Havaintoja parisuhteesta

35 maailman paskinta parisuhdeneuvoa

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
 1. Jos olet kerran sanonut rakastavasi, niin tarvitseeko sitä enää sen jälkeen enää sanoa. Sanoo sitten, jos tilanteeseen tulee muutos.
 2. Älä katso puolisosi silmiä, katso naapurisi persettä.
 3. Intohimo kuuluu vain parisuhteen alkuhuumaan.
 4. Miksi koskettaa ohikulkiessan puolisoaan, kun voi olla aivan hyvin koskettamattakin.
 5. Nykyään erotaan aivan liian helposti, älä siis eroa kuin todella painavista syistä.
 6. Seksi on vain tarpeiden tyydyttämistä varten, joten se ei haittaa, vaikka parisuhteessa se loppuisikin, koska tarpeensa voi hoidella itsekin.
 7. Läheisyyden tarve on merkki läheisriippuvuudesta.
 8. On ihan ookoo vaatia puolisoaan näyttämään puhelimensa viestit pyydettäessä. Jos ei ole mitään salattavaa, niin miksi ei olisi.
 9. Älä koskaan edes harkitse menemistä pariterapiaan, koska teidän parisuhteessannehan ei ole mitään vialla. Joskus vain tulee vaiheita, jossa seksiä on ollut viimeksi Halosen presidenttikaudella. Se vaihe menee ohi ihan itsestään.
 10. Puolisosi on vastuussa sinun onnestasi.
 11. Tarvejärjestyksessä jätä omat tarpeesi viimeiseksi.
 12. Tyydy toimimattomaan parisuhteeseen, koska katkeruus on seksikästä.
 13. Se, että itket itsesi yksinäisenä uneen iltaisin, on parisuhteessa aivan normaalia. Kaikki niin tekevät.
 14. Kritisoi mieluummin puolisoasi kuin sanot jotain kaunista. Eihän puolisosi muuten koskaan opi.
 15.  Älkää kokeilko koskaan mitään uutta seksissä. Vanha hyvä tapa on aivan riittävä, ainakin toiselle ja se riittää, että toinen saa haluamansa.
 16.  Kiellä puolisoasi katsomasta ihailevasti muitakin ihmisiä. Loukkaannu verisesti, jos hän siitä huolimatta joskus niin tekee.
 17.  Heterosuhteessa elävällä puolisolla ei saa olla vastakkaisen sukupuolen edustajia ystävinä, koska jossain kohtaa ystävyys lipsahtaa väkisin seksin puolelle, koska ajattelemme maailman jokaista ihmistä mahdollisena seksikumppanina.
 18.  Avioliitto kuuluu vain miehelle ja naiselle. On luonnotonta, että kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, jos heillä on samanmerkkiset sukupuolielimet.
 19.  Vertaile puolisoasi muiden puolisoihin ja sano hänelle, että miksi hän ei voi olla samanlainen.
 20.  Ennen nukahtamista anna viimeinen kosketuksesi älypuhelimesi pinnalle. Se tarvitsee sitä enemmän kuin vierellä nukkuva puolisosi.
 21.  Muista, että parisuhteesi ja puolisosi on sinulle itsestään selvyys. Kun on kerran sanottu tahdon, niin siinä sitä sitten ollaan.
 22.  Huomauttele kriittiseen sävyyn puolisosi ulkonäöstä.
 23.  Puolisosi on sinun omaisuuttasi. Hän kuuluu sinulle.
 24.  Muista, että tilaisuus tekee varkaan, kaikki niin tekevät. Pettämistä on tapahtunut vain, jos siitä jää kiinni.
 25.  Jos on mahdollisuus valita, istuuko puolisonsa vieressä vai kaukana puolisostaan, niin kannattaa valita jälkimmäinen vaihtoehto, sillä monet parisuhteet loppuvat liialliseen läheisyyteen ja kosketuksiin.
 26.  Parisuhteen ei edes kuulu olla enää kivaa alkuhuuman jälkeen. Sen jälkeen se on silkkaa työntekemistä ei nautintoa, niin kuin parisuhdeoppaat sen meille kertovat. Kahden vuoden myötämäen jälkeen kahdenkymmenen vuoden vastamäki on vain kestettävä, sillä tärkeintä on parisuhteen pituus, ei sen leveys ja laatu.
 27.  Silitä koiraa, älä puolisoasi.
 28.  Lasten vuoksi kannattaa jäädä kuolleeseen parisuhteeseen.
 29.  Valehtele itsellesi, jotta kulissistasi tulee hyväksytty omissa silmissäsi. Itsepetos johtaa onnelliseen lopputulokseen.
 30.  Omaisuuden haalimisella voi kompensoida suudelmien puuttumisen.
 31.  Elä muita ihmisiä varten, älä itsellesi.
 32.  Torppaa kaikki puolisosi sinulle esittämät ehdotukset.
 33.  On vain yksi tapa olla parisuhteessa, ole siinä.
 34.  Jos et ole valmis tekemään loputtomasti töitä toimimattoman parisuhteesi eteen ja eroat turhasta syystä, sinä olet huono ja itsekäs ihminen ja tulet palamaan helvetin tulessa.
 35.  Rakkaus on ruma sana, kuten laulussa sanotaan, vältä sen käyttämistä ja tuntemista. Vihalla ja välinpitämättömyydellä pääsee paljon pidemmälle ja saavuttaa tasapainoisen elämän.

Lue myös

X