Havaintoja parisuhteesta

12 modernia juhannustaikaa

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

1. Jos olet kulauttanut perinteiset juhannussimat, niin älä kurkista kaivoon nähdäksesi siellä tulevan puolisosi. Älä kurkista mihinkään, missä on vastassa vettä, sillä juhannuksen pyhä kolminaisuus känni, vesi ja helvetin hyvä idea ei ole koskaan tuonut mukanaan muuta kuin suruvirret.

2. Jos juot viinaa kuin sieni kahden-kolmen päivän ajan, niin katso ensimmäisenä selvänä aamuna sänkysi vierustaan, niin näet siinä entisen puolisosi painaumat.

3. Jos kieriskelet alasti kasteisessa ruohikossa, niin tarkista ennen kierimistä, että olet varmasti maaseudun rauhassa, sillä kerrostalon pihassa kieriessä et näe tulevan puolisosi saapuvan, vaan poliisin. Mikään ei toki estä rakastumasta virka-asuiseen poliisiin, jos poliisi on taipuvainen rakastumaan kerrostalon pihassa alasti kieriskeleviin ihmisiin.

4. Juhannusyönä katolle heitetty kengän kärki näyttää sinulle ilmansuunnan, jonne voit yhdellä kengällä mennä pohtimaan tyhmyyttäsi.

5. Siellä suunnassa, mihin juhannuskokon savu kääntyy, on henkilö, joka pääsee naimisiin. Tämä selittää sen, että miksi kaikki pyrkivät savua karkuun.

6. Kaupunkijuhannusta viettäessä aamuyöllä tyynyn alle laitetut makkaraperunat ovat aamulla vielä ihan syömäkelpoisia, jos ne lämmittää mikrossa.

7. Jos suutelee pullon sijaan enemmän puolisoaan, niin nukkumaan mennessä näkee jotain paljon parempaa ja ihanampaa kuin pitkälle viedyn kännin.

8. Jos pissaa ulkohuussissa seisaaltaan tulee rangaistuksena menettämään rikosvälineensä valtiolle.

9. Jos näet juhannusaamuna herätessäsi vieressäsi puolisosi kasvot, heräät juuri oikeassa paikassa.

10. Jos kuulet käen kukkuvan, niin se kertoo sinulle, että sinulla on vielä kuulo tallella. Jos et koko kesänä kuule heinäsirkkojen sirittävän, niin heinäsirkat eivät ole kuolleet sukupuuttoon, vaan sinä olet tullut vain sietämättömän vanhaksi. Hyväksy se. Kuka kaipaa sirittäviä heinäsirkkoja.

11. Jos juokset kymmenen kertaa juhannusyönä mökkisi ympäri, niin viimeistään kahdeksannella kierroksella ymmärrät, että talvella voisi tehdä muutakin kuin katsella Netflixiä.

12. Jos sinulla on jo juhannusheila, niin sinun ei tarvitse katsella kaivoon nähdäksesi hänet. Sen sijaan rakastele häntä kaivon päällä, niin katso, rakastelun jälkeen näet koko loppuelämäsi puolisosi.

Lue myös

X