Kynnet

Zoya Godiva

1.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

I love me -messuilta ostin neljä Zoyan PixieDust -kynsilakkaa ja tässä tulee ensimmäinen, joka kynsilleni pääsi.

Godiva on kauniin hiekkainen beige sävyltään. Se näyttää hieman mattaisen satiiniselta kullalta, mutta on kuitenkin enemmänkin vaalea beige. Olen pitkään himoinnut hiekan väristä hiekkalakkaa. Nyt minulla on sellainen!

Godiva ei ole huippupeittävä. Minun kynteni vaativat vähintään kolme kerrosta. Olen tottunut siihen, että tekstuurilakkoja sipaistaan se 1-2 kerrosta. Kuivumisaikakin on yllättävän pitkä tekstuurilakaksi.

Godiva jättää hyvin hillityn tekstuurin kynnenpinnalle. Glitterit kynsilakassa ovat hyvin hienojakoista ja tästä syystä Godiva on aika helppo poistaa kynsilakanpoistoaineella.

Godiva soveltuu hyvin heille, jotka pitävät vähemmän ”rouheesta” pinnasta. Osa Zoyan PixieDust -lakoista on hyvin karkeapintaisia, kuten kesällä esittelemäni Vega.

Ei ehkä paras kynsilakka ominaisuuksiltaan, mutta annan sen anteeksi, koska olen ihastunut Godivan sävyyn. Se on tyylikäs ja näyttää kivalta kynsillä.

Tiedättekö muita hiekan sävyisiä hiekkalakkoja?

Kommentit (14)

Eikös olekin? 🙂

Aika jännän värinen. Ei selkeä kulta eikä ihan selkeä beige. Kaunis kuitenkin!

Eikö olekin? 🙂 Voi olla, että näyttää paremmalta sitten kesällä, kun iho on päivettyneempi. Alkaa nuo kesän rusketukset olla katoamassa.

Aika hitsin mageen värinen! Multa ei taida löytyä yhtään tämä väristä hiekkalakkaa. 🙂

Seuraavaksi haluaisin hieman tummempana vastaavan sävyn. 🙂

kaunis sävy ! Näyttää juhlavalta.PIdän paljon hiekkalakoista ja siitä, että valtaosa kuivuu niistä nopeasti. Miten niin kärsimätön ? 🙂 Yritän olla haalimatta lisää lakkoja ja käyttää entisiä ahkerasti. Olen nyt opintovapaalla ja pitää vähän tarkkailla omaa rahankäyttöään. Koko ajan tulee kaikkia mielihaluja, kun lukee näitä blogeja ja katsoo kuvia. Täytyy aina muistuttaa itseään, että esim. kynsilakkoja ja luomivärejä minulla on yllin kyllin ja ne kuluvat pirulaiset hitaasti . 🙂

Samoista syistä minäkin pidän. 🙂 Ne on nopeita ja helppoja. 🙂

Onneksi on tämä vuodenvaihde. Minä teen joka vuotisen kosmetiikan läpikäymisen. Laitan paljon jakoon tavaraa. Kynsilakkoja kovasti pähkäilen, että laittaisko niitä ihan karskisti myyntiin? Niitä on ihan liikaa minulla, kun ottaa huomioon, että en ole kynsibloggaaja, enkä työkseni oikeastaan käytä kynsilakkoja. Ne mitä ostan ja saan blogin kautta, tuntuu riittävän minun kynsipostauksiini.

Olen itsekin yrittänyt hillitä shoppailuja. Joo, olen ostanut maltillisemmin, mutta rahallisesti olen käyttänyt saman verran. :/ Olen ostanut tosi kalliita merkkejä, niin se siitä hyödystä. 🙁

Ihana sävy 🙂

Niin on! 🙂

Oi vitsit, tässä on kaunis sävy ja kaunis hiekkalakka! 🙂

Godiva on hyvin kaunis hiekkalakka. Siinä on nätti pinta ja hillitty kimallus. 🙂 Siksi se saa anteeksi tuon, että tarvitsee useamman kerroksen ja kuivuu hiekkalakaksi hieman pidempään.

Että ossaa olla nättiä 🙂

Niin on nätti! 🙂 Ihastuin tähän heti nähtyäni sen myyntistandillä. 🙂

Tosi kaunis lakka! <3

Eikös olekin? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *