Glitz & Glam

YSL Kiss & Blush – huulet & posket

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Alkuvuodesta Yves Saint Laurent lanseerasi Baby Doll -tuoteperheeseen Kiss & Blush -huuli-/poskipunat. Kiss & Blushissa on yhdistetty meikkivoiteen ja huulipunan teknologiat.

”KISS YOUR CHEEKS, BLUSH YOUR LIPS”

Kynsilakkapullon näköiseen pakkaukseen kätkeytyy tuote, joka on huuli- ja poskipuna samassa. Tuotetta on aika paljon pullossa, sillä 10 ml on enemmän, kuin huulimeikeissä yleensä.

Kiss & Blush levitetään vaahtomuovisella applikaattorilla, jossa on erikoinen muotoilu. Applikaattori annostelee massaa juuri sopivasti. Huulille levittäessä applikaattorilla saa rajatkin hyvin tarkasti, vaikka huulia ei olisi rajattu kynällä. Poskille käytettäessä koin helpoimmaksi tavaksi ensin levittää kämmenselälle Kiss & Blushia ja siitä ottaa sormille ja viedä poskille. Ensin hyvin hentoisesti isommalle alueelle, jonka jälkeen kerrostusta pienemmälle alueelle, jotta poskipäille saadaan hieman intensiivisempi sävy. Kiss & Blush omaa helposti levittyvän koostumuksen, joten sen saa tasoittumaan kauniisti poskille myös siveltimillä, mutta koin sormet tarkemmaksi ja parhaimmaksi levitysvälineeksi. Kannattaa myös kokeilla meikkisientä, jos sormet tai sivellin tuntuu hankalalta. Sivellintä käyttäessä kannattaa valita skunkki, meikkivoidesivellin tai kabuki.

Sävyvaihtoehtoja on 12, joista minulla on kolme. Hauskaahan näissä on 90-luvun tyyliin ”matchailu” huulimeikin ja poskipunan kanssa. Rohkeimmat voivat yhdistellä täysin eri sävymaailmoja huulille ja poskille.

Kuvattu puolivarjossa

Swatch-kuvissa vasemmanpuoleinen on applikaattorilla levitetty kerros Kiss & Blushia ja oikeanpuoleinen on häivytelty sormella.

Kuvattu täysin varjossa

Koostumus on hyvin pehmeä ja samettinen, ehkä aavistuksen vaahtomaisen tuntuinen. Oikeasti hieman meikkivoidemainen. Sävyt ovat mattaisia, mutta eivät täysin himmeitä. Kiss & Blush heijastaa valoa, mutta ei suoranaisesti kiillä. Pigmenttisyyttä riittää, mutta silti lopputulos on huulilla, että poskilla hyvin luonnollinen. Mattaisesta koostumuksesta huolimatta Kiss & Blush ei ole huulilla huippukestävä, mutta ei todellakaan katoa ihan hetkessä. Mukavaa on myös se, että Kiss & Blush ei kuivata huulia. En kuitenkaan käyttäisi todella rohtuille huulille, sillä pigmenttiset huulipunat eivät koskaan näytä hyvältä rohtuneilla huulilla. Koostumuksen perusteella odotin aluksi tiukempaa pysyvyyttä. Poskilla sitä vastoin sävy kestää pidempään, kuin puuterinen poskipuna.

Pahoittelen toistoa jo nähdyistä meikeistä. Olen vain kokenut käteväksi yhdistää monien tuotteiden käyttöä meikkikuvissa. Näin en joudu stressaamaan, että milloin pystyn sopivan luonnonvalon aikaan kuvailemaan? Saan yhdellä kuvaussessiolla moneen postaukseen kuvia tuotteista kasvoillani. Kun tosiaan kahden pienen lapsen äiti ei pysty kuvauksiaan toteuttamaan oman mielensä ja fiiliksensä mukaan. Jos ei työt määrittele aikataulujani, niin sitten sen tekee lapset. Äideistä kuulostaa varmaan tutulle.

2 Rose Frivole

Poskilla kauniin ja kuulaan ilmeen antava. Ruusuinen sävy, joka sopii erityisesti kylmäsävyisille.

Huulilla hyvin romanttisen ja tyttömäisen näköinen.

5 Rouge Effrontée

Antaa poskille hyvin luonnollisen näköisen sävyn. Aivan kuin hieman punastelisi söötisti.

Hyvin lämmin punainen, joka viileäsävyisille toimii parhaiten kesäpunana. Hieman fiftarihenkinen sävy.

12 Moca Garconne

Vähänkin päivettyneellä iholla lähes huomaamaton. Sävyä voi käyttää myös kevyiden varjostuksien luontiin.

Nätti nudesävy huulilla. Ei liian vaalea tai ruskea. Turvallinen sävy monille ja takuuvarma valinta hyvin tummien silmämeikkien pariksi.

Olen aivan hullaantunut Kiss & Blushiin! Haluan näitä lisää! Huulilla kaikki ovat ihania, mutta poskipunana minua ihastutti eniten viileä pinkki 2 Rose Frivole. Kätevä 2 in 1 -tuote käsilaukkuun. Kiss & Blush toimii erinomaisesti huuli-, että poskipunana. Se ei tunnu kuivalta ja kuivattavalta huulilla, eikä rasvaiselta ja vahamaiselta poskilla. Kiintoisa koostumus.

Hintaa näillä ihanilla Kiss & Blush -lakoilla (siksikö näitä nimitetään?) on luksusmerkin tapaan aika paljon. Kiss & Blushista saa pulittaa 45 euroa, mutta laivojen tax free -myymälässä selviää hieman huokeammin. Silja Europalla Baby Doll Kiss & Blush kustantaa lähes pari kymppiä vähemmän.

Joko olette kokeilleet näitä ihastuttavia uutuuksia? Minulle on tulossa vielä yksi sävy näitä. Oli pakko pyytää ystävääni tuomaan laivalta minulle fuksian sävyinen Kiss & Blush. En vain ole työkiireiden vuoksi voinut tavata ystäväni kanssa.

Lue myös

X