Havaintoja parisuhteesta

”26 vuotta silkkaa nautintoa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tavattiin lähes 26 v sitten, olin 16 -vuotias, mies silloin 18 vuotta. 10 päivää sen jälkeen kun oltiin alettu seurustella, harrastettiin ensimmäisen kerran seksiä. Oltiin kumpikin toistemme ensimmäiset seksikumppanit.

Olimme hyvin ihastuneita toisiimme ja siitäpä sitten alkoi toisiimme ja seksiin tutustuminen. Olemme aina olleet hyvin aktiivisia niissä puuhissa ja uteliaita kokeilemaan erilaisia asioita. Miehelle on ollut aina tärkeää, että minä olen tyytyväinen.

Muutamana ensimmäisenä vuotena en ehkä osannut täysin olla oma itseni ja arastelin esimerkiksi itseni koskettelua seksin aikana. Mutta jossain vaiheessa rohkenin kuitenkin siihenkin ryhtyä ja sitä kautta löysimmekin aivan uuden ulottuvuuden yhtäaikaisesta nautinnosta.

Raskauden aikana seksiä ei ainakaan ollut vähemmän, toki se muuttui hieman erilaiseksi, mutta ei missään nimessä huonommaksi. 2 viikkoa synnytyksestä olimme ilman, mutta siitä eteenpäin seksi palasi säännölliseksi ja oma kykyni nauttia lisääntyi entisestään.

Voin rehellisesti sanoa että en voisi parempaa seksiä saada kenenkään kanssa. Oman mieheni kanssa on täydellistä ja hän tietää nyt 26 vuoden jälkeen hyvin tarkkaan mistä minä pidän ja pystyn tuntemaan suurinta turvallisuutta hänen sylissään seksin aikana.

Parasta mielestäni on se, että pystymme laukeamaan yhtä aikaa, jolloin tunnen suurta yhteyttä mieheeni.
Silloin tällöin pidämme meidän kesken kutsuttuja seksihetkiä, silloin kun saamme olla kahdestaan kotona tai hotellissa lomalla.

Otamme ehkä vähän viiniä ja esiin laukun jossa on monenlaisia vuosien varrella hankittuja leluja. Niiden parissa saatamme viettää parikin tuntia ja mieheni lempipuuhaa on kokeilla kuinka monta kertaa pystyn laukeamaan. Tällä hetkellä taitaa ennätys olla 7 kertaa.

Mieheni on sanonut että mikään ei ole hienompaa kun nähdä minun nauttivan. Kuulostaa uskomattomalta, mutta totta joka sana.

Onhan meillä ollut huonojakin aikoja suhteessamme, mutta seksiä on silloinkin molemmilla tehnyt mieli ja usein sovinto onkin tapahtunut seksin avulla.

Tiedän sen varmasti, että vaikka me joskus erottaisiin, tulisin aina kaipaamaan seksiä juuri tämän miehen kanssa. Ja uskon, että en yhtä hyvään yhteyteen pääsisi kenenkään kanssa. Sillä tämän miehen kanssa olen kasvanut aikuiseksi, tytöstä naiseksi, oppinut itsestäni ja kehostani kaiken ja luottanut itseni hänen käsiin.

Se tunne kun muistaa aamulla edellisen illan rakastelun, vatsanpohjassa tuntuu kuin vastarakastuneella ja mikä sen mukavampaa kun lähettää miehelle viesti että oli tosi kivaa eilen.

Voin kuvitella, että miehen on mukava lukea tällainen viesti töiden lomassa ja ehkäpä sielläkin pieni hymynhäivähdys saattaa kasvoilla käydä.

Toivon todella, että tämä suhde kestää ainakin seuraavat 26 vuotta ja mielellään pidempään. Uskon, että yhteytemme seksissä säilyy vaikka tottakai se vuosien varrella muuttuu, kuten mekin ihmisinä. Jos suhteemme ei kestä, niin onpahan minulla ainakin ihania muistoja, joita vaalia.

En osaa sanoa miksi juuri me olemme onnistuneet saamaan hyvän seksielämän. Ehkä molempien uteliaisuus, kokeilunhalu ja avoimuus ovat avainsanoja. Tai sitten vain sattumalta voitimme lotossa tavatessamme kauan sitten.”

 

Lue myös

X