Glitz & Glam

YSL Baby Doll -maskara

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Toinen saamani Yves Saint Laurent uutuus, jonka sain testailtavaksi on tämän päiväinen postauksen aihe.

Minua miellyttää kovasti Yves Saint Laurentin tuotteiden ulkonäkö. YSL:n tuotteita tulee vilahtamaan enemmänkin, sillä reissulta tuli osteltua YSL:n huulikiiltoja ja valokynä. Luksusmaisen kauniita ja ylellisen näköisiä, kuten myös tämä Baby Doll maskarakin.

Volume Effet Faux Cils Baby Doll on todellinen uutuus, sillä ko. maskara tuli pari viikkoa sitten Sokoksille ja tällä viikolla muihin myyntipaikkoihin myyntiin. En löytänyt Pariisin Sephoroista tai Marionnaudeista YSL:n Baby Doll maskaroita, eli eivät olleet vielä sielläkään myynnissä viikolla 18.

Baby Doll on erotteleva ja tuuheuttava maskara. Pituutta se luo minusta myös, vaikka siitä ei erikeen mainita. Sävyvaihtoehtoja on 4, jotka ovat Fetish Black (musta), Wheedler Brown (ruskea), Audacious Blue (sininen) ja Indiscreet Purple (violetti).

Maskaran harja on nykyaikaisesti kumimainen, lyhyillä harjaksilla. Harjakset eivät ole liian tiheät, jolloin hentosemmatkin ripset kulkevat helposti harjaksien välissä ilman suurempia kikkailuja.

Baby Doll selkeästi avaa katsetta. Kuvissa minulla on aina tapana hieman siristää silmiäni, koska se vain yksinkertaisesti näyttää paremmalta, kuin minun pyöreät säikähtäneen bambin silmät. Huomasin, että Baby Doll nostattaa nimenomaan ripsirivistön keskeltä eniten ripsiä, jolloin aikaan saadaan suuremman näköiset silmät kuin, että ripset nousisivat massiivisemmaksi ulkonurkista.

Baby Doll luo pyöreämmät ja nukkemaisen suuret silmät. Pakko sanoa, että aika erikoinen, sillä en aikaisemmin ole yhdenkään maskaran huomannut tekevän samaa efektiä.

Kuvissakin näkyy, kuinka ripset ovat nousseet rivistön keskikohdasta.

Ripset ovat myös mukavan jäsennellyt. Pari uutta lyhyttä ripsikarvaa eivät vielä taipuneet muiden joukkoon lyhyytensä vuoksi, mutta muuten ripset ovat mukavan jäsennellyt.

Laitanpa vielä kuvia, kun maskaraa olen käyttänyt useamman kerran ja kun maskara muuttuu toimivimmaksi. Tiedättehän sen, kun aluksi maskara tuntuu hieman liian kostealta ja noin 1-2 viikon jälkeen se on parhaimmillaan? Lisäksi kuvissa on tämän hetkinen ripsieni kunto, joka on parempi, kuin postauksen ensimmäisissä kuvissa.

Tämä postaus on odottelut melkein valmiina jo hetken. Onneksi en viimeistellyt ja postannut tätä, sillä olisin joutunut palaamaan maskaraan uudestaan.

Pidin Baby Doll -maskarasta kovasti, mutta siinä oli yksi miinus. (Huomatkaa sanamuoto oli)  Se tuhriintui alaluomilleni. Jostain syystä päätin käyttää pienen tauon jälkeen Baby Dollia uudestaan. Aivan käsittämätöntä on se, että maskara ei ole sen jälkeen enää tuhriintunut alaluomilleni. En tosiaan ole aivan varma missä syy voisi olla, että aikaisemmin maskara tuhriintui ja enää ei, vaikka olen nyt käyttänyt Baby Dollia useammin ja säät ovat lämpöiset. Spekuloinut olen kuitenkin ja miettinyt asiaa kovasti. Yksi vaihtoehto voi olla, että silmänympärysvoiteeni vaihtui tuossa välissä. Käytän paljon voidetta ja silmäluomeni on lähes kyllästetty voiteella. Silmänympärysvoide aiheuttaa toisinaan maskaran tuhriintumista. Tai sitten ripseni olivat vielä aavistuksen heikkokuntoiset Baby Doll -maskaran ensimmäisillä käyttökerroilla. Pienen tauon aikana ripseni palautuivat täysin vanhaan kuntoonsa. Voihan se olla, että maskara ei kestänyt ripsilläni, kun niissä selkeästi oli jokin vialla.

Kuten alussa kerroin, niin Yves Saint Laurentin Baby Doll on juuri tullut myyntiin. Selektiivisestä merkistä kun puhutaan, niin ylellisyydestä joutuu aina hieman maksamaan ekstraa. Baby Doll maskaran hintasuositus on 38,00 euroa.

Ehkä postaukseni tärkein kysymys kuuluu, että ostaisiko tämän postauksen kirjoittaja ko. maskaran 38 eurolla? Jos en olisi menossa ulkomaille, eikä kukaan tuttunikaan olisi, niin sitten joutuisin ostamaan tuohon 38 euroon. Tietysti mielummin ostaisin edullisemmin tax freestä, mutta kyllä olisin valmis maksaan 38 euroa, koska pidän maskaran tekemistä nukkesilmistä. Kun tuhriintumistakaan ei ole enää esiintynyt, niin en näe ostamisen esteeksi mitää muuta, kuin pankkitilini tämän hetkisen saldon. ;D Kun balanssi taas palaa, niin ehdottomasti ostan vielä Baby Doll -maskaran tämän loputtua.

Tuote on saatu blogin kautta.

X