Havaintoja parisuhteesta

15 merkkiä siitä, että sinuun suhtaudutaan parisuhteessasi välinpitämättömästi

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
 1. Menet seksikkäissä alusvaatteissa puolisosi eteen ja hänen ensimmäinen tokaisunsa on, että mene pois television edestä.
 2. Käyt kampaajalla tai ajat pitkään sinulla olleen parran pois. Puoliso ei huomaa muutosta.
 3. Puhuessasi puolisollesi, alkaa hän samalla selata puhelimesta sosiaalista mediaa.
 4. Puolisosi herää ennen sinua aamulla, keittää kahvin ja lähtee töihin. Heräät hänen jälkeensä ja huomaat, että hän on keittänyt kahvin vain itselleen.
 5. Puolisosi ei ole kysynyt sinulta viimeiseen muutamaan kuukauteen, että mitä sinulle kuuluu.
 6. Saatuaan seksissä oman tyydytyksensä, puolisosi kääntyy sinusta poispäin ja alkaa nukkumaan.
 7. Puolisosi ei katso koskaan sinua silmiin, ei edes silloin, kun sinä puhut hänelle.
 8. Puolisosi ei koskaan kosketa sinua edes hipaisemalla, kun kävelee sinusta ohi, hän vain kävelee sinusta ohi.
 9. Et saa koskaan spontaaneja viestejä puolisoltasi, joskus käy jopa niin, että sinun lähettämiisi viesteihin ei edes vastasta.
 10.  Puolisosi ei ehdota sinulle koskaan, että voisi tehdä jotain kivaa yhdessä, vaan valitsee lähes aina muun tekemisen kuin sinut.
 11.  Puolisosi ei koskaan kiitä sinua arjen pienistä asioista, ei koskaan sano sinulle mitään kaunista tai saa sinua tuntemaan itseäsi rakastetuksi hänen silmissään.
 12.  Puolisosi ei tiedä sinun lempiruokaasi, lempiohjemaasi, asioita, joista olet kiinnostunut tai asioista, joista tulisit iloiseksi.
 13.  Puolisosi vastaa hänelle tulleeseen puheluun tai viestiin, vaikka olisitte viettämässä kahdenkeskeistä aikaa, eikä edes pyydä käyttäytymistään anteeksi.
 14.  Puolisosi ei koskaan kysy asioihin sinun mielipidettäsi, ei koskaan kysy sinun toiveitasi, kääntyy sinusta poispäin nukkumaan mennessä ilman suudelmaa, kosketusta tai kolmea pientä sanaa.
 15.  Puolisosi kuvittelee, että kerran sinut saatuaan, sinä olet hänelle ikuisesti ja vieläpä niin, että sinun eteesi ei tarvitse tehdä mitään, sillä kun on kerran sanottu tahdon, niin sitten tahdotaan koko loppuelämä.

Lue myös

X