Hiukset 4.7.2017

Yövoide takkutukkaisille aamupörröpäille

Ketä muuta vaivaa seuraavanlainen ongelma? Jos pesee illalla hiukset ja käy kosteissa hiuksissa nukkumaan, niin aamulla päähän on kasvanut kunnon variksenpesä.

Sain L’Oréalin ammattilaishiustuotteita testiini. Paketista löytyi tämä mielenkiintoni herättänyt Inforcer Night Anti-Breakage -seerumi hiuksille.

L’Oréal Serie Expert Inforcer Night Anti-Breakage Overnight Serum on yövoide hiuksille katkeilua vastaan. Sen lisäksi, että tuote vähentää hiusten katkeilua, se silottaa pörrööntyviä hiuksia ja selvittää takkuja. Katkeilua vähentävät hiustuotteet perustuvat siihen, että ne kosteuttavat hiusta tehokkaasti sekä silottavuudella ja selvittävyydellä vähentävät niihin aiheutuvaa mekaanista rasitusta, jonka harjaaminen aiheuttaa.

Tuote on pakattu kätevästi pumppupulloon, jossa on lukitus. Kääntämällä annostelijan nokan toiseen suuntaan, se lukkiutuu.

Yövoiteen koostumus on melko notkeaa voidetta, tai oikeastaan emulsiota. Se levittyy hiuksiin helposti ja kuivahtaa nopeasti.

Tuote on tarkoitettu illalla kosteisiin hiuksiin käytettäväksi. Mutta se toimii hyvin aamusuihkunkin jälkeen, ennen hiusten föönausta tai vapaasti kuivumista. Olen testannut voiteen myös kuiviin hiuksiin. Toimii niinkin, mutta paras hyöty syntyy kosteisiin hiuksiin levittämällä.

Inforcer Night Anti-Breakage on ihan huippu iltasuihkun jälkeen. Harvoin käyn kosteissa hiuksissa nukkumaan, sillä aamulla minua odottaa ihan jäätävä pehko! Huokoinen hiukseni, jossa on luonnonkiharaa takaraivolla, on melkoinen näky. Olen huomannut, että tähän vaalennuksesta lisää pehkoisuutta saavaan hiukseen Inforcer Night Anti-Breakage toimii hyvin. Hius ei ole niin mahdoton, eikä niin pahasti pörröinen. Vaikka suosin aamusuihkua enemmän ja föönaan hiukseni, on Inforcer Night Anti-Breakage toiminut hiuksiin jätettävänä hoitona niinkin. Hius on helpompaa selvittää sekä hallita. Ihan huippu tuote näin vaativalle hiukselle kuin minkälainen minulla tällä hetkellä on. Lisäksi Inforcer Night Anti-Breakage tuntuu pehmentävän ja kosteuttavan todella hyvin muiden kosteuttavien tuotteiden kanssa lisäksi käytettynä.

Suosittelen lämpimästi teille, jotka tykkäätte käydä illalla suihkussa ja kiirehditte kosteissa hiuksissa nukkumaan, mutta ette pidä aamupehkostanne yön jälkeen. Lisäksi tietty muillekin, jotka kärsitte hiusten katkeilusta. Ongelmaa se ei poista, koska ongelma usein on hiuksen liiallisessa käsittelyssä ja sen aiheuttaneista vaurioista. Ne poistuu vain saksien avulla. Mutta Inforcer Night Anti-Breakage vähentää katkeilua. Se sopii värjätyille, vaalennetuille ja täysin käsittelemättömille hiuksille. Olen tyttäreni pitkille hiuksille kokeillut ja todennut hänellekin hyväksi. Tulee todella hyvin selviävät ja helposti harjattavat hiukset myös hänen värjäämättömille hiuksille sekä upea kiilto.

Näissä L’Oréalin ammattilaissarjojen hiustuotteissa on se hyvä puoli, että niitä myydään hyvin laajasti. Tämä on vielä aika uusi tuote, joten se ei välttämättä ole vielä kaikkialle ennättänyt, mutta varmaan tulee olemaan jossain vaiheessa. Googlettelulla löysin eleven.fin, joka jälleenmyy tätä tuotetta. Sokos ja Stockmann tunnetusti myyvät L’Oréalin ammattilaishiustuotteita, joten niistäkin sen saattaa jo löytää. Sitten tietysti on paljon kampaamoja, joista tämä vasta hiljattain lanseerattu tuotelinja saattaa löytyä.

Sanonpa vaan, että kadehdin teitä kaikkia, joilla aamulla on aina sileät hiukset. Minulla sitä onnea ei ole ollut sen jälkeen kun murrosiän loputtua takaraivolleni ilmaantui luonnonkiharaa. Siitä lähtien kosteissa hiuksissa nukkumaan meneminen on aiheuttanut minulle se, että aamulla näytän menninkäiseltä, jolla on linnunpesä päässä.

Mukavaa tiistaita kaikille!

Tuote saatu lehdistönäyte.

Kommentit (6)

Tää on hirmu hyvä. Yksi mun uusista lemppareistani. 🙂 Vähän riippuu hiuslaadusta ja kunnosta tuo annostelu. Omiin hiuksiin voin laittaa reilummin, eikä silti hius näytä tai tunnu ”lähmäiseltä”, vaan päinvastoin.

Osui ja upposi! Täytynee pistää tämä tuotevinkki korvan taakse, kun seuraavan kerran lähden kosteisiin hiuksiin tarkoitettua silottavaa tuotetta etsimään, olisi varmasti apua mullekin! 🙂

Tää on hirmu hyvä. Yksi mun uusista lemppareistani. 🙂 Vähän riippuu hiuslaadusta ja kunnosta tuo annostelu. Omiin hiuksiin voin laittaa reilummin, eikä silti hius näytä tai tunnu ”lähmäiseltä”, vaan päinvastoin.

Entäs jos käy (pestyillä ja) kuivilla hiuksilla nukkumaan, mutta aamulla on silti pörrö?! 😀

Sun hiuslaatu ja sen mitta = mission impossible. Sorry rakas! <3 Nukkuessasi sinun hiusten latva pääsee "nyhrääntymään" tyynyä vasten, ja ohuehko ja huokoinen hius tekee pörrööntymistä.

Tämä kuullostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta 🙂 Ei sinänsä liity tähän tuotteeseen, mutta mulla on nyt alkanut hiustenlähtö! :/ Poitsu on nyt 3kk 1vko ja kerkesin jo iloitsemaan, että vältyin tältä(kin) ”sivuvaikutukselta”, mutta ei.. Nyt niitä hiuksia sitten lähtee ihan tupoittain ja sekös ahdistaa! Onneksi mulla on melkoisen paksut hiukset, joten onhan niistä varaa lähteäkin, mutta kauhulla silti odotan, kuinka ohuiksi ne oikein menee. Ja tähän ongelmaan ei taida auttaa sitten mitkään tökötit.. 😀

Siihen ei auta tökötit. Nyt vaan huolehdit, että kehosi saa riittävästi kaikkia vitamiineja ja hivenaineita.

Minulla lähti tukka kun odotin esikoistani. Yleensä raskausaikana hiukset voi hyvin. Minun kohdallani eivät. Esikoista varttuessa lähtö oli juuri tuollaista tukoittain. Kuopusta varttuessa hiustenlähtö oli vähäisempää, paljon vähäisempää!

Tsemiä ja halit sinulle! Kyllä se ohi menee, mutta… tiedän kokemuksesta miten ahdistavaa se on. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *