Havaintoja parisuhteesta

”Aion ostaa seksiä maksulliselta mieheltä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Tuo kirjoitus parisuhteen tiukan ikeen höllentämisestä on hyvä. Kiitos siitä.

En kehtaa kirjottaa tuonne julkisesti kommenttikenttään. Mä olen ratkaissut asiani niin, että koska kyllästyn esimerkiksi siihen samaan kaavaan tylsistyneeseen seksiin ja koska mua kertakaikkiaan parisuhde ahdistaa ylenpalttisen paljon, niin olen sinkkuna. Tapailen ketä tykkään ja vietän aikaa kenen kanssa tykkään, eikä kenenkään tarvi kärsiä siitä, että olen tällainen.

Tosin 2018 yksi mies, jota tapailin, teki itsemurhan. Hän oli mulle todella tärkeä ja rakas ihminen. Huomasin ja tajusin vasta jälkeenpäin, että hän oli se mun päivänsäde, joka antoi seksin lisäksi valoa mun elämään.

Hän oli sydämeltään ja sielultaan kaunein tuntemani mies. Liian herkkä tähän maailmaan.

Hän oli järkevä ja fiksu. Hänellä oli paniikkihäiriö, joka oli niin paha, ettei hän enää kyennyt menemään edes kauppaan. Ihmettelin aiemmin, kun lopetti uuden alan opiskelunkin.

Hänen lähtönsä jälkeen mun elämä romahti. Mikään ei enää tuntunut miltään. Ihan kuin mun oma aurinko olisi sammunut. Tai niinhän se sammuikin.

Mun seikkailunhalut katosi.
Miehet, joita ennen hänen jälkeen tapailin, tulivat merkityksettömiksi. Mun halut kuoli.

Nyt vasta tänä vuonna olen selvinnyt. Halut on alkaneet myös herätä, mutta mulle ei enää kelpaakaan mikään tyydyttämätön seksi kenen tahansa kanssa, vaan nyt otan vastaan vain parasta.

Kuulun niihin naisiin, joiden on todella vaikeaa saada orgasmi yhdynnässä. Mulle ei riitä, että mies kassinsa tyhjentää ja omat tarpeensa tyydyttää, vaan mä haluan myös orgasmini. Yleensä tällaisilla kassiensa tyhjentäjä miehillä jää esileikit leikkimättä ja niin se jää nautinto multa saamatta. Ei ole auttanut, vaikka olen esittänyt toiveeni.

Panokset on mulla niin korkeat nyt, että haluan vain parasta. Ihan siis maksullisen miehen. Löysin netistä vain yhden sellaisen maksullisen miehen. En ole vielä hänen vastaanotollaan käynyt.

Uskon, että mun kaltaisia naisia on paljon muitakin, jotka haluaa tasokasta seksiä edes ostettuna.
Paskamyrsky kommenttikentässä tietenkin on varmaa niiden naisten puolelta, joiden mielestä se on oksettavaa ja kuvottavaa. Sitten tulee miehet haukkumaan, että olen ruma ja läski kun en miestä saa kuin ostamalla.

Kyllä mä miehen saisin ravintolasta, mutta en halua mitään keskinkertaista kännipanoa. Enkä varsinkaan taakaksi elämääni roikkumaan. Haluan seksiä ja sitten en mitään sen jälkeen.

Minä en ole ainoa nainen joka haluaa ostaa seksiä mieheltä. Tiedän naisia jotka ostavat seksiä, vaikka ovat naimisissa. He tekevät mitä tekevät. Mikä minä olisin sitä paheksumaan. Voihan olla että tekevät luvalla.

Tämä on minun tarinani ja minun elämäni. Kiitos että sain kertoa ilman pelkoa että tuomitset minut.”

Lue myös

X