Havaintoja parisuhteesta

20 vinkkiä, miten selvitä tappohelteestä

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Sääkartta näyttää pelkkää kuumaa pitkälle ensi viikkoon saakka. Tässä harvinaisen virallinen lista, miten selvitä seksihelteen kynsistä.

1. Harrasta seksiä mahdollisimman hitaasti. Käytä siihen siis totutun kolmen minuutin sijaan vähintään neljä minuuttia. Urakkaa helpottaa se, että seksin voi aloittaa miltei riisumatta, koska sisällä ei voi pitää mitään muuta päällä kuin televisiota ja seksissä ihmistä. Siis kerrankin, älä pane, vaan rakastele.

2. Tee jääpaloja. Sen jälkeen käytä mielikuvitista. Viilenee. Kuumenee. Viilenee.

3. Istu rakkaasi kanssa laiturilla. Jalat vedessä ja pää taivaissa. Jos päätätte tehdä sen toisin päin, niin älkää minuuttia pidempään.

4. On sanottu, että yli 20 vuoden parisuhde viilentää makuuhuoneen tehokkaimmin. Joten onneksi olkoon pitkän suhteen omaavat. Saatte nukkua ilman hikeä.

5. Puhu vain kauniita asioita, älä sellaisia, jotka kiihdyttää vihasuonia.

6. Käytä energiaa vain tärkeisiin asioihin eli hengitä, syö, juo ja rakasta.

7. Löysää nutturaasi tai bokseriesi kuminauhaa. Kireä ihminen on helteellä erityisen perseestä.

8. Anna ihmisellesi kylmiä väreitä esimerkiksi niin, että laitat kyntesi hänen selkäänsä ja ihan pienin liikkein vedät alaspäin.

9. Vältä turhia tekemisiä, kuten siivoamista, vittuilua ja penkkipunnerrusta. Juo sen sijaan kylmä smoothie tai valkoviini.

10. Kuumuuden vuoksi älä mene liian usein ihmisesi iholle, mene sieluun. Helteiden jälkeen sielusta käsin on helppo olla iholla.

11. Pilvettömän taivaan keskellä rakenna pilvilinnoja. Pysy niissä edes viikon ajan.

12. Älä istu nahkasohvan päälle paljaalla perseellä. Perse tarttuu helteellä sohvaan kiinni kuin kieli pakkasella mattotelineeseen.

13. Nuole pehmistä. Tarkista että olet kirjoittanut pehmiksen varmasti oikein.

14. Muistuta itseäsi kuuman keskellä, että Suomessa on vuodessa noin 340 päivää, kun ei ole kuuma.

15. Laittakaa verhot kiinni. Siksi, että aurinko ei pääse huoneeseen ja siksi, että naapurit eivät näe rakasteluanne, koska helle saa teidän rakkaushormonit pullistumaan ilosta.

16. Älkää olko itsellenne arvottomia jos seksihelteen aikana ainoa seksi on siinä helteessä. Usein on niin, että liian kuumassa ei seiso kuin ilma, ajatus ja yksi Maire, jonka kauppareissu loppui uupumiseen jo ulko-ovella.

17. Lähde ihmisesi kanssa yökävelylle ja yöuinnille. Muistakaa, että jos kiihkon yllättäessä löydätte itsenne päällekkäin rantaheinikosta, niin toimintaa kutsutaan punkkipanoksi.

18. Helteiden jälkeen yritä saada parisuhteesi yhtä kuumaksi. Kylmällä paleltaa.

19. Menkää treffeille kaupan kylmäosastolle. Pussailkaa siellä vähän.

20. Jo kahdeksan viikon päästä on elokuun loppu ja alkaa syksy. Miettikää sitä.

Lue myös

X