. Lähdin aamulla puoli ysiltä ja kotiin tulin yhdeltätoista yöllä. Huh! Näitä kahden näytöksen lauantaita on jonkun verran. Oli mukava tulla kotiin ja rauhottua tietokoneelle ja huomata kuinka moni oli taas kirjoitellut minulle kommentteja. 🙂 KIITOS! Piristää minua aina ja tuntuu mukavalle. 🙂

Kävin eilen katsastamassa Kotkan Sokoksen Cabaretin näytöksien välillä. Sokoksellahan on vielä tämän päivän 3+1 -päivät, eli mukavia tarjouksia. 😉 Olin aika pettynyt Kotkan Sokokseen, sillä kosmetiikkapuoli on melko pieni ja suppea. 🙁 Mutta en minä sieltä tyhjin käsin lähtenyt. Löysin kivoja meikkejä ja osan ihan pilkkahintaan. Yksi selektiivinen tuote tuli myös ostettua. 😉 Ainakin Kotkan Sokoksella on Goshia ja We Care Iconia edulliseen hintaan. 😉 Kannattaa käydä katsomassa. 

X