Glitz & Glam

Ziaja tuotteita arvonnassa ja muutaman Ziaja tuotteen tuote-esittely/arvostelu

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heissan rakkaat lukijani! Tänään julkistan ensimmäisen sponsoroidun arvonnan täällä Glitz & Glamissa, jossa palkintona on Ziajan appelsiinisia vartalonhoitotuotteita. Arvonta on avoin kaikille ja tässä arvonnassa en velvoita olemaan lukijani minkään tietyn blogien seurannan kautta.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Eli arvonta on avoin kaikille. Tässä arvonnassa sinun ei tarvitse olla lukijani Google-käyttäjäraadin kautta. Riittää kun kommentoit tähän julkaisuun omalla nimellä tai jollakin nimimerkillä terveisesi minulle ja oman sähköpostiosoitteesi. 😉
Arvonta päättyy 20.6. klo 20.00 ja ilmoitan illan aikana voittajan täällä blogissani, että otan yhteyttä arvonnassa voittaneeseen. Suoritan arvonnan random.orgilla.

Tuotepakettiin kuuluu:

Appelsiini suihkusaippua (500 ml)
Appelsiini vartalovoi (200 ml)
Appelsiini vartalokuorinta (200 ml)
Appelsiini huulivoide (10 ml)
UUTUUS: Appelsiini vartalovoide pumppupullossa (400 ml)

Palkinnon arvo on 40 euroa!

Kaikkiin Ziajan kasvojen- ja vartalonhoitotuotteisiin pääsee tutustumaan www.ziaja.fi.

Sitten minun omaan arvosteluun testaamistani tuotteista…

Ziaja Orange Body Butter
Ylläpitää ihon luontaista kosteustasapainoa. Parantaa näkyvästi ihon elastisuutta ja pehmentää ihoa. Jättää ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Vaikuttavia ainesosia E-vitamiinit, oliiviöljy ja appelsiinivoi.

Minulla on jäänyt talvesta lähtien säärien kosteutus vähemmälle ja sääreni olivat erittäin kuivat, hilseilevät ja karheat. Ohuella ja kevyellä kosteusvoiteella en saanut sääriäni kuntoon muutaman kosteustus kerran jälkeen.
Ajattelin, että kylläpäs on mukava juttu, että saan testailtavaksi vartalovoita (jonka siis itse valitsin), niin tulee hoidettua sääret kesä kuntoon. ;D Sitten kokemuksiini…
Ziajan Orange Body Butter tuoksuu aivan ihanalle, jopa niin ihanalle, että raskaana oleva ystäväni alkoi himoita vartalovoita syötäväksi. ;D Tulee mieleen appelsiininen jälkiruoka. Raikas, makea (mutta ei liian) ja hedelmäinen. Vartalovoi imeytyi helposti ja nopeasti ihoon ja ei jättänyt kuitenkaan kovin tahmaista tuntua, niin kun aiemmin käyttämäni vartalovoit ovat tehneet. Toki onhan vartalovoin käytön jälkeen iho tahmaisemman tuntuinen, kun jonkun kevyen bodylotionin jälkeen. Iho tuntui ensimmäisen käyttökerran jälkeen kosteutetulta ja paremmalta. Toisen käyttökerran jälkeen kosteus säärilläni on pysynyt ja iho on sileä ja miellyttävän tuntuinen. Kehtasin olla ihmisten ilmoilla ilman leggareita hameessa tai mekossa. Tykkään tästä tuotteesta enemmän kuin aiemmin käyttämistäni vartalovoista (Bodyshop, Avon jne.). Suosittelisin kaikille, jotka haluavat kuivan ihon nopeasti hyvin kosteutettua.

Ziaja Goat’s Milk päivävoide
Aikuiselle ja kuivalle iholle 
Kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Täydentää luonnollisten ravintoaineiden puutetta ihossa. Virkistää ihoa ja silottaa pieniä juonteita. Rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa. Vaikuttavia ainesosia E-vitamiini, A-vitamiini, Provitamiini B5 (D-pantenoli), Vuohenmaitoyhdiste, uva/uvb orgaaniset filtterit (kemialliset filtterit)

Tällä hetkellä voide on aivan liian tuhtia minulle, sillä kesäisin käytän todella kevyitä päivävoiteita. Kasvoni ovat rasvoittuvat, mutta talvisin pintakuivat. Talvelle voide olisi kovilla pakkasilla hyvä ja kosteuttava. Kokeilin myös saman sarjan käsivoidetta ja se tuntui ihanan kosteuttavalta ja sopi minun kuiville käsille hyvin. Parin käyttökerran jälkeen huomasin voiteen tehokkuuden. Tuoksu näissä Goat’s Milk tuotteissa tuntuu olevan aika voimakas minun makuuni. Tämä tosin on jokaisen oma makuasia. Tuoksu on parfyyminen, mutta itse pidän eniten tuoksuttomista tai hyvin miedosti tuoksuvista kasvovoiteista, meikkivoiteista ja puutereista. Käsivoiteessa tuoksu ei häirinnyt niinkään.

Ziaja Natural Olive Light Formula (kevyt kasvoide)
Kuivalle ja normaalille iholle
Parantaa ihon kiinteyttä. Auttaa ihoa ylläpitämään kosteustasapainonsa. Pehmentää ja silottaa ihoa. Rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Suojaa ilmastollisia muutoksia vastaan. Vaikuttavat aineet kofeiini, koentsyymi A, L-karniitti. Vaikuttavat ainesosat oliiviöljy ja karitevoi.

Tämäkin voide tuntuu tälle hikiselle, kuumalle ja kostealle vuodenajalle hiukan liian tuhdille. Minulla tosiaan on rasvoittuva iho tällä hetkellä. Koostumus voiteella on kevyen tuntuinen, mutta kosteuttava. Tässäkin tuoksu on minun makuuni hieman vahva, mutta kuitenkin miedompi kuin Goat’s Milk voiteella. Jätän siis molemmat purkit odottelemaan syksyä ja talvea. 😉 Silloin näistä tulee löytymään oiva apu säätä vastaan.


Jos kiinnostuit Ziajan tuotteista, niin täältä löydät jälleenmyyjät ja nettikaupat. 😉 Itseäni jäi kiinnostamaan muutama tuote ko. merkiltä…Nyt mars mars kirjoittamaan minulle terveisiä ja liittämään se oma sähköpostiosoite, niin osallistutte arvontaan! Toivotan onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti. 🙂

X