Glitz & Glam

Yves Saint Laurent Golden Gloss -huulikiillot

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Aloitan Pariisin ostoksieni yksittäiset tuote-esittely/arvostelut Yves Saint Laurentin häikäisevän kimalteisilla Golden Gloss -huulikiilloilla.

Yves Saint Laurent on vienyt minut mennessään. Himoitsen ja hypistelen kovastikin YSL:n tyylikkäitä tuotteita ja huokailen unelmoiden… Valitettavasti kaikkeen haluamaani ei yksinkertaisesti ole varaa.

Pariisin lentokentältä tuli ostettua kolmen huulikiillon pakkaus, joista yksi sävy meni äidilleni tuliaisiksi. Ajattelin, että jos äitini innostuisi joskus bilelookkinsa viimeistelemään kimalteisella huulikiillolla mattamaisten sijaan. Nähtäväksi jää, että käyttääkö äiti kiiltoaan?

Itselleni jätin kaksi muuta sävyä. Punainen 3 Golden Coral ja vaaleanpunainen 10 Golden Peony.

Huulikiilloissa on sivellin lyhyillä karvoilla. Sivellin tuntuu hyvältä ja sillä on helppo levittää kiiltoa huulille tarkasti. Karvat ovat pehmeitä ja taipuisia, joka helpottaa kiillon levityksessä.

Mietittekö samaa, kuin mitä minä mietin ensi kertaa kokeillessani näin kimalteisia huulikiiltoja? Mietittekö, että kuinkahan raapivia nuo glitterit ovat ja kuinkahan kivalta ne hampaissa tuntuu, kun huulimeikkejä käytössä aina hieman kulkeutuu suuhunkin? Tiedättekö sen ikävän tunteen hampaissa, kun glitterit huulikiillosta kulkeutuu hampaiden väliin? Hyrrrr… tekee pahaa ajatuskin.

Ei, YSL:n Golden Gloss -huulikiiltojen glitterit ovat niin pieniä ja hienojakoista, että eivät tunnu huulilla ollenkaan, eikä aiheuta ikävää tunnetta hampaissa. Oikeastaan huulikiillon ”glitterit” eivät ole ihan glitteriä, vaan 24 karaatin kultaa (of course!). Melkoista glamouria minulle arkeen. Tämä tuote kuuluu sinne arjen luksus -kategoriaan, jolla voin tavallisena pyykki-, ruokakauppa- ja siivouspäivänä leikkiä mielessäni O.C:n naisia. Hei, saahan sitä kotiäiditkin hassutella omassa vaipparallimaailmassaan. 😀

Kuvia huulikiilloista huulilla.

Golden Peony (Golden Pivoine) on hennon vaaleanpunainen, kylmä sävyinen ja luonnollinen.

Minulla on sen verran tumma iho huulilla, että Golden Peony hieman vaalentaa minun omaa ihon sävyäni.

Golden Coral (Golden Corail) on herkullisen punainen, hieman enemmän sävyä antava ja ilmettä raikastava.

Jos kirkkaanpunaiset huulet pelottavat ajatuksena omille huulille, niin aina voi kokeilla punaista huulikiiltoa. Tälläinen sävy raikastaa myös ilmettä, mutta tuntuu turvallisemmalta, jos ei ole tottunut käyttämään kirkkaanpunaisia huulipunia.

Golden Corail on minun lempparini, sillä punainen sävy on kaunis ja hillitty sävy minulle ruokakaupassa lasten kanssa asioidessa. Toki toisinaan punaan huulet kirkuvan punaisiksi, vaikka vain sinne maitokauppaan mennessäni, mutta toisinaan on niitä ”älkää kukaan huomatko minua” -päiviä ja tällöin punainen huulikiilto on osoittautunut valinnakseni, jos haluan kuitenkin pienillä vippaskonsteilla freesata ilmettäni.

Golden Gloss -huulikiillot tuntuvat kosteuttavilta ja huulia hoitavilta. Kiillot eivät ole todella tahmaisia, mutta hieman niissä kevyttä tahmeutta tuntuu, joka taas auttaa kiillon kestävyydessä huulilla. Tälläisiksi läpikuultaviksi huulikiilloiksi ovat yllättävän kestäviä.
Tuoksu huulikiilloilla on mehevä ja hedelmäinen. Ehkä hieman mangomainen. Tulee mieleeni meidän Veetin mangososeen tuoksu.

Kiiltojen upeaa säihkettä ja kimallusta minun tuskin tarvitsee todistella sanoin. Kuvista jo saakin osviittaa siitä kuinka säihkyviä Golden Gloss -kiillot ovat. Tahtoisin kovasti vielä pari muutakin sävyä… kuten fuksian ja persikan. 

En kerta kaikkiaan löytänyt näistä huulikiilloista pahaa sanottavaa, sillä kyseessä on huulikiilto ja huulikiilto on yleensä läpikuultavaa ja kesto ei ole yhtä hyvä, kuin huulipunalla. Hinta on tietysti yhtä luksusmainen, kuin tuotekin. Pariisin  (Charles de Gaullen) lentokentän tax free -myymälässä kolmen huulikiillon paketti maksoi 66 euroa. En tiedä mitä Sokoksilla, Emotioneissa ja Stockmannilla ko. huulikiiltojen hinta on, mutta googletin muita ulkomaisia verkkokauppoja ja niissä hinnat olivat siinä 26-33 euroa. Voisin kuvitella, että Suomessa hinnat ovat noin 35-38 euroa. Laivoilla hinnat ovat reilun 25 euroa.

Pakko vilauttaa tässä postauksessa yksi YSL:n tuote, jonka ostin ihan Sokokselta häämeikkiäni varten.

Yves Saint Laurentin Rouge Pur Couture -huulipuna.

Ymmärrättekö miksi olen hieman lääpälläni Yves Saint Laurentiin? Miten kaunis voikaan olla huulipunan hylsy…

Tadaa! Yllätyittekö huulipunan sävystä? Ette varmaankaan, kun tiedätte, että olen nyt mieltynyt fuksian sävyiseen huulipunaan. Tutun myyjän kanssa katseltiin eri brändien fuksian sävyisiä punia ja tämä YSL:n puna oli sitten se oikea. Tyyris oli, mutta toivottavasti sen arvoinen ominaisuuksiltaankin. Raporttia punasta sitten häiden jälkeen. 😉

Tykkäättekö noin kimalteisista huulikiilloista? Minä jo hieman miellyin mattamaisiin, mutta nyt nämä huulikiillot saivat minut uudestaan innostumaan kimalteistakin. Tosin hääpäiväni huulipuna on mattamainen, mutta sinä päivänä olen muutenkin laittautuneena, että mattapuna pääsee kyllä paremmin oikeuksiinsa, kuin kimalteinen.

X