Glitz & Glam

Ylistetty olkoon porosaippua

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen taas kerran rakastunut… tuoksuun. Lushin joulutuotteita esittelin jo reilu kuukausi sitten. Sen jälkeen olen ostanut ehkä vähän yllättävänkin tuotteen itselleni.

Palasaippua! En edes pidä palasaippuoista, mutta silti ostin sellaisen. Reindeer Rock kuulosti niin hauskalle, että oli pakko kokeilla.

Voi hyvänen aika, kun tämä tuoksuu hyvälle! Melkein voisin väittää, että kukaan ei sano tätä pahanhajuiseksi. Saippuassa on käytetty puolukkauutetta, joka tuntuu myös tuoksussa. Puolukan lisäksi tuoksussa tuntuu punaiset marjat. Ihanan makea ja mehevä tuoksu, joka on hyvin täyteläinen ja syvä. Vähän siinä ja siinä, että menisikö Reindeer Rock tuoksun puolesta ohi Snow Fairyn? Hyvin addiktoiva tuoksu molemmissa.

Reindeer Rock on väriltään punaista ja sen seassa on hieman kimallusta, joka hieman näkyy kuvassakin. Saippua ei vaahtoa voimakkaasti, mutta sitä voi kyllä käyttää ihan hyvin vartalonkin pesuun. Levittyy kuitenkin hyvin ja tuntuu riittoisalta. Käsisaippuana Reindeer Rock on ehkä toimivampi, mutta tuoksun vuoksi haluan käyttää sitä suihkussa. Kyseessä on palasaippua ja siksi se jättää ihon melko natisevan puhtaaksi. En pidä palasaippuoista juuri tuon natisevan tunteen vuoksi, mutta tämän kanssa teen poikkeuksen, koska tuoksu on vain niin ihana.

Tämä 250 g:n pala on melko kookas. Suosittelen sitä pienempää (100 g), sillä se on käteen sopivampi. Minua hieman harmitti, kun saippuapalaani ei sattunut hienoja kuvia kokonaisina, vaan näkyvissä on vain poron jalat. Pöh! 😀

Kuva: Lush.fi

Reindeer Rockin kuviot ovat saaneet innoituksensa kalliomaalauksista.

Porosaippua on joulutuote Lushilla, eli myynnissä vain tämän joulukauden. Saippuoihin ja muihin Lushin tuotteisiin pääsee tutustumaan Suomessa Helsingin rautatieaseman asematunnelin myymälässä tai verkkokaupassa Lush.fi.

En löytänyt verkkokaupasta kuin 100 g:n Reindeer Rock -saippuapaloja, jotka maksavat 5,90 €, mutta minä suosittelinkin juuri sitä 100 g:n palaa. Se on käteen sopivampi.

Oletteko jo ehtineet kokeilemaan Reindeer Rockia? Mitä olette mieltä? Kumpi on ihanampi tuoksultaan, Reindeer Rock vai Snow Fairy? Minä niin toivoisin, että ensi vuonna Reindeer Rock löytyisi suihkugeelinä. Palasaippua on minusta epäkäytännöllinen suihkuun ja muutenkin suihkugeeli on miellyttävämpää käyttää.

Lue myös

X