Kynnet

Zoya Neeka

25.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee ajankohtainen sävy muutaman vuoden takaisesta kokoelmasta. Kyseessä on syyskokoelman kynsilakka vuodelta 2011.

Zoyan Neeka on viileäsävyinen, hieman utuinen/harmahtava violetti, jossa on kultaista glitteriä. Koostumus kynsilakalla on oikeastaan creme. Lakka on melko paksua, mutta hyvin levittyvää ja nopeasti kuivuvaa.

Peittävyys Neekalla on erinomainen, sillä kaksi kerrosta riittää minun pitkille kynsilleni. Ilman päällyslakkaa Neeka jää vähän vaisuksi, joten suosittelen käyttämään pikakuivattajaa tai kirkasta kynsilakkaa, jotta kultaiset glitterit pääsevät kunnolla esiin.

Neeka ei ole mikään uutuuslakka, vaan kyseessä on syksyn 2011 kokoelman sävystä. Minulla on muutama muukin tämän Smoke & Mirrors -kokoelman kynsilakkaa. Tykkään niistä todella paljon, vaikka en olekaan ihan vähään aikaan lakkaillut niillä.

Petyin hieman Neekaan siinä, että pullossa se näyttää paljon vaaleammalta, kuin kynsillä. Oikein kaunis se on tummanakin, mutta olisin saattanut pitää sävystä enemmän vaaleampana.

Kumpi miellyttää enemmän teidän silmäänne? Neekan sävy pullossa vai kynsillä?

Jos Neeka herätti kiinnostusta, niin Zoyan jälleenmyyjät löytyvät täältä. Zoyan kynsilakkoja voi myös tilata suoraan maahantuojalta esim. tämän lomakkeen kautta. Hintaa Zoyan kynsilakoilla on muistaakseni 13,90 € / kpl.

Kynsilakka saatu blogimiittin arvonnassa, jonka sponsoroi maahantuoja.

Kommentit (14)

😉

Muistaakseni mulla on ollut tämä mutta en tykännyt. Näyttää kyllä tosi kivalta sinulla 🙂 parempi tummana, on silloin syksyisempi ja dramaattisempi 😉

Totta! Tummana on syksyisempi ja syyskokoelmastahan tämä kynsilakka on. 🙂

Nätti lakka

Nätti tämä kyllä on. 🙂

Aah, ihana! Mieleeni on tuo tummempi sävy, mikäli haluat sille uuden kodin, olen innokas ostamaan.. Yhteyden saat blogin kautta. Mukavaa syksyä joka tapauksessa 🙂

😉

Ihanaa, toivossa on hyvä elää 🙂

Myymään en tätä oikein pysty, kun periaatteessa olen blogin kautta saanut, vaikkakin arvonnassa voittanut. Se on kuitenkin bloggaamisen vuoksi minulla ja siksi en oikein voi sitä myydä. Jään vielä miettimään, että jätänkö tämän vai lähteekö kiertoon? Tiedän kenelle tarjota postareita vastaan. 😉

Mä oon hirveesti innostunut creme, koska ne muistuttivat mua Fazerin suklaan 🙂

Ei saa puhua suklaasta! Iski hirveä suklaahimo! 😀

Kyllä se ehkä hiukan paremmalta näyttää pullossa. Toki myös aika kiva kynsilläkin. 😀

Minua aina vähän harmittaa, jos lakka tummuu kuivuessaan kynsillä Mutta joskus on käynyt niinkin, että sävy onkin ollut tummempana parempi.

Ihana sävy, tykkään 🙂

🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *