Glitz & Glam

Ziaja - edullisia vartalonhoitotuotteita

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ziaja on noussut nopeasti monien tietoisuuteen viimeisen vuoden aikana. Suurin syy on varmaankin Face Helsingin kampanjointi blogien kautta ja viimeisimpänä LivBox on varmasti nostanut ko. merkin kuluttajien tietoisuuteen.

Minua kiehtoo Ziajan kuluttaja ystävälliset hinnat. Ziaja ei ole luksusmainen ja kallis. Ziajan pakkaukset ovat vaatimattomia, mutta en sanoisi kuitenkaan rumiksi tai tylsiksi. Ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Tuotteet joita olen käyttänyt, ovat osoittautuneet oikein hyviksi. Kasvovoiteet ovat ainoat, jotka eivät minua suuremmin sykäyttäneet, mutta kaikista muista olen pitänyt. Väliin kuitenkin kommentti, että äitini taas pitää kovasti Ziajan Goat’s Milk -kasvovoiteesta. Annoin taannoin äidilleni näytekokoisen purkkini ja nyt LivBoxista tuli vuohenmaitovoide hänelle. Annan oman LivBoxista tulleen voiteeni äidilleni, sillä itse en sitä käytä.

Sain joululahjaksi Face Helsingiltä Ziajan Cocoa Butter -käsivoiteen. Ihastuin tuoksuun todella paljon. Etsin netistä Ziajan jälleenmyyjiä ja löysinkin pari. AllaModa ja Eve.fi. Tein tilauksen AllaModalle. Ostosysteemi on hieman outo, mutta kyllä tuotteet sieltä tulivat, kun tajusin, että sitä laskua ei sieltä kuulukaan, vaan minun pitää se itse käydä katsomassa AllaModan sivuilta.

Sokos on ottanut Ziajan tuotteita valikoimiinsa. Sokoksen verkkokauppaan Ziajan tuotteet eivät vielä ole kuitenkaan tulleet, mutta liikkeissä voi käydä tutustumassa.

Kun tilasin itselleni Ziajan tuotteita, niin tilasin samalla arvontaanikin varten Cocoa Butter -tuotesarjan suihkusaippuan, vartalo- ja käsivoiteen.

Cocoa Butter Body Lotion 400 ml

Vaikka kyseessä on Body Lotion, niin voide ei kuitenkaan ole aivan ohutta. Monesti edullisien merkkien Body Lotion -voiteet ovat hieman ”liruja”. Ziaja Cocoa Butter Body Lotion on täyteläistä ja melko paksua, vaikka ei olekaan vartalovoita.

Tuoksu on miedompi, kuin saman sarjan käsivoiteen, mutta kuitenkin tuoksuu ihanasti kaakaovoille. Tuoksu jää kivasti iholle pitkäksi aikaa, mutta ei tunnu liian voimakkaalta omaan nenääni.

Voide imeytyy minun kuivaan ja (taas) hoitamattomaan ihooni nopeasti. Iho tuntuu kosteutetulta, mutta ei jätä ihoa tahmaisen tuntuiseksi. Olo on raikas ja iho pehmeän tuntuinen Cocoa Butter -vartalovoiteen käytön jälkeen.

Pumppupullo on oikein kätevä tässä ”säästökokoisessa” vartalovoiteessa. Hintaa suurella pumppumekanismin omaavalla vartalovoiteella on 7,95 €. Edullinen, herkullisen tuoksuinen ja mukavan tuntuinen voide.

Cocoa Butter Creamy Shower Soap 500 ml

Suihkusaippua on hieman ohutta koostumukseltaan. Odotin täyteläisen paksua, mutta suihkusaippua onkin vaaleanruskeaa ja koostumukseltaan lähes maitomaista. Olisin pitänyt saippuasta enemmän, jos koostumus olisi ollut paksumpi, mutta ei ko. seikka minua häiritse.

Tuoksu on tuotesarjan mukainen, eli kaakaovoinen. Makean herkullinen! Tuoksu jää hetkeksi iholle, mutta haihtuu muutamassa tunnissa.

Saippua levittyy helposti ohuen koostumuksensa vuoksi ja huuhtoutuu myös pois yhtä helposti. Iho jää pehmeän ja kimmoisan tuntuiseksi. Suihkusaippua ei tunnu kuivattavalta, vaan päinvastoin. Hellävarainen suihkusaippua päivittäiseen käyttöön.

Pumppumekanismi olisi ollut kätevä myös suihkusaippuassa. Suuri pullo on riittoisa, joka on plussaa suihkusaippuassa, sillä saippuaa aina kuluu. Edullinen ja säästökokoinen suihkusaippua herkullisella tuoksulla maksaa 6,95 €.


Coconut Creamy Shower Soap 500 ml

Pakkaus on hieman ”lurjun” oloista muovia. Hyvin pehmeää ja ohuen tuntuista. Suihkusaippua on myös ohuehkoa, mutta tuntuu silti täyteläiseltä.

Tuoksu hyvin kookkoksinen ja voimainen. Minusta tuoksussa on suolaisen makeaa. Ei suoranaisesti äitelänmakea, vaan joukossa selkeästi tuntuu sulaneen voin suolainen tuoksu. Tuoksu jää iholle pidemmäksi aikaa. Ei ehkä raikkain kookostuoksu, mutta hyvä silti. Tuoksusta tulee mieleeni kookosleivokset.

Saippua levittyy iholle hyvin ja huuhtoutuu helposti pois. Iho tuntuu aavistuksen kosteutetulta, mutta ei jää kuitenkaan ”rasvaisen” tuntuiseksi. Tuntuu hyvin hellävaraiselta ja aavistuksen hoitavalta iholla.

Tämäkin säästökokoinen suihkusaippua on edullinen, sillä hintaa 500 ml:n pullolla on 6,95 €.

Haaveilen muutamasta muusta Cocoa Butter ja Coconut -tuotesarjojen tuotteista.

Cocoa Butter Shower Scrub -vartalokuorinta kiehtoisi kokeilla. Olen niin hullaantunut kaakaovoin tuoksuun. 

Cocoa Body Butter valittiin Elle Beauty Awards 2012 -voittajaksi. Tästä syystä olisi mielenkiintoista kokeilla tämä edullinen vartalovoi, joka on palkittukin.

Coconut Lip Balm olisi kiva kokeilla. En ole enää nykyään huulivoideaddikti, mutta toisinaan tarvitsen hyvää ja kosteuttavaa huulivoidetta. Minulla on pari suosikkia ja olisi kiva testata, että olisiko Coconut -huulivoide yksi niiden joukkoon?

Koetteko Ziajan liian halpikseksi vai onko juuri sinulla kysyntää tälläisille edullisille, mutta laadukkaille ihonhoitotuotteille? Minä pidän monista tuotteista ja edullinen hinta on aina mukava asia. Saippuoissa ja vartalovoiteissa herkulliset tuoksut ovat aina ihania.

X