Havaintoja parisuhteesta

”Ainoastaan minun raivoani yritettiin hillitä, mutta asiaa ei kuunneltu”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Hei, haluaisi tähän tekstiin lisätä olennaisen seikan jälkikäteen, sillä teksti valitettavasti antaa ymmärtää että äitini on kaiken takana, enkä huomannut ennen kuin nyt luin uudelleen tarinani, mikäli tämä on mahdollista. Äitini oli kyllä mahdollistamassa tätä kaikkea.

Seksuaalisen ahdistelun takana oli siis veljeni. Jouduin kuukausien, jopa vuosien ajan välttelemään kaikin keinoin sitä, etten joutuisi hänen kanssaan olemaan kaksin. Hän kävi heti kiinni ja alkoi ahdistella minua. Hän puristeli minua, painosti koskettelemaan itseään ja kertoi kuinka haluaisi tehdä minulle asioita, joita en edes tiennyt mitä ne tarkoittaa.

Kun halusin jäädä kotiin muun perheen lähtiessä muualle, veljeni paloi halusta jäädä kotiin myös. Kun halusinkin lähteä mukaan, hän lähti myös. En saanut hetken rauhaa missään. Kukaan ei huomannut mitä tapahtui ja kun yritin raivoissani puolustautua jonkun riidan päätteeksi ja paljastaa hänet, ainoastaan minun raivoani yritettiin hillitä, mutta asiaa ei kuunneltu. Sairaslomalla nukuin kaksi vuotta. En muista siitä ajasta kuin välähdyksiä, olin niin rikki. Olen myös unohtanut minkä ikäinen olin kun ahdistelut tapahtuivat. Kuvista, tapahtumista ja vuosiluvuista päätellen olin 9-13-vuotias.”

Lue myös

X